Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

7.Έλληνες, προσοχή στην παγίδα!

Τουλάχιστον με την αλληλουχία των γεγονότων, επιβεβαιώνεται ! 
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Μην "τσιμπάτε" το δόλωμα της παγίδας! Ο σκοπός είναι να εντείνουν το δίπολο των άκρων και να φέρουν τους Έλληνες σε αντιπαλότητα.
    Μετά από την παρατεταμένη περίοδο κρίσης και με πολλούς Έλληνες στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και της απόγνωσης, ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα προκειμένου να ξεσπάσουν για αυτό που τους συμβαίνει. Μιας και δεν μπορούν εύκολα να εντοπίσουν και να στοχοποιήσουν τους πραγματικούς υπαιτίους της κατάστασης (εξάλλου δεν έχουν τις γνώσεις και την παιδία για κάτι τέτοιο) τους είναι «βολικότερο» να ξεσπάσουν τον διπλανό τους.
    Χωρίς να θέλω να προχωρήσω σε κατάδειξη συγκεκριμένων προσώπων, σας μεταφέρω την πληροφορία της δράσης του ιδίου μηχανισμού που λειτούργησε τον χειμώνα του 2008.
    Σας θυμίζω ότι για τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 (με τον Γρηγορόπουλο), συγκεκριμένη «ομάδα» της εν Β.Σοφίας πρεσβείας, είχε προετοιμάσει αυτό που θα συνέβαινε.
    Δεκαπέντε ημέρες πριν την 17 Νοέμβρη (του 2008) είχαν αφιχθεί από διάφορες περιοχές του κόσμου, διάφοροι «αντιεξουσιαστές» (Αργεντινή, Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Νορβηγία, Ουκρανία, Κροατία, Αυστρία, Δανία, κτλ) με πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και διέμειναν σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας (κάποια εκ των οποίων πολυτελή).
    Το σχέδιο προέβλεπε γενικευμένα επεισόδια και καταστροφές-φωτιές στο κέντρο της Αθήνας (βάση οργανωμένου σχεδίου αντιπερισπασμών και αιφνιδιασμών) που θα ελάμβαναν χώρα κατά την διάρκεια των εορτασμών της 17ης Νοεμβρίου.
    Το σχέδιο, προέβλεπε να συμβεί και μια δολοφονία, ώστε να κορυφωθεί η κατάσταση ανεξέλεγκτα. Όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο καιρός τους άλλαξε τα σχέδια. Οι κατακλυσμιαίες βροχές από νωρίς της ημέρας, που δεν υποχώρησαν παρά αργά το βράδυ, εξανέμισε κάθε δυνατότητα για «δράση» αφού είχε πλημμυρίσει όλη η Αθήνα.
    Έτσι η εφαρμογή του ακριβού (σε δολλάρια) σχεδίου, ανεβλήθη για μια πιο πρόσφορη ημέρα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι, παρέμειναν σε ετοιμότητα για το πράσινο φώς. Αυτό ήρθε στις 6 Δεκεμβρίου με τον θάνατο του Γρηγορόπουλου μέσα στα Εξάρχεια (χώρος ελεγχόμενος από τους «αντιεξουσιαστές» και τους μέντορές τους από την πρεσβεία), από μια σφαίρα ενός Ειδικού Φρουρού. Σε χρόνο μηδέν, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο. Χρησιμοποιήθηκε υψηλή τεχνολογία (σχετική με την κινητή τηλεφωνία) και σύντομα όλη η υποδομή του σχεδίου ενεργοποιήθηκε.
    Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Στόχος, ο κλονισμός της κυβέρνησης, η οικονομική αιμορραγία, η ενίσχυση των χαοτικών δυνάμεων της κοινωνίας και η ανασύσταση (και αιτιολόγηση) της αριστερής τρομοκρατίας στην χώρα. Με λίγα λόγια η αποσταθεροποίηση του κράτους.
    Λίγα χρόνια μετά την προγραμματισμένη (από τους ίδιους, αφού έφεραν τον ΓΑΠ στην εξουσία) οικονομική κρίση, σήμερα δηλαδή, ο ίδιος μηχανισμός αποπειράται να προκαλέσει αυτή την φορά κάτι πολύ χειρότερο: Να φέρει τους Έλληνες σε εμφύλια σύρραξη.
    Το είχαν ξαναπράξει (πάλι οι ίδιοι) μετά την απελευθέρωση του 1946, με τον εμφύλιο που κράτησε 4 χρόνια!
    Ελέγχοντας το σύνολο των ΜΜΕ και τα κόμματα εξουσίας, άρχισαν να πολώνουν τις συνειδήσεις των ευκολόπιστων Ελλήνων και να τις οδηγούν, στις εύκολες «λύσεις των άκρων». Μετά την ενίσχυση της άκρας αριστεράς (με τις ευλογίες της πρεσβείας που λέγαμε), ήταν αναμενόμενο να προκληθεί η έλευση και η ενδυνάμωση του αντίθετου πόλου. Της άκρας δεξιάς!
    Αφού λοιπόν η μονόπλευρη στήριξη του αριστερού πόλου από τα ΜΜΕ και τα κόμματα, προκάλεσε την προφανή συσπείρωση του αντίθετου πόλου, κατάφερε η Χ.Α. να εισέλθει δυναμικά στην βουλή. Αυτό σήμανε την αρχή του «πολέμου»! Όσο η δύναμη της ακροδεξιάς φωνής δυνάμωνε, τόσο το σύστημα (προκειμένου να ενισχύσει την πόλωση) προσπαθούσε να την φιμώσει. Έριχναν έτσι διαρκώς νερό στον μύλο της μισαλλοδοξίας και της αντιπαλότητας. Από την άλλη μεριά, μια αριστερά που διακηρύττει το μίσος και την βία μεταξύ των ανθρώπων (ταξικό μίσος, εκδίκηση, βία στην βία, εξέγερση, άρνηση διαλόγου, επιθετικότητα, μισελληνισμός,κτλ) και τον ξεκάθαρο διαχωρισμό τους σε στρατόπεδα που θα πρέπει να αλληλοεξοντωθούν, είναι προφανές ότι θα δημιουργούσε μια ανταπάντηση με την ίδια λογική.
    Το σύστημα προσπαθεί εναγωνίως να ενισχύσει την πόλωση, ενισχύοντας την συσπείρωση της Χ.Α., κάνοντας τους οπαδούς της να νιώθουν αδικημένοι και υπό διωγμόν, κάθε φορά που κάνουν λόγο για θέση εκτός νόμου του κόμματός τους (!) και για ατομικές οι συλλογικές διώξεις των στελεχών της (προκλητικά μονομερώς προς των χώρο της Χ.Α. και όχι προς τους υπόλοιπους -επίσης παραβατικούς- χώρους των άλλων κομμάτων).
    Όλα θα ήταν έτοιμα (για τα παιδιά της πρεσβείας) όταν θα δημιουργείτο η κρίσιμη μάζα και στους δύο πόλους.
    Αυτό φαίνεται πως έχει ήδη συμβεί.
    Η «σκηνοθεσία» ενός περιστατικού, που θα λειτουργήσει ως θρυαλλίδα για την μεγάλη έκρηξη, είναι μια εύκολη υπόθεση.
    Ήταν γνωστό εδώ και μήνες, ότι υπάρχει σχέδιο που θα εφαρμοζόταν από τον Σεπτέμβριο και θα δημιουργούσε μια εμφυλιοπολεμική κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας. Παρότι η κυβέρνηση προειδοποίησε εγκαίρως για τα επερχόμενα (ιδίως τα αριστερά κόμματα) κάποιοι επιχείρησαν να συναινέσουν προσχηματικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν κόμμα που διεκδικεί την εξουσία (και ιδίως μετά το χρίσμα που έλαβε από τον Ομπάμα), επισήμως αποστασιοποιήθηκε και δήλωσε την πρόθεση για συγκρατημένες διαδηλώσεις, το Φθινόπωρο. Όμως, στην πράξη δεν συμφωνούν όλες οι συνιστώσες του κόμματος
    Πέραν όμως της επίσημης στάσης των κομμάτων (ακόμα και η Χ.Α. κρατά μια συγκρατημένη στάση), άλλοι κρατάνε το μαχαίρι και το καρπούζι, με τα κόμματα να ακολουθούν τις εξελίξεις!
    Το μαχαίρι το κρατάνε τα ΜΜΕ που διαδραματίζουν αυτή την στιγμή τον ρόλο του πρόξενου πολέμου.
    Στο στημένο περιστατικό του Κερατσινίου, χρησιμοποιήθηκαν άνθρωποι θύτες και ταυτόχρονα θύματα της «υψηλής» πολιτικής. Αδαείς και ανόητοι άνθρωποι χαμηλής μορφωτικής τάξης, παίζουν ως κομπάρσοι σε ένα έργο εξουσίας που ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν! Πριν καν επιληφθεί η δικαιοσύνη (όχι αδέκαστη βέβαια), το προσφιλές έργο των ΜΜΕ αρχίζει και τα κόμματα ακολουθούν μουδιασμένα!
    Άμεση απόδοση του εγκλήματος σε πολιτικά κίνητρα και ταυτόχρονα μετάφραση σε πολιτική διαμάχη μεταξύ των δύο άκρων. Η ταυτόχρονη «καταδίκη» του ψηφοφόρου της Χ.Α. ως υποκινούμενου από το κόμμα (χωρίς αυτό να προκύπτει από πουθενά) φονιά, από όλα τα ΜΜΕ, παρασύρει σε βαρύγδουπες δηλώσεις όλα τα κόμματα και ανάβει το πράσινο φώς στην κυβέρνηση για απειλές νομοθετικού περιεχομένου, για μονομερείς κομματικές διώξεις (προς την Χ.Α.) και ουσιαστικά την θέση της εκτός νόμου. Στον χορό μπαίνουν και οι Ευρωπαίοι σιωνιστές με τις αντίστοιχες δηλώσεις τους, απαιτώντας το ξερίζωμα της Χ.Α. (παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας και την συνταγματική νομιμότητα).
    Ενόψει των πολυεκλογών του 2014, τα κόμματα, τσιμπάνε το τυράκι της φάκας!
    Όσοι διαπιστώνουν την σπασμωδική και βεβιασμένη μανία όλων των συστημικών μηχανισμών να «πατάξουν» την Χ.Α., δηλαδή τον ακραίο πόλο που αυτοί δημιούργησαν, νοιώθουν αλληλέγγυοι με τους καταδιωκόμενους. Όσοι ήδη ψήφισαν Χ.Α., συσπειρώνονται περισσότερο στο κόμμα τους. Νοιώθουν την απαξίωση της πολιτικής κοινωνίας για την επιλογή τους και επειδή ο τρόπος που το κάνουν, δεν τους πείθει, εμμένουν ακόμη περισσότερο στο να ψηφίσουν Χ.Α.! Η αίσθηση της απόρριψης, οδηγεί στην περιθωριοποίηση. Όποιος βάζει τον εαυτό του στο περιθώριο, πολώνεται, πωρώνεται και μισεί τους άλλους!   Ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και στο αριστερό άκρο.
    Είναι προφανές ότι στόχος των ΜΜΕ, είναι να ενισχύσουν με την στάση τους, την πόλωση και την επιθετικότητα των δύο άκρων.
    Από εδώ και πέρα, θα αναμένουμε κορύφωση των συγκρούσεων και γενίκευση των επεισοδίων.
    Μοιάζει με πυριτιδαποθήκη που πήρε φωτιά. 
    Οι εξελίξεις θα αρχίσουν να επιταχύνονται.
    Δεν φαίνεται να υπάρχουν μετριοπαθείς δυνάμεις που να επιθυμούν εξισορρόπηση και εκτόνωση της κατάστασης. Όλοι παρασύρονται στους ρυθμούς που ξένα κέντρα δρομολογούν.
    Κρούω τον κώδωνα κινδύνου. Αντιληφθείτε την παγίδα και μην «τσιμπάτε»! Μην βάζετε τον εαυτό σας στην λογική της μισαλλοδοξίας και της διαίρεσης! Είμαστε όλοι θύματα των δυναστών μας. Ας τους δείξουμε στην πράξη, ότι είμαστε εξυπνότεροι απ’ αυτούς και δεν μπορούν να μας χειρίζονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου