Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

8.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

8.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 
     Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ,δεν θα μπορούσε παρά να υπενθυμίσει στους Έλληνες και στις Ελληνίδες ,τώρα που πλησιάζει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) ,τι έλεγε αγέρωχος'' , μέλλων τότε ''σωτήρας της Ελλάδας , ο κ Σαμαράς ,ως αξιωματική αντιπολίτευση στην 78 ΔΕΘ το 2011,
    «Έπρεπε να σιωπήσω στην πολιτική Παπανδρέου; Έπρεπε να συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις; Έπρεπε να προσυπογράψω το λάθος; Γιατί; Για να γίνω αρεστός; Δεν είναι αυτή η πολιτική που ασκώ. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που με έμαθαν. Και δεν είναι αυτή η Ευρώπη που πιστεύω. Και κάτι ακόμα. Με την πολιτική τους δεν διαλύουν μόνο την Οικονομία. Δημιουργούν απογοήτευση, που γίνεται κατάθλιψη που ήδη εξελίσσεται σε οργή. Και πυροδοτούν εκρήξεις. Γιατί η οργή είναι πολύ κακός σύμβουλος. Λειτουργούν ακόμα διχαστικά. Καλλιεργούν κοινωνικό αυτοματισμό. Ότι χειρότερο. Στρέφουν την κοινωνία εναντίον του εαυτού της. αντί να ενώνουν διχάζουν. Βάζουν στο στόχαστρο, πότε τη μία κοινωνική ομάδα πότε την άλλη.
Πότε τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους συμβολαιογράφους, πότε τους καθηγητές, τους εστιάτορες, πότε τους φορτηγατζήδες, τους ταξιτζήδες, τους δημόσιους υπαλλήλους και τους στρατιωτικούς. Εξοντώνουν όλη τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους. Δημιουργούν μια «ζούγκλα» που οδηγεί σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που διαλύει τα πάντα και παραλύει τα πάντα. Είμαστε αντίθετοι, προφανώς, σε αντικοινωνικές συμπεριφορές που πυροδοτούνται. Κατανοούμε πλήρως την αγανάκτηση του κόσμου
».
    Τελικά ,αρκούσε να γίνει Πρωθυπουργός μιας τρικομματικής αρχικά κυβέρνησης ,δικομματικής τώρα ,με τις ψήφους ενός απελπισμένου και προδομένου λαού που έδωσε πίστη σε αυτές αλλά και άλλες παρόμοιες εξαγγελίες του ,για να προσυπογράψει τα λάθη, για να διαλύσει την Οικονομία , για να εξοντώσει την μεσαία τάξη και τους νοικοκυραίους , για να πυροδοτήσει τελικά εκρήξεις.
    Αν κατανοείτε ,κ Σαμαρά την αγανάκτηση του λαού , αν επιθυμείτε την ανόρθωση αυτής της χώρας πραγματικά , απαλλάξτε μας από την παρουσία σας, ακολουθούμενος και από όλα τα ετερόκλητα στελέχη και συνεργάτες σας , και να είστε βέβαιος ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις με θέσεις πατριωτικές και συνάμα ευρωπαϊκές , που θα προσδώσουν την χαμένη αξιοπρέπεια στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που δυστυχώς ενεργεί και συμπεριφέρεται ως κοινός τοκογλύφος, κερδοσκόπος και άπληστος εκμεταλλευτής .
εκ  του Γρ. Τύπου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου