Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

9.ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ 1.5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

    Καλύμνιος διεκδικεί 1.5 τρις ευρώ  ( 1.500.000.000.000 αν δεν καταλαβατε )για μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος!
    Μετά την κατάθεση αγωγής κατά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος από Ροδίτη, αγωγή κατέθεσε στο πολυμελές πρωτοδικείο της Κω και κάτοικος Καλύμνου, μέτοχος της Τράπεζας Ανατολής.    Η αγωγή στρέφεται κατά τις Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για την μη εξόφληση των μετοχών της συγχωνευμένης Τράπεζας Ανατολής από την ΕΤΕ μετά την λήξη της εκκαθάρισης,
που όπως ισχυρίζεται η δεύτερη, ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 1936.
    Το πόσο το όποιο διεκδικεί ο μέτοχος Κος Χαρ Καπνίσης ανέρχεται την ημέρα κατάθεσης της αγωγής στο 1.585.537.785.760,58 ευρώ για δυο τίτλους μετοχών της Τράπεζας Ανατολής, έχει πάρει ημερομηνία εκδίκασης στις 14-1-2014 και δεν υπόκειται στην υποχρέωση καταβολής δικοσήμου.
    Κατατέθηκε στις 16-4-2013 στο Πρωτοδικείο Κω από το Κο Ευάγγελο Δαούτη δικηγόρο Αθηνών με άριστη γνώση εταιρικού δίκαιου καθώς και του Νομού σβώλου.
    Πριν την δική του κυρίου Χαρ Καπνίση, προηγείται η εκδίκαση της αγωγής του Ροδίτη Μ.Ρήνου, η οποία προέρχεται εξ αναβολής από πλευράς της Εθνικής Τράπεζας, με αστείους πάντα ισχυρισμούς, δικάζεται δε στις 7-11-2013 στο πολυμελές πρωτοδικείο της Ρόδου.
    Στις 20-8-2013 εκδικάζονταν και τα ασφαλιστικά μετρά κατά της Εθνικής Τράπεζας που κατέθεσαν ο Κος Ελ.Ρήνος Ιατρός και ο Κος Ιω Τσεσμετζόγλου επιχειρηματίας, οι όποιοι ζητούσαν τα έγγραφα τις εκκαθαρίσεως καθώς και όλες τις τροποποιήσεις των καταστατικών της Τράπεζας ανατολής Α.Ε και φυσικά το πιο σημαντικό χαρτί την, αποχώρηση της Γερμανικής πλευράς της Εθνικής Τράπεζας της Γερμανίας Nur für Deutschland, η οποία συνδέεται και με εγκλήματα πολέμου κατά την διάρκεια του Β'' Παγκόσμιου Πολέμου και της θηριωδίες των Νάζι. Η ΕΤΕ έως και σήμερα αρνείται να επιδείξει τα έγγραφα αυτά !
    Η Εθνική ζήτησε για άλλη μια φορά αναβολή διότι ο αρμόδιος δικηγόρος ήταν σε διακοπές !!! , Έτσι η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 20-11-2013 !!!.
    Μάλιστα, ο Κος Τσεσμετζόγλου μας δήλωσε ότι στις 8-3-2013 επισκέφτηκε ο ίδιος το Ιστορικό αρχείο της Ε.Τ.Ε που στεγάζεται στο Μέγαρο Διομήδη επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 146
και διαπίστωσε ότι υπάρχουν καταχωρημένα έγγραφα Τα οποία ενώ φέρουν σειρά αρίθμησης δεν φέρουν επικεφαλίδα και δεν είναι προσβάσιμα από απλούς πολίτες.
    Μας είπε συγκεκριμένα ότι ''Σε κάθε αρχείο συγχωνευμένης Τράπεζας, υπάρχουν κάποια αρχεία απόρρητα τα οποία ενώ φέρουν σειρά δεν φέρουν επικεφαλίδα αλλά ( Ω Ω Ω )
και όταν τα ζητάς δεν στα δίνουν σου λένε δεν υπάρχουν. Γίνεται να αριθμείς κάτι ανύπαρκτο ? σε κανένα αρχείο πουθενά στο κόσμο δεν ισχύει αυτό
.''
    Ο κύριος Ιω Τσεσμετζόγλου σύμφωνα με το parapona-rodou.blogspot.com δήλωσε επίσης ότι η Εθνική Τράπεζα πρέπει να λογοδοτήσει για το τι έγιναν οι περιούσιες του Προπάππου του, Μεγαλέμπορου ξυλιάς και κατασκευαστή από το Τσεσμέ της Μικράς Ασίας καθώς
    Και οι περιούσιες όλων των μέτοχων που δεν πήραν το παθητικό κεφάλαιο πίσω και έως σήμερα ουδείς γνωρίζει εκτός της Ε.Τ.Ε, που διοχετεύτηκε το κεφάλαιο αυτό και για ποιους λόγους!
    Το σίγουρο είναι ότι και το δημόσιο δικαιούται ένα μικρό μέρος του πόσου από προκαταβολές που δεν εισπραχτήκαν το 1932 και έως σήμερα η Ε.Τ.Ε δεν απαντά σε σχετική ερώτηση του ΥΠ.ΟΙΚ, που κατέθεσε ο Κος Ιω Τσεσμετζόγλου από κοινού με τον Κο Ελ.Ρήνο.
    Η συνεχεία για ένα θέμα που από όσα δείχνουν τα αποδεικτικά στοιχειά δεν έχει κλείσει, θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες της Δωδεκανήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου