Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

2.Νεαρές Τυνήσιες «σκλάβες του σεξ» στη Συρία

2.Νεαρές Τυνήσιες «σκλάβες του σεξ» στη Συρία 

xrimablog.gr - 23 λεπτά πριν
Al Arabiya
Ethnos.gr 
    Σεξουαλικές υπηρεσίες στους Σύρους αντάρτες, προσφέρουν νεαρά κορίτσια από την Τυνησία που στέλνονται μέσω οργανωμένων δικτύων στην Συρία, για «σεξουαλική τζιχάντ» και συχνά επιστρέφουν έγκυες στην πατρίδα.
    «Τα κορίτσια «ανταλλάσσονται» μεταξύ 20, 30, 100 ανταρτών και επιστρέφουν με τους καρπούς των σεξουαλικών επαφών στο όνομα μιας σεξουαλικής τζιχάντ (ιερός πόλεμος) και εμείς καθόμαστε σιωπηροί χωρίς να κάνουμε τίποτα» καταγγέλλει ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας, Bin Jeddo.
    Ο τελευταίος τονίζει επίσης ότι το υπουργείο εσωτερικών από τον Μάρτιο του 2013, έχει απαγορεύσει σε 6.000 Τυνήσιους- κυρίως κάτω των 35 ετών- την μετάβαση στην Συρία.
    «Οι νέοι μας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των συρράξεων στην Συρία και εκπαιδεύονται στο να κλέβουν και να κάνουν επιδρομές στα χωριά» καταγγέλλει ο Jeddo, προσθέτοντας ότι το υπουργείο έχει προχωρήσει και σε συλλήψεις 86 ατόμων που θεωρούνται ύποπτοι για την συγκρότηση δικτύων μέσω των οποίων διακινούνται τα νεαρά κορίτσια στη Συρία για την υποτιθέμενη «τζιχάντ».
    «Τώρα προωθούν κορίτσια για τζιχάντ στη Συρία. Δεκατρία νεαρά κορίτσια στάλθηκαν εκεί για σεξουαλική τζιχάντ. Τι είναι αυτό; Αυτό λέγεται εκπόρνευση, διαφθορά» είχε δηλώσει τον Απρίλιο ο πρώην μουφτής της Τυνησίας Sheikh Othman Battikh.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου