Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

3.Δύο μνηστήρες τελικά για το Μακεδονία Παλάς;

3.Δύο μνηστήρες τελικά για το Μακεδονία Παλάς;

 Το έστειλε ο Ανδρέας Βορεάδης
    Σε μονομαχία για «δύο» στη σκιά του Λευκού Πύργου θα εξελιχθεί όπως όλα δείχνουν ο διαγωνισμός για τη μακροχρόνια μίσθωση του πολυτελούς ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλας» της Θεσσαλονίκης το οποίο ανήκει στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
    Η πρώτη φάση του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε με την κατάθεση φακέλων από δύο «μνηστήρες».
    Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στη διοίκηση του ΙΚΑ, η πρώτη προσφορά υποβλήθηκε από την εταιρεία Atlantic, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ενώ άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι η πρόταση υποβλήθηκε μέσω της White & Black, σημερινής προσωρινής διαχειρίστριας της μονάδας.
    Ο δεύτερος φάκελος κατατέθηκε από τον όμιλο Στέγγου, ιδιοκτήτη του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Πόρτο Καρράς» της Χαλκιδικής.
    Η ίδια πηγή του ΙΚΑ ανέφερε ότι θα ακολουθήσει λεπτομερής έλεγχος των δύο φακέλων κι εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρότητά τους, θα ακολουθήσει το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών την Παρασκευή ή την Δευτέρα.
    Στο διαγωνισμό είχαν εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον εννέα σχήματα αλλά φαίνεται πως η απαίτηση του ΙΚΑ για ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα 137.500 ευρώ αποθάρρυνε τους περισσότερους. Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, η περίοδος μίσθωσης του γνωστού ξενοδοχείου θα είναι 30 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου