Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

12.Όλα τα ...λεφτά είναι η ατάκα του γιατρού!

12.Όλα τα ...λεφτά είναι η ατάκα του γιατρού! 
    Διαβάστε τι είπε για έναν άντρα, που είχε πεθάνει, πυροβόλησαν το πτώμα, το χτύπησαν με ψαροντούφεκο και το παρέσυρε αυτοκίνητο.
    Διαβάστε παρακάτω ένα ανέκδοτο, για το οποίο κάποιοι ορκίζονται ότι είναι αληθινή ιστορία και συνέβη σε ελληνικό νησί...
    Εμείς δεν παίρνουμε ...όρκο ότι είναι αληθινά όσα περιγράφονται, γιατί είναι απίστευτο για να είναι αληθινό!
    "Τελευταίες μέρες του Αυγούστου σε χωριό ενός νησιού πεθαίνει από καρδιά ένας 50χρονος άντρας. Την διάγνωση του θανάτου κάνει ένας γιατρός που παραθέριζε στο χωριό και καλείται το γραφείο τελετών να μεταφέρει το πτώμα στο Κέντρο Υγείας, για να γίνει η επίσημη γνωμάτευση του θανάτου και να δοθούν τα σχετικά πιστοποιητικά για την κηδεία.
    Ελλείψει νεκροφόρας, το φέρετρο με το νεκρό φορτώνεται σε αγροτικό αυτοκίνητο, του οποίου είχε χαλάσει η πόρτα της καρότσας. Από τις αναταράξεις σε αγροτικό χωματόδρομο φεύγει το φέρετρο και κατρακυλάει σε μία ρεματιά, με το πτώμα να εκτοξεύεται έξω από το κασόνι.
    Την ίδια ώρα στην περιοχή είχαν στήσει καρτέρι κυνηγοί, οι οποίοι ακούγοντας το θόρυβο που έκανε το πτώμα κατρακυλώντας και νομίζοντας πως είναι θήραμα πυροβόλησαν προς την κατεύθυνσή του. Όταν πήγαν να μαζέψουν το θήραμα είδαν το πτώμα γεμάτο αίματα.
    Νομίζοντας ότι τον σκότωσαν αυτοί και για να μην βρεθούν κατηγορούμενοι μετέφεραν το πτώμα σε ερημική παραλία και το πέταξαν στη θάλασσα, όπου κατά σύμπτωση δύο ψαροντουφεκάδες κυνηγούσαν ψάρια στο βυθό.
    Βλέποντας τον όγκο του πτώματος και μην έχοντας καλή ορατότητα του έριξαν με τα ψαροντούφεκα. Όταν είδαν ότι ήταν άνθρωπος, τον έβγαλαν αμέσως έξω από νερό, με σκοπό να τον μεταφέρουν στο κέντρο Υγείας, αφού μέσα στον πανικό τους πίστευαν ότι μπορούν να τον σώσουν.
    Άφησαν το σώμα στη μέση του δρόμου και ο ένας πήγε να φέρει το αμάξι, ενώ ο άλλος επέστρεψε στην παραλία να μαζέψει τα σύνεργα του ψαρέματος. Την ώρα εκείνη πέρασε με ταχύτητα από το σημείο, με το αυτοκίνητό του, ο αντιδήμαρχος του νησιού και χτύπησε το πτώμα του 50χρονου.
    Έντρομος ο αντιδήμαρχος έβαλε το σώμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και πήγε κατευθείαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου ο γιατρός και διευθυντής του Κέντρου διέταξε να μπει στο χειρουργείο ο τραυματίας.
    Μισή ώρα αργότερα βγήκε από το χειρουργείο και είπε στον συντετριμμένο αντιδήμαρχο:Κρίμα, πολύ κρίμα, ένα τέταρτο νωρίτερα να τον είχατε φέρει θα τον είχαμε σώσει τον άνθρωπο
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου