Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1072

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1072
Η ‘’ΕΠΤΑΔΑ’’ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
1.Ανάκληση προϊόντων λόγω ανίχνευσης κρέατος αλόγου
2.Απόστρατος πέθανε σπίτι του επειδή τον έδιωξαν από το νοσοκομείο!
3.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
4.Λίγο καί πολύ γέλιο
5.Ντροπή: Δείτε ποιο είναι το επίδομα επικινδυνότητας των πυροτεχνουργών
6. "Αποφασίσαμε για τα 2 υποβρύχια με πιέσεις από το υπουργικό γραφείο"!
7.Έβρεξε πτώματα, αράχνες, βατράχια, λεφτά και αγελάδες!
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.Ανάκληση προϊόντων λόγω ανίχνευσης κρέατος αλόγου
    Σε συνέχεια νεότερων Εργαστηριακών Αποτελεσμάτων και κατόπιν σχετικών ελέγχων από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΕΦΕΤ, καθώς και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ο ΕΦΕΤ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι DNA αλόγου ανιχνεύτηκε σε 9 ακόμη προϊόντα.
    Η αύξηση των προϊόντων που βρέθηκαν να περιέχουν DNA αλόγου είναι απόρροια και της συνέχειας των ελέγχων στις περιπτώσεις θετικών ευρημάτων.
    Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα κάτωθι προϊόντα:
« Σαλάμι μπύρας τεμάχια βάρους 450γρ.» με εμπορική ονομασία «ΠΑΣΣΙΑΣ», αριθμό παρτίδας 75556 111124 και ημερομηνία λήξης 10/04/2013,
« Αλλαντικό σκορδάτο βραστό τεμάχια βάρους 330γρ.» με εμπορική επωνυμία «ΠΑΣΣΙΑΣ», αριθμό παρτίδας 75832 και ημερομηνία λήξης 26/05/2013,
« Σαλάμι αέρος τεμάχια βάρους 0,496kg» με εμπορική επωνυμία «ΠΑΣΣΙΑΣ» με αριθμό παρτίδας 76039 και ημερομηνία λήξης 20/05/2013 που παράγονται από την εταιρεία «Ε.Γ. ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» (Π. Αθηναγόρα 7, Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης).
« Λουκάνικα τ. Φραγκφούρτης σε συσκευασία βάρους 300γρ.» με εμπορική ονομασία «Mr. Grand», αριθμό παρτίδας 75846 και ημερομηνία λήξης 30/03/2013,
« Παριζάκι Γίγας Κλασικό τεμάχια βάρους 600γρ.» με εμπορική επωνυμία «Mr. Grand», αριθμό παρτίδας 76114 και ημερομηνία λήξης 18/06/2013 που παρασκευάζονται για λογαριασμό του Ομίλου «Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ A.E.» (14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Βασιλικών) από την εταιρεία «Ε.Γ. ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» (Π. Αθηναγόρα 7, Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης).
« Κεφτεδάκια ΝΑΠΟΛΙΤΕΝ κατεψυγμένα σε συσκευασία βάρους 2kg» με αριθμό παρτίδας 06021339, ημερομηνία παραγωγής 06/02/2013 και ημερομηνία λήξης 06/02/2014 που παράγονται από την εταιρεία «SPECIAL ΕΔΕΣΜΑΤΑ Α.Ε.» (14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, Περιφερειακός Αεροδρομίου, Θέρμη).
« ΚΕΜΠΑΠ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Χ/ΚΑΛ ΚΤΨ σε συσκευασία βάρους 815γρ.», με αριθμό παρτίδας L:310, ημερομηνία συσκευασίας 13-02-2013 και ημερομηνία λήξης 20-07-2013 που παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «KRIVEK Α.Ε.» (Χερσόνησος Ηρακλείου Κρήτης) και δειγματίστηκε από την Υπεραγορά Τροφίμων «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.» (Ισαύρων & Σοφοκλή Βενιζέλου, Ηράκλειο Κρήτης).
« Λουκάνικο Πέταλο» με την εμπορική επωνυμία «Ozyorem Kaysevi sucuk 455 gr», με κωδικό παραγωγής L-12345 και ημερομηνία λήξης 10-4-2013 το οποίο παράγεται από την ολλανδική επιχείρηση «NL 687 EG» για λογαριασμό της γερμανικής εταιρείας «DEMKA GmbH» και δειγματίστηκε από το κατάστημα «ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ» (Αρσάκειο Σάπες, Ροδόπη).
« ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΑΛΑΜΙ» με την εμπορική επωνυμία « LeFruMarin - Salam Rustic», σε συσκευασία των 1800 gr και ημερομηνία λήξης 02-03-2013 που παράγεται από τη ρουμανική εταιρεία «LeFruMarine S.R.L.» και δειγματίστηκε από το Mini Market στην οδό Σμύρνης 17, Θήβα Βοιωτίας.
    Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι που αφορούν και στη διερεύνηση της προέλευσης της χρησιμοποιούμενης πρώτης ύλης. Για τις συγκεκριμένες παρτίδες θα ληφθούν τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία μέτρα. Ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι περαιτέρω αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με την εξέλιξη της παρουσίας κρέατος αλόγου σε τρόφιμα με βοδινό κρέας, όπως το εύρος των ελέγχων, το πλήθος των εργαστηριακών δοκιμών καθώς και τα ποσοτικά αποτελέσματα των αναλύσεων των θετικών δειγμάτων, βρίσκεται στον ιστότοπο του ΕΦΕΤ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2.Απόστρατος πέθανε σπίτι του επειδή τον έδιωξαν από το νοσοκομείο!
Διαπίστωσαν ότι είχε «ελαφρύ» έμφραγμα και του είπαν να περάσει αύριο, γιατί δεν είχαν κενές θέσεις...
newsbomb.gr
    Ανάστατοι είναι οι άνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού με τον αιφνίδιο θάνατο σήμερα το μεσημέρι ενός εν αποστρατεία συναδέλφου τους και κυρίως με τον τρόπο που αυτός έγινε, γεγονός – που κατά την άποψή τους – πιστοποιεί την πλήρη ανικανότητα του συστήματος περιθάλψεως στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, στην Ελλάδα του Μνημονίου και παρά τα περί του αντιθέτου υποστηριζόμενα από τους αρμοδίους.
    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, πέθανε από καρδιακό επεισόδιο ο Σημαιοφόρος ε.α. Μ.Κ. (τα στοιχεία του στη διάθεσή μας), ειδικότητα Μουσικού, και μόλις 45 ετών, στα χέρια του έφηβου γιού του. Προηγουμένως, σήμερα το πρωί, είχε μεταβεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με κάποιες ενοχλήσεις, όπου του είπαν ότι πρέπει να είχε περάσει κάποιο μικρό έμφραγμα. Του είπαν επίσης ότι η Μονάδα Εμφραγμάτων του ΝΝΑ ήταν πλήρης και να ξαναπάει την Τέταρτη. Επιστρέφοντας στο σπίτι του παραπονέθηκε στο γιο του ότι δεν αισθανόταν καλά και τότε κατέληξε.
    Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά για τους στρατιωτικούς και κυρίως αν η Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν όντος πλήρης και αν ναι αν ήταν με στρατιωτικούς. Γιατί – λένε – είναι άδικο να πληρώνεις μία ζωή κρατήσεις για το στρατιωτικό σου νοσοκομείο και όταν το χρειαστείς να μη διαθέτει ελεύθερες θέσεις που έχουν «καταληφθεί» από πολίτες, που και αυτοί με τη σειρά τους έρχονται στα στρατιωτικά λόγω της διαλύσεως του τομέα της Δημόσιας Υγείας στις μέρες της Μνημονιακής Ελλάδος και των περικοπών της.
    Να σημειώσουμε πάντως ότι ΟΛΑ τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία είναι πρωτίστως Στρατιωτικές Μονάδες με διοίκηση και προσωπικό, πειθαρχία και διοικητική υπαγωγή και αριθμό κενών κλινών που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να έχουν καθημερινά για περίπτωση έκτακτου στρατιωτικού περιστατικού και όχι «επικουρικό» τμήμα του ΕΣΥ για να «θεραπεύει» όποια κενά αυτό παρουσιάζει με κατάληψη ΟΛΩΝ των κλινών του σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
3.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Της 14 Μαρ. 2013
    Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι το διεφθαρμένο ‘σύστημα εξουσίας’ κατευθύνει τα όργανά του, να βάλλουν πυρά κατά παντός Έλληνα ο οποίος προσπαθεί να ‘ταράξει τα νερά’ και την ηρεμία της εκτέλεσης του προγράμματος ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
    Έτσι λοιπόν, σήμερα έχει στοχεύσει τα πυρά του κατά της Δικηγόρου κ. Ντόρας Κρητικοπούλου, η οποία είχε τολμήσει, στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, να μηνύσει και να ζητήσει τη σύλληψη των 166 Βουλευτών οι οποίοι ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΣΤΙΣ 14.01.2013, ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ 07.12.2012 ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΗΚΕ.
    Συγκεκριμένα, η Δικηγόρος κ. Ντόρα Κρητικοπούλου, καλείται την 20.03.2013 από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για κατάθεση, στα πλαίσια προκαταρκτικής διερεύνησης (σε βάρος της), κατόπιν αναφοράς του Δημήτρη Αντωνίου.
    Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, όπως στις 20.02.2013 που υπέβαλλε ΑΙΤΗΜΑ / ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, σύμφωνα με την αντίστοιχη ενέργεια που έπραξε η Ντόρα Κρητικοπούλου, έτσι και τώρα, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ την εν λόγω Δικηγόρο, αφ’ ενός διότι θεωρούμε ότι δεν ευσταθούν οι λόγοι για τους οποίους κατηγορείται, αλλά γίνεται προσπάθεια ψυχολογικού βιασμού της, αφ’ ετέρου διότι όλοι μας γνωρίζουμε πως τώρα που πλησιάζει η ώρα εκπόρθησης και κατάρρευσης του διεφθαρμένου συστήματος, προσπαθεί, το σύστημα αυτό, με τον επιθανάτιο ρόγχο του, να πείσει ότι υπάρχει.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
κ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΡΘΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Για το Δ.Σ. τηςΠατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας
Άγγελος Βουλόδημος
Γενικός Γραμματέας
ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ )
4.Λίγο καί πολύ γέλιο
ΑΠΟ ΑΡΗ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ
Αν εξαιρέσουμε την πραγματικότητα,όλα τα άλλα πηγαίνουν υπέροχα.
Ανακάλυψαν λέει,νερό και πάγο στον πλανήτη Ερμή...Ουίσκι και φιστίκια θα χρειαστεί να πάρουμε μόνο...
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Γιαυτό στο ΙΚΑ σου κλείνουν ραντεβού για μετά από 4 μήνες.
Δεν είχα ίντερνετ για λίγες ώρες.Επιτέλους πήρα πτυχίο ,παντρεύτηκα,έχασα 15 κιλά, διάβασα καμία 20αριά βιβλία και έκανα μπάνιο.
Είπα να κάτσω να σοβαρευτώ....αλλά δεν βρήκα που να καθίσω.
Και εκεί που οδηγάω, βγάζει σηματάκι με θαυμαστικό. Λογικά είναι τα συγχαρητήρια για την οδήγηση μου...
Ένα παιδικό μου παράπονο είναι πως η μάνα μου ποτέ δεν μου είπε:"έλα ένα ακόμα σουβλάκι,η δύναμή σου"..Όλο για φακές και για σπανακόρυζα μου έλεγε...
Αν αγαπάς κάποιον άστον να φύγει...Δεν πρόκειται να πάει μακριά,ξεκινάνε πάλι απεργίες.
Ενός λεπτού σιγή για όλους εκείνους τους γενναίους που παλεύουν δίχως αύριο ν'ανοίξουν χωρίς την βοήθεια της ταμία,πλαστική σακούλα σουπερμάρκετ.
Σου είπα σε πέντε λεπτά θα είμαι εκεί..Τι με παίρνεις κάθε μισή ώρα?
Τα καλύτερα κατοικίδια είναι τα ψαράκια.Δύο βδομάδες ξέχασα να τα ταίσω κ αυτά εκεί,ακούνητα στη γυάλα ανάσκελα κοιμούνται. Δεν ενοχλούν καθόλου.
Το εγκεφαλικό προυποθέτει εγκέφαλο,μην αγχώνεστε μερικοί.
Αν το στριμώχναμε λίγο,χωρούσε άλλη μια μέρα μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας...
Αν μαζέψω τα "ναι ρε να κανονίσουμε κανά καφέ"που έχουμε πει με γνωστούς,είμαι κλεισμένος μέχρι το 2016.
Σημασία δεν έχει ούτε το ταξίδι ούτε ο προορισμός.....Σημασία έχει να βρεις πάρκινγκ όταν φτάσεις.
Ποτέ δε θα καταλάβω πως χορταίνουν με σαλάτες, πως οι περικοπές θα φέρουν ανάπτυξη και πως απ το Δημήτρης βγαίνει το Μήτσος..
Να ξυπνάει ο "master chef" μέσα σου και να σου έχει τελειώσει το ψωμί του τοστ..
Μη σου τύχει.. -Ρε Μάναααα...έπεσε το internet!
-Να πάρεις μια σκούπα και να το μαζέψεις...Μ' έχετε κάνει υπηρέτρια εδώ μέσα...
Προσέχω πολύ τη διατροφή μου. Τρώω μόνο μαύρο ψωμί...Ή τέλος πάντων αυτό το χρώμα που παίρνει όταν είναι γεμάτο μερέντα!
Η "δίαιτα από δευτέρα" είναι κινητή εορτή.
Το πρωί ήμουν στην Εθνική Οδό,κοιτάω αριστερά και τι να δω?
Μια τύπισσα, με πατημένα 120,να κοιτάζεται στον πλαϊνό καθρέφτη & να βάζει κραγιόν..
Και φυσικά, έτσι αφηρημένη όπως ήταν,είχε αρχίσει να μπαίνει στη λωρίδα μου!
Τρόμαξα τόσο που μου έπεσε η ξυριστική μηχανή απ' το ένα χέρι και το σάντουιτς από το άλλο.
Προσπάθησα να κουμαντάρω το τιμόνι με τα γόνατα,μου φεύγει και το κινητό όπως το κρατούσα με τον ωμό και μιλούσα, πέφτει μέσα στον καφέ που είχα ανάμεσα στα πόδια μου, έγιναν τα πλήκτρα του laptop χάλια..
Πάλι καλά που δε βράχηκε η εφημερίδα που είχα πάνω στο τιμόνι..
Γυναίκες οδηγοί, σου λέει μετά...
Οι ώρες 6,7,8 θα έπρεπε να βγαίνουν μόνο σε απόγευμα.
Αυτά τα πελάγη ευτυχίας προς τα που πέφτουν, να παω να αρμενισω;
Το νερό δεν ξεπλένει αμαρτίες. Δοκιμάστε με τζιν η βότκα
Να καταργηθούν εδώ και τώρα οι ζυγαριές στα φαρμακεία.Για ντεπόν πας..με ηρεμιστικά φεύγεις.
Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τη φράση "κράτα τα ρέστα".
Αυτό που τα μηχανήματα στις τουαλέτες, αν δεν τα χαιρετήσεις δεν σου δίνουν χαρτί, πόσο κομπλεξικό...
Από όλα τα είδη στον πλανήτη μόνο οι άνθρωποι και οι κάλτσες δυσκολεύονται να βρουν το άλλο τους μισό..
Ελληνες, ένας λαός που όλη μέρα βλέπει φανατικά εκπομπές μαγειρικής και το βράδυ παραγγέλνει delivery!!
Πήγα σε ένα φαρμακείο να πάρω αντιβηχικό,30 ευρώ μου λέει,μου κόπηκε ο βήχας.
Το λεωφορείο έχει θέρμανση,αν βάλει και ίντερνετ μετακομίζω!
Αν περιμένεις τηλέφωνο και δεν χτυπάει...πήγαινε τουαλέτα.Πιάνει εννιά στις δέκα.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
5.Ντροπή: Δείτε ποιο είναι το επίδομα επικινδυνότητας των πυροτεχνουργών
newsbomb.gr
    Στη δημοσιότητα ήρθαν τα ελάχιστα χρήματα που παίρνουν τα στελέχη του Τάγματος Εκκαθαρίσεων Ναρκοπεδίων μετά τον θάνατο του στρατιωτικού από έκρηξη οβίδας στον Έβρο.
    Οι πυροτεχνουργοί δεν λαμβάνουν το επίδομα επικινδυνότητας ούτε κατά ένας μέρος, παρά την δύσκολη φύση του επαγγέλματος τους και τον καθημερινό κίνδυνο που αντιμετωπίζουν.
    Παράλληλα, όταν τους ανατίθεται μια εργασία πέρα των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, όπως να εξουδετερώσουν πυρομαχικά που βρέθηκαν σε ένα κτίρια, λαμβάνουν μόλις 13,40 ευρώ ως επίδομα και αυτά μεικτά, με πολλούς από τους πυροτεχνουργούς να μην μπαίνουν καν στην διαδικασία να υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα.
    Το Σώμα Πυροτεχνουργών, θεωρείται πλέον «μαύρο» με πολλά από τα στελέχη που υπηρετούν να θέλουν να απεμπλακούν, ενώ το ενδιαφέρον από νέα στελέχη είναι μηδαμινό από την στιγμή που ένας αξιωματικός γραφείου παίρνει τα ίδια χρήματα.
6. "Αποφασίσαμε για τα 2 υποβρύχια με πιέσεις από το υπουργικό γραφείο"!
ΒΟΜΒΑ Ναυάρχου:
    Τα όσα είπε στην συνεντευξή του στο Onalert ο υποναύαρχος Στέλιος Φενέκος ήταν αποκαλυπτικά και συγκλονιστικά για το πως εξακουλουθούσε να λειτουργεί το ελληνικό κράτος ακόμη όταν η οικονομική κατάρρευση ήταν γεγονός.
    Ο υποναύαρχος Φενέκος αποκάλυψε ότι το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο δεχόταν πιέσεις από το υπουργικό γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου για να ληφθεί από φασή υπέρ της παραγγελίας δύο ακόμη υποβρυχίων!
    Παρά το γεγονός ότι οι αντιναύαρχοι αντιδρούσαν
    “Όταν στο ναυτικό συμβούλιο περνάει η αντίληψη ότι πρέπει να πάρετε απόφαση προς αυτή τη κατεύθυνση γιατί αυτό θέλει ο κ.υπουργός ,αντιλαμβάνεστε τι συνέβαινε…”
    Ο κ.Φενέκος διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην υπόθεση των υποβρυχίων ,τονίζοντας ότι “υπήρξαν αντιδράσεις από τους ναυάρχους. Εγώ προσωπικά είπα ότι δεν μπορεί να παραγγέλνεις υποβρύχια 1,6 δις και να κόβεις μισθούς και συντάξεις. Μάλιστα σε επόμενες συνεδριάσεις υπήρξαν αντιναύαρχοι που αντέδρασαν σ΄ αυτές τις αποφάσεις και στους τρόπους πληρωμής”. Ο υποναύαρχος Φενέκος επιβεβαίωσε την αντιπαράθεσή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος χαρακτήρισε αυτιστικούς τους στρατιωτικούς και ειρωμεύθηκε τους αξιωματικούς ΠΝ , ρωτώντας “πότε εκπαιδεύεστε εσείς του Ναυτικού; Πριν ή μετά την δεξίωση”.
    Ο κ.Φενέκος είπε ότι του ζήτησε να ανακαλέσει μέχρι την επομένη το πρωί διαφορετικά θα υπέβαλλε τη παραίτησή του. Όπως κι έγινε.
Σχόλιο: Απλά για να μαθαίνουμε έστω και τώρα, τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται «οι διαγωνισμοί» για τους εξοπλισμούς και όπως καθορίζονται οι ανάγκες και οι προτεραιότητες !!!
Και να αντιλαμβανόμαστε και το χιούμορ των πολιτικών, αυτών που οδήγησαν τη χώρα στην άβυσσο και δεν ντρέπονται ακόμα και σήμερα με απύθμενο θράσος, να βγαίνουν και να μιλούν στα κανάλια τους και να μας κουνούν και το δάκτυλο. Αλήτες.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
7.Έβρεξε πτώματα, αράχνες, βατράχια, λεφτά και αγελάδες!

    Βροχή, χιόνι, χαλάζι, χιονόνερο, αυτά είναι τα πράγματα που θα περίμενε κανείς να πέσουν από τους ουρανούς. Σε κανονικές συνθήκες βέβαια.
newsbomb.gr
    Γιατί όταν οι συνθήκες γίνουν περίεργες, οι ουρανοί φαντάζουν απόκοσμοι και μας φιλοδωρούν με μια σειρά πραγμάτων που μοιάζουν να προαναγγέλλουν την Αποκάλυψη!
    Με αφορμή λοιπόν τον πρόσφατο μετεωρίτη που όργωσε τους ουρανούς της Ρωσίας, ας δούμε μερικές μετεωρολογικές ανωμαλίες που τρομοκράτησαν κατά καιρούς τους ντόπιους πληθυσμούς...
Βροχή από αράχνες
    Φανταστείτε ότι την ώρα που οδηγείτε το αυτοκίνητό σας ξεσπάει ξαφνικά μπόρα. Αντί για ψιχάλες όμως χιλιάδες αράχνες προσγειώνονται στο παρμπρίζ! Αυτό συνέβη στον 20χρονο σχεδιαστή Erick Reis, που βρισκόταν στο αμάξι του λίγο έξω από την πόλη Santo Antonio da Platina, 350 χιλιόμετρα δυτικά του Σάο Πάολο. Κι ενώ η βροχή από αράχνες θα ταίριαζε ιδανικά σε χιτσκοκικό σκηνικό, είναι στην πραγματικότητα ένα φαινόμενο που δεν είναι και τόσο σπάνιο. Σύμφωνα με τους βιολόγους, ένα είδος αράχνης (Anelosimus Εximius) που φτιάχνει μαζικά ιστούς στις κορυφές των δέντρων μπορεί να παρασυρθεί από τον δυνατό άνεμο και να μεταφερθεί εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, μοιάζοντας σαν να πέφτει από τον ουρανό...
Βροχή από βατράχια
    Αν πιστέψουμε τη Βίβλο, τα βατράχια που πέφτουν από τον ουρανό είναι ένα είδος θεϊκής πληγής. Οι επιστήμονες έχουν ωστόσο άλλη γνώμη, με την εξήγηση να είναι αρκούντως πιο λογική: ο ένοχος είναι ο τυφώνας, που περνά πάνω από έλη και άλλους φυσικούς βιότοπους συμπαρασύροντας στο διάβα του τα κακόμοιρα τα βατραχάκια, τα οποία παγιδεύονται στη δίνη και μετατρέπονται σε λαθρεπιβάτες του ανεμοστρόβιλου. Κι όταν οι άνεμοι κοπάσουν, τα βατράχια αποδεσμεύονται από τη δύναμη και πέφτουν σε ελεύθερη πτώση, μοιάζοντας να έχουν έρθει από τους ουρανούς. Πρόκειται μάλιστα για «κοινό» φαινόμενο, σε περιοχές βέβαια που πλήττονται από τη μανία της φύσης...
Κρεατο-καταιγίδα
    Στις 3 Μαρτίου 1876, σε μια μικρή πόλη του Κεντάκι έβρεξε πραγματικά κρέας! Και για να είμαστε ακριβείς, έβρεξε κομμάτια κρέατος, που αρχικά θεωρήθηκε βοδινό, ενώ αργότερα πιστεύτηκε ότι ήταν πρόβειο ή κρέας ελαφιού. Ήταν στην αυλή του κατοίκου Allen Crouch που συνέβη το μοιραίο, με τα κομμάτια να στέλνονται στη Βασιλική Μικροβιολογική Εταιρία της Αγγλίας για περαιτέρω διερεύνηση. Εκεί λοιπόν καθορίστηκε ότι το κρέας ήταν στην πραγματικότητα πνευμονικός ιστός από άλογο ή ανθρώπινο βρέφος (με την πνευμονική δομή των αλόγων και των βρεφών να είναι παραπλήσια). Όσο για την εξήγηση του πώς συνέβη κάτι τόσο απόκοσμο, η πιθανότερη θεωρία κάνει λόγο για ένα μεγάλο σμήνος από πτωματοφάγα πουλιά που έφαγαν ένα ή περισσότερα άλογα και κατόπιν απέβαλαν τη μη αποσυντεθειμένη τροφή, καταλήγοντας σε «βροχή» από κρέας...
Βροχή από μη-γαλακτοκομική κρέμα
    Όποιος πίνει τον καφέ του με κρέμα, θα χαρεί να το μάθει αυτό. Ήταν το 1969 λοιπόν σε μια κωμόπολη της Νότιας Καρολίνα όταν άνοιξαν οι ουρανοί παρέχοντας άφθονη κρέμα για τους καφέδες όλων των κατοίκων. Τι είχε γίνει; Η τοπική εταιρία παραγωγής γάλατος σε σκόνη (μη γαλακτοκομικής προέλευσης) Borden αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους αεραγωγούς της, με αποτέλεσμα «ριπές» σκόνης να απελευθερώνονται κάθε τόσο. Όταν λοιπόν το σκονόγαλα αναμείχτηκε με τη βροχή, το αποτέλεσμα ήταν ένα λευκό κολλώδες χάος! Η εταιρία αναγνώρισε το πρόβλημα και έφτιαξε τους αεραγωγούς της, πληρώνοντας το απαραίτητο πρόστιμο...\
Βροχή από μπαλάκια του γκολφ
    Την 1η Σεπτεμβρίου 1969, οι πωρωμένοι με το γκολφ που είχαν κατακλείσει μια γκολφόπολη της Φλόριντα πρέπει να πίστεψαν ότι είχαν πεθάνει και ήταν πλέον στον παράδεισο του γκολφ! Κι αυτό γιατί εκείνη τη μέρα όλοι έγιναν μάρτυρες του φαινομένου με εκατοντάδες μπαλάκια να πέφτουν από τους ουρανούς. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ωστόσο, δεν επρόκειτο για θαύμα: η πόλη Punta Gorda, που βρίσκεται στις δυτικές ακτές της πολιτείας και φιλοξενεί δεκάδες γήπεδα γκολφ, είχε πληγεί πρόσφατα από ανεμοστρόβιλο, ο οποίος συμπαρέσυρε τα μπαλάκια και τα απελευθέρωσε κατόπιν σε μια εκπληκτική μπόρα από αθλητική μαγεία...
Σκουληκο-μπόρα
    Στις 4 Μαρτίου 2001, στην Ακαδημία Galashiels της Αγγλίας, το μάθημα ποδοσφαίρου του David Crichton έπρεπε να ακυρωθεί. Κι αυτό γιατί την ώρα που οι μαθητές προπονούνταν στο γήπεδο, βομβαρδίστηκαν από δεκάδες σκουλήκια που φαίνονταν να πέφτουν από τους αιθέρες! Σοκαρισμένοι οι μαθητές, βρήκαν καταφύγιο στα ενδότερα της σχολής, ενώ το γεγονός έγινε αυτόματα το θέμα συζήτησης της κατά τα άλλα ηλιόλουστης ημέρας. Λογική εξήγηση δεν μπορούσε να βρεθεί, παρά το γεγονός ότι μια σειρά από επιστήμονες ασχολήθηκαν με το θέμα στα σοβαρά. Κι αν στο περιστατικό της Βρετανίας δεν βρέθηκε λύση, σε αντίστοιχο αποκαλυπτικό σκηνικό στη Λουιζιάνα το 2007 ενοχοποιήθηκε ο καιρός. Η Eleanor Beal περπατούσε στον δρόμο όταν σκουληκοβολήθηκε από δεκάδες μικρούς δαίμονες της γης. Ο τυφώνας ήταν και εδώ η λογική εξήγηση...
Βροχή από πτώματα
    Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστη, συνέβη ωστόσο στη Mary Fuller στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Στις 25 Σεπτεμβρίου 1978, η Fuller επέβαινε στο αυτοκίνητο με τον 8χρονο γιο της όταν στα ξαφνικά ένα ανθρώπινο σώμα προσγειώθηκε στο παρμπρίζ. Από πού είχε έρθει όμως η ανθρώπινη σορός; Εν αγνοία της Fuller, η πτήση 182 της Pacific Southwest Airline είχε μόλις συγκρουστεί με ένα ιδιωτικό διθέσιο αεροπλάνο, σκοτώνοντας 144 ανθρώπους, με τη βροχή από ανθρώπινα σώματα να πέφτει πάνω από το Σαν Ντιέγκο. Το χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα στα χρονικά της καλιφορνέζικης αεροπλοΐας έμελλε να έχει εξίσου τραγική κατάληξη...
Ιπτάμενη αγελάδα
    Ήταν το 1997 όταν το πλήρωμα μιας ιαπωνικής μηχανότρατας σώθηκε από τη ρωσική ακτοφυλακή στη Θάλασσα της Ιαπωνίας. Όταν οι ναυαγοί ρωτήθηκαν πώς βυθίστηκε το σκάφος τους, εκείνοι απάντησαν ότι μια αγελάδα είχε πέσει από τον ουρανό και κατέστρεψε το πλοιάριό τους! Οι Ρώσοι δεν πίστεψαν φυσικά την εξωφρενική ιστορία τους και οι ψαράδες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στη φυλακή. Δύο εβδομάδες αργότερα ωστόσο, το νήμα της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται: πιλότος των ρωσικών αερογραμμών ενημέρωσε τις ιαπωνικές Αρχές ότι μέλος από το πλήρωμά του είχε κλέψει μια αγελάδα και την είχε επιβιβάσει κρυφά στην πτήση. Όταν το πλήρωμα ανακάλυψε έντρομο τον τεράστιο λαθρεπιβάτη, μία ήταν η λύση για να περισώσουν την τιμή τους: να ξεφορτωθούν την αγελάδα! Την άφησαν λοιπόν σε ελεύθερη πτώση από τα 30.000 πόδια πάνω από τη Θάλασσα της Ιαπωνίας, με το τελευταίο κομμάτι του παζλ να συμπληρώνεται. Οι ιάπωνες ψαράδες απελευθερώθηκαν αμέσως μετά συγνώμης...
Λεφτά από τον ουρανό
    Και ποιος δεν εύχεται σε τελική να του πέσουν λεφτά από τον ουρανό; Για κάποιους υπερτυχερούς ωστόσο, η ευχή πραγματοποιήθηκε! Το 1957, χιλιάδες χαρτονομίσματα των 1.000 φράγκων έπεσαν από τον ουρανό στην πόλη Μπουρζ της κεντρικής Γαλλίας, ενώ τον Δεκέμβριο του 1975 εκατοντάδες χαρτονομίσματα του 1 δολαρίου προσγειώθηκαν στους δρόμους του Σικάγο. Στις 3 Δεκεμβρίου 1968, αγγλικές πέννες άρχισαν να πέφτουν έξω από κατάστημα στο Ramsgate της Βρετανίας, με το φαινόμενο να διαρκεί για 15 ολόκληρα λεπτά! Τα νομίσματα ήταν μάλιστα χτυπημένα, σαν να είχαν πέσει από πολύ μεγάλο ύψος, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ψηλά κτίρια στην περιοχή ούτε και αεροπλάνα διέρχονταν από τον ουρανό της...
Αιματοβαμμένες ψιχάλες
    Το 2008, οι κάτοικοι της κωμόπολης La Sierra Choco της Κολομβίας θορυβήθηκαν όταν αίμα άρχισε να πέφτει από τους αιθέρες στη μικρή κοινότητα. Ο μικροβιολόγος που κλήθηκε για να ερευνήσει το γεγονός, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο πράγματι για αίμα. Καμιά λογική εξήγηση δεν βρέθηκε για το αποκαλυπτικό σκηνικό, με τον τοπικό εφημέριο να ισχυρίζεται βεβαίως ότι ήταν θεϊκή προειδοποίηση για τα κρίματα των κατοίκων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου