Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1065

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1065
Τα σχόλια με μπλέ γράμματα και σιέλ υπογραμμιση, είναι δικά μου.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
1.ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
2.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
3.Ο ΚΑΦΡΟΣ ΑΠΟΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
4.Απολύσεις με «ονοματεπώνυμο» ζητά η τρόικα
5.Η ταμίας που άλλαξε λίγο τον κόσμο...
6.Η ΕΡΤ πληρώνει το γιο, αλλά δουλεύει ο συνταξιούχος πατέρας του
7."ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Η ΜΙΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ".
8.Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για Κασιδιάρη
9.Ο φυσικός πλούτος των Εξηντάρηδων
10.ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ!!! ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ!!!!
11.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
12.ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ
13.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!
14.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
15.Το παρασκήνιο των κρίσεων!
16.Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα γραφεία της ΕΡΑ Κομοτηνής!
17.Πώς προέκυψε η Τσικνοπέμπτη
1.ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
Αγίου Ερμού Αποστόλου, Οσίου Θεοφυλάκτου
Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ….ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ !
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
3.Ο ΚΑΦΡΟΣ ΑΠΟΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ    "Όμορφα" πράγματα συμβαίνουν στο "βασίλειο" του κ.Αρβανιτόπουλου,
    Θα τιμωρηθουν τα παιδια τελικά ή ο αθλιος που παριστανει τον καθηγητη;
    Καθηγητής κατέβασε μαθητές από το Θωρηκτό Αβέρωφ επειδή έβγαλαν την ελληνική σημαία ... αναμένεται ίσως αποβολή δυο μέρες
    Πριν λίγο ενημερωθήκαμε πως σε σχολική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε από Λύκειο του Κορυδαλλού έγιναν τα παρακάτω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα !
    Οι μαθητές του Λυκείου ξεναγήθηκαν στο θρυλικό Αβέρωφ και αφού βγήκαν στο κατάστρωμα θέλησαν να βγάλουν την ελληνική σημαία από την τσάντα τους για να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία ... την ώρα όμως που ο συμμαθητής μας κράταγε την σημαία ο καθηγητής του, αποκρίθηκε στον συμμαθητή μας " Τι πάει να κάνει εκεί ; " , ο συμμαθητής μας απάντησε πως θέλουν να βγάλουν φωτογραφία .
    Ο ανθέλληνας καθηγητής ενοχλημένος από την γαλανόλευκη κατέβασε τα παιδιά κάτω από το Αβέρωφ που φυσικά δεν υπάκουσαν στις αντεθνικές α ντιλήψεις του καθηγητή τους όπου είχε την απαίτηση να μαζέψουν την ελληνική σημαία , τουτέστιν οι συμμαθητές μας αφού κατέβηκαν κάτω από το Αβέρωφ άνοιξαν πάλι την ελληνική σημαία και έβγαλαν τις παραπάνω φωτογραφίες . Φυσικά οι μαθητές απέσπασαν τα θετικά σχόλια από τους ναύτες του Θωρηκτού Αβέρωφ ... Τέλος αύριο ίσως οι συμμαθητές μας να πάρουν διήμερη αποβολή για την πατριωτική τους ενέργεια !!!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
4.Απολύσεις με «ονοματεπώνυμο» ζητά η τρόικα
‘’ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ’’ Ε???
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ
imerisia.gr
Της Ελευθερίας Αρλαπάνου και του Ηλία Μπενέκου
    Περιπλέκονται οι συζητήσεις κυβέρνησης (?) τρόικας για τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο, ενώ μετατίθεται, τελικά, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους Π. Τόμσεν, Κ. Μαζούχ και Μ. Μορς, που αναμενόταν σήμερα, για την ερχόμενη εβδομάδα, ίσως για τη Δευτέρα, εφόσον ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τους υπουργούς.
    Η κυβέρνηση αποφεύγει να μιλήσει για εμπλοκή, με το Γ. Στουρνάρα να δηλώνει χθες πως νομίζει ότι θα πάρουμε τη δόση του Μαρτίου που «περνά», όμως, από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο καλείται να παρουσιάσει συγκεκριμένο αριθμό υπαλλήλων που τελικά θα απολυθούν, κατόπιν υπαγωγής τους σε διαθεσιμότητα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα, που είχε χθες τη δεύτερη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ζητά συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο σχέδιο και αριθμό για οριστικές αποχωρήσεις από το Δημόσιο, θέμα για το οποίο όμως η πρόοδος, μέχρι στιγμής, είναι περιορισμένη, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για την εκταμίευση της δόσης.
    Όπως εκτιμά κυβερνητικός αξιωματούχος, οι πιστωτές δεν δείχνουν μεν διάθεση να οδηγήσουν τις διαπραγματεύσεις στα άκρα, πιέζουν όμως ώστε το αρμόδιο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να παρουσιάσει συγκεκριμένες εκτιμήσεις για τον αριθμό των υπαλλήλων που τελικά, μετά από το στάδιο της διαθεσιμότητας, θα δούν την έξοδο από το Δημόσιο.
    «Πόσοι, πότε και από πού» είναι αυτό που ζητά η τρόικα, αφήνοντας στην ελληνική πλευρά την πρωτοβουλία να παρουσιάσει ποσοτικούς στόχους, εξέλιξη που εντείνει την ανησυχία για ένταση των πιέσεων στα προσεχή 24ωρα, με δεδομένα, τα πενιχρά «αποτελέσματα» σε πλεονάζον προσωπικό, όπως αυτά αποτυπώνονται με τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων και τις χρονοβόρες διαδικασίες για τον εντοπισμό και απομάκρυνση επίορκων υπαλλήλων. Σε κάθε περίπτωση οι ελεγκτές επιμένουν στην άμεση απομάκρυνση έστω των κατ' εκτίμηση 7.000 επίορκων υπαλλήλων προκειμένου να δοθεί σαφές στίγμα της αποφασιστικότητας της ελληνικής κυβέρνησης.
    Χαρακτηριστική της πολυπλοκότητας των διαπραγματεύσεων σε αυτή τη φάση είναι δήλωση ανώτατου στελέχους του υπουργείου Οικονομικών που σημείωνε χθες πως «έχουμε ακόμη πολύ δρόμο», διευκρινίζοντας πως «δεν τελειώνουμε την Κυριακή», οπότε και αναμένεται νέα συνάντηση της τρόικα με τον υπουργό Οικονομικών.
    Άλλωστε σε δηλώσεις του ο Γ. Στουρνάρας εξερχόμενος χθες από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου μετέβη το μεσημέρι για να ενημερώσει τον Αντ. Σαμαρά για το Eurogroup και για τον πρώτο κύκλο συζητήσεων με τους πιστωτές, σημείωσε πως τα προαπαιτούμενα για τη δόση του Μαρτίου, επικεντρώνονται στο θέμα της διαθεσιμότητας. Ο ίδιος εκτίμησε πως δεν υπάρχει εμπλοκή για το θέμα, εκτιμώντας πως νομίζει ότι θα πάρουμε τη δόση. Ερωτηθείς πάντως για τα συμπεράσματα του πρώτου κύκλου των συζητήσεων με την τρόικα είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα τα θέματα είναι ανοικτά και θα μείνουν ανοικτά μέχρι που θα τα κλείσουμε».
    Την ίδια ώρα πάντως από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιμένουν στην αποτελεσματικότητα του σχεδίου κινητικότητας που προτείνουν ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν τις πειθαρχικές διαδικασίες για τους επίορκους, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι στην παρούσα φάση θα ήταν δύσκολο να μιλήσει κάποιος για συγκεκριμένο αριθμό.
    Σημειώνουν δε ότι η τρόικα δεν προτείνει η ίδια συγκεκριμένο αριθμό απολύσεων ευελπιστώντας πως η δέσμευσή μας για 150.000 λιγότερους υπαλλήλους έως το 2015 μπορεί να ικανοποιηθεί με φυσικές αποχωρήσεις - συνταξιοδοτήσεις και την απομάκρυνση ανεπαρκών και επίορκων υπαλλήλων.
    Αύριο «κλειδώνει» το νέο οργανόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών, θέμα που εξετάστηκε χθες σε σύσκεψη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα. Τα εκκρεμή ζητήματα αφορούν κυρίως το ΣΔΟΕ και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων εάν θα υπαχθούν στη νέα Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, αλλά και το καθεστώς στον ΟΔΔΗΧ.
Ελάχιστοι υπάλληλοι προς διαθεσιμότητα
    Πενιχρά αποτελέσματα ως προς τους υπαλλήλους, που μπορούν να τεθούν σε διαθεσιμότητα καταγράφονται από τα τελικά οργανογράμματα για 11 υπουργεία και τη Γ.Γ. Ενημέρωσης.
    Από αυτά προκύπτει μείωση προσωπικού της τάξης των 2.000 περίπου δημοσίων υπαλλήλων, ενώ μέσα στον αριθμό αυτό είναι και περιπτώσεις συνταξιοδότησης, όπως συμβαίνει με το υπουργείο Δικαιοσύνης. Προκύπτει πάντως μείωση δαπανών κατά 51 εκατομμύρια ευρώ.
    Κατά συνέπεια, όπως όλα δείχνουν, το μεγάλο «βάρος» των υπαλλήλων που θα βγουν σε διαθεσιμότητα θα κληθούν να σηκώσουν οι φορείς της γενικής κυβέρνησης και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας.
    Ειδικότερα, χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία για τα οργανογράμματα των έξι υπουργείων που εγκρίθηκαν την περασμένη εβδομάδα (Εσωτερικών, Εξωτερικών, Υγείας, Τουρισμού, Ναυτιλίας και τη γ.γ. ενημέρωσης), στα οποία προκύπτει μείωση δομών από 32 - 50% και άμεση μείωση της δημοσιονομικής δαπάνης έως και 16%.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
5.Η ταμίας που άλλαξε λίγο τον κόσμο...
ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ
    Πρίν ἀπό μέρες στά ΑΒ Ἁγίας Παρασκευῆς, στό ταμεῖο ἦταν ἕνα γηραιός ρακένδυτος κύριος μέ 3-4 κονσέρβες κι ἕνα γκαζάκι.
    Ἡ νεαρή ταμίας τόν...κοιτάει καί τοῦ λέει: "Φύγετε κύριε, ἡ ἑταιρεία μᾶς δικαιολογεῖ κάποια δωρεάν καλάθια".
Τίς δίνει 1000 εὐχές.
    Μόλις ἐκεῖνος ἀπομακρύνεται, ἀνοίγει την ... τσάντα της καί βάζει τά χρήματα στό ταμεῖο ἀπό τό πορτοφόλι της.
    Πεταγόμαστε 2-3 πού ἔχουμε μείνει κάγκελο καί τῆς λέμε νά τά πληρώσουμε ἐμεῖς. Μᾶς κοιτάζει αὐστηρά:
    "Ἐγώ τό ἀποφάσισα, ἐγώ θά τά πληρώσω. Ἐλᾶτε, παρακαλῶ, μήν δημιουργεῖτε οὐρά".
    Ἕνα κοριτσάκι τόσο δά. Πόσα νά παίρνει; 500 ευρώ; Πολλά λέω.
    Να μη κατηγορούμε τη νεολαία. Υπάρχουν και διαμάντια!
6.Η ΕΡΤ πληρώνει το γιο, αλλά δουλεύει ο συνταξιούχος πατέρας του
Yahoo! Ειδήσεις
    Μετά τη δικαστική έρευνα για την περιώνυμη εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη «136», ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται καταγγελία και πολύ πιθανόν νέα δικαστική έρευνα για... πλαστογραφία αρχισυντάκτη.
    Τι ακριβώς συμβαίνει; Σε κυριακάτικη εκπομπή της ΝΕΤ ως αρχισυντάκτης εμφανίζεται νεαρός δημοσιογράφος ο οποίος όμως δεν δουλεύει πραγματικά ως αρχισυντάκτης γιατί δεν έχει τα συγκεκριμένα προσόντα. Πραγματικός αρχισυντάκτης είναι ο... πατέρας του.
    Και για όσους αναρωτιούνται γιατί έχει συμβεί αυτό, η απάντηση είναι απλή: Μα γιατί ο εν λόγω είναι συνταξιούχος και δεν μπορεί η ΝΕΤ να τον προσλάβει. Ομως, ο συγκεκριμένος συνταξιούχος είναι φίλος του γενικού διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ Αιμίλιου Λιάτσου.
    Και αυτός φέρεται να είναι ο εμπνευστής της... πατέντας.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
7."ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Η ΜΙΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ".
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
agiovasilema
newsnow.gr
    Επίθεση δέχτηκε ο Σαμαράς έξω από το μέγαρο Μουσικής όπου βρισκόταν για την εκδήλωση στην μνήμη στου Κωνσταντίνου Καραμανλή.
    Μόλις κατέβηκε από το αμάξι του και ενώ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στα κανάλια δυο γυναίκες έτρεξαν προς το μέρος του φωνάζοντας πως είναι δολοφόνος. Η μία κατάφερε μάλιστα να τον κλωτσήσει στο πόδι.
    Η αστυνομία εντελώς ξαφνιασμένη από το περιστατικό και απροετοίμαστη για κάτι τέτοιο απομάκρυνε σηκωτή την γυναίκα.
    Την ώρα εκείνη κατέφθανε και άλλο κυβερνητικό στέλεχος και η αστυνομία πήρε εντολή να σχηματίσει αμέσως κλοιό γύρο του υπό τον φόβο να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο . Έτσι άφησαν τις δυο γυναίκες οι οποίες προσχώρησαν στο συγκεντρωμένο πλήθος περίπου 2000 ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν μέλη του ΕΠΑΜ της ΣΠΙΘΑ των ΑΝ.ΕΛ. και των ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
8.Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για Κασιδιάρη
Ethnos.gr
    Απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών από το Εφετείο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δικάστηκε σήμερα για συνέργεια σε επίθεση και ληστεία σε βάρος φοιτητή το 2007.
    Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν ήταν ισχυρή η κατάθεση της αυτόπτη μάρτυρα ( γ...ω τα ελληνικά σας, αγράμματοι...) του περιστατικού.
    Ο κ. Κασιδιάρης που κατηγορείται για συνέργεια - καθώς μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν να βγαίνουν από το αυτοκίνητό του οι άνδρες που ξυλοκόπησαν τον φοιτητή – δήλωσε αθώος και μάλιστα υποστήριξε πως εκείνη την ημέρα εργαζόταν, και ως ιατρικός επισκέπτης βρισκόταν σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο για ραντεβού.
    Μάλιστα ένας εκ των γιατρών κατέθεσε ότι το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, ήταν μαζί με τον κατηγορούμενο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε πάει στο ραντεβού του με το αυτοκίνητο, που είχε ενοικιάσει και πως είχε τα κλειδιά μαζί του.
    Επιχειρώντας να ανατρέψει την κατάθεση της καθηγήτριας – μέλους της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου, η οποία κατέγραψε τον αριθμό της πινακίδας, είπε πως η εν λόγω μάρτυρας είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, λέει ψέμματα και ότι έδωσε την πινακίδα στην αστυνομία 13 ημέρες μετά το συμβάν.
    "Συμπάσχω με το θύμα", είπε ο Ηλ. Κασιδιάρης και πρόσθεσε ότι αυτό που προσπαθεί εκείνος να κτίσει με τη Χρυσή Αυγή κάποιοι θέλουν να το γκρεμίσουν.
    Στο μεταξύ το αίτημα των εισαγγελικών αρχών για άρση ασυλίας του Ηλ. Κασιδιάρη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την επόμενη εβδομάδα
ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ )
9.Ο φυσικός πλούτος των Εξηντάρηδων
ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΚΑΔΟΥΝΟΣ
Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι μετά τα 60 μου, θα αποκτούσα τόσο σημαντικό φυσικό πλούτο:
ασήμι στα μαλλιά,
χρυσό στα δόντια,
πέτρα στα νεφρά,
ζάχαρη στο αίμα,
μολύβι στα πόδια,
βαρέα μέταλλα στον εγκέφαλο
και τιτάνιο στις αρθρώσεις.!!
και όλα αυτά χωρίς να αναφέρω καν την ύπαρξη μιας πραγματικά. ανεξάντλητης πηγής φυσικού αερίου !!
10.ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ!!! ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ!!!!
ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
    Πάει ένας παππούς 90 ετων στον Γιατρό του.
- Θέλω να κάνω ένα τσεκ-απ, για να δω που βρίσκομαι γιατρε.
Εχω μπλέξει με μία 25χρονή και όπως καταλαβαίνεις,έχω ... έντονη σεξουαλική δραστηριότητα...
-Πρόσεχε, του λέει ο γιατρός, γιατί μπορεί να είναι θανατηφόρα η έντονη δραστηριότητα...
- Ε, αν πεθάνει, πέθανε ...!!!
11.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΗΣ
BISMARCK
ΤΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
EMMA GOLDMAN
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
OSCAR AMERINGER
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΊΝΑΙ Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΤΈΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ.
HENRY MENKEN
ΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ... ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ.
JEAN PAUL SARTRE
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΣΩ.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,
ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ.
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ Κ.Λ.Π.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙ' ΑΥΤΌ.
ΑΝΏΝΥΜΟΣ
Μην πεις ποτέ «βλάκα» κάποιο πρόσωπο της εξουσίας. Κινδυνεύεις να καταδικαστείς για τρία αδικήματα.
I) Για προσβολή προσωπικότητας,
Ii) Για περιύβριση αρχής και
Iii) Για αποκάλυψη κρατικού μυστικού.
ΝΙΚΗΤΑ ΧΡΟΥΣΤΣΩΦ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΓΕΦΥΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙΑ.
FRANK MCKINNEY
ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
ROBERT OREN
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.
ΣΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΡΑΦΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.
ΡΟΐΔΗΣ (ΓΙΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ)
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΟΠΗ
FRIEDMAN
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
GEORGE NATHAN
ΠΑΡ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ
12.ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ
Καλαμπουράκι και κρασί πολύ
Και το πουκάμισο στιλάτο
Γλυκομιλάει ήρεμα μ΄αυτήν
Γιατί αρέσει να σπικάρει
Χαμογελάει ψύχραιμα μ΄αυτήν
Γιατί αρέσει να ποντάρει.

Και το βραδάκι, βόλτα αγκαλιά
Μες τα σοκάκια της Μυκόνου
Φιλιά και χάδια και γλυκό κρασί
Έρωτες νύχτες που λιγώνουν
Φιλιά και χάδια και γλυκό κρασί
Αγάπες όμορφες θολώνουν.
Λαζ.- Κίμων Μπερβερίδης
Ο ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
13.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΙΔΕΣ !
    Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.
    Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας.
    Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,(που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα με γερμανική πρωτοβουλία), ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Τουρκιά δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη και όχι η Ιστανμπούλ , (και εδώ οι Τούρκοι έγιναν.’’Τούρκοι’’ ) ανήκει στην Ευρώπη.
    Η θαρραλέα βουλευτίνα του γαλλικού κοινοβουλίου, χωρίς κανένα δισταγμό, καταδίκασε για άλλη μια φορά την Τουρκία σαν μια χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα.
    Εκείνο όμως που εξόργισε πραγματικά τους Τούρκους, ήταν οι δηλώσεις της ότι δεν μπορεί μια χώρα που βαρύνεται για τα εγκλήματα της αρμενικής γενοκτονίας, αλλά και της εισβολής στην Κύπρο το 1974, να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη.
    Για όλα αυτά, όπως τόνισε η Valerie Boyer, θα συνεχίσει να αγωνίζεται κατά της εισδοχής της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ θα συνεχίσει και τις προσπάθειες της για να αναγνωριστούν τα μεγάλα εγκλήματα της Τουρκίας στις γενοκτονίες των αρχών του εικοστού αιώνα.
    Η Valerie Boyer αποκάλυψε ότι για όλο αυτόν τον αγώνα της έχει δεχτεί και αυτή και η οικογένεια της απειλές κατά της ζωής της, ενώ συχνά δέχεται μηνύματα στα τουρκικά που την απειλούν με φρικτές τιμωρίες για τον αγώνα της υπέρ της αναγνώρισης της αρμενικής γενοκτονίας.
    Παρ' όλα αυτά, η θαρραλέα Γαλλίδα δήλωσε πως δεν την φοβίζουν όλες αυτές οι απειλές αλλά αντίθετα την πεισμώνουν για να συνεχίσει τον αγώνα της. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θέλει να πάει στην Τουρκία για να ακούσει και την άλλη άποψη, απάντησε ότι έχει πάει στο παρελθόν στην Τουρκία αλλά τώρα δεν έχει καμία τέτοια επιθυμία καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να πάει σε μια χώρα από όπου έχουν εξαπολυθεί απειλές κατά της ζωής της και κατά της ζωής των μελών της οικογένεια της.
    Η θαρραλέα αυτή γαλλίδα βουλευτής, που βάζει τα «γυαλιά» σε πολλούς Έλληνες της που φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους μην τυχόν και ενοχλήσουν την Τουρκία, έχει αρχίσει και μια νέα εκστρατεία κατά της χορήγησης της γαλλικής υπηκοότητας σε Τούρκους μετανάστες που ζουν στην Γαλλία. Όπως ανέφερε, αυτό θα είναι ένα επικίνδυνο βήμα για την αλλοίωση της σύνθεσης της γαλλικής κοινωνίας, ενώ κατηγόρησε του Τούρκους της Γαλλίας ότι συμπεριφέρονται όχι σαν να θέλουν να αφομοιωθούν στην χώρα που τώρα ζουν και δουλεύουν, αλλά σαν να θέλουν να επιβάλλουν αυτοί τα δικά τους πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα στην χώρα που τους φιλοξενεί, (τι μας θυμίζει αυτό;...) .
    Ας πάρουν μερικά μαθήματα οι δικοί μας βουλευτές από την Valerie Boyer, που δεν διστάζει να αναφέρει Κωνσταντινούπολη και όχι Ιστανμπούλ, αδιαφορώντας ακόμα και για τις τουρκικές απειλές κατά της ίδιας της ζωής της
ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
14.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
15.Το παρασκήνιο των κρίσεων!
Γιατί έφυγαν οι 3 Αρχηγοί πως "επιβίωσε" ο Κωσταράκος
onalert.gr
    Τι οδήγησε στην αντικατάσταση των τριών από τους τέσσερις Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων και τι κράτησε στη θέση του τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο; Πως έγινε Αρχηγός ΓΕΝ ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης και όχι ο Παναγιώτης Λίτσας;
    Το παρασκήνιο έχει ενδιαφέρον:
•ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος κατέβηκε στο Μαξίμου έχοντας στα χέρια του την εισήγηση του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου. Στο μυαλό του βέβαια υπήρχε και η άποψη του Μεγάρου Μαξίμου ,μετά από τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης στη Real News και η οποία έλεγε ότι “ο Χρηστίδης μένει μέχρι τις κρίσεις”.
•Το δεύτερο θέμα που έπρεπε να επιλυθεί είχε να κάνει με δυο ναυάρχους. Ο ένας ο υπαρχηγός ΓΕΝ Παναγιώτης Λίτσας ο οποίος είχε κυβερνητική στήριξη. Το ίδιο όμως συνέβανε και με τον Βαγγέλη Αποστολάκη , παρά το γεγονός ότι ήταν “χρεωμένος” στο ΠΑΣΟΚ.
    Η λύση να γίνει υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Παναγιώτης Λίτσας και Αρχηγός Στόλου ο Βαγγέλης Αποστολάκης. Λύση που δεν ικανοποιούσε την πλευρά Λίτσα. Άρα έπρεπε να φύγει ο Χρηστίδης.
Ο οποίος με την απόφαση αποστρατείας του έδωσε κι ένα άλλοθι για την απομάκρυνση των άλλων δύο αρχηγών. Και ειδικά του Α/ΓΕΣ Κ.Γκίνη ,ο οποίος είχε επιλεγεί μόλις πριν από οκτώ μήνες!
Η δικαιολογία για την αποστρατεία και των άλλων δύο Αρχηγών είναι ότι “αν αποστρατεύαμε μόνο τον Χρηστίδη θα ήταν σαν να τον στοχοποιούσαμε ,λόγω της συνέντευξής του. Γι΄ αυτό και αποφασίσαμε ότι έπρεπε να φύγουν και οι άλλοι δύο αρχηγοί”. Δεν λέμε ότι μας πείθει η αιτιολογία, ωστόσο τη μεταφέρουμε.
    Και βέβαια υπάρχει και το θέμα της παραμονής του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου. Στη περίπτωσή του η επιχειρηματολογία της κυβέρνησης λέει ότι έπρεπε να παραμείνει ως ο συνδετικός κρίκος της ηγεσίας. Λογική άποψη , αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το κλίμα υποστήριξης της κυβερνητικής πολιτικής που κατόρθωσε να χτίσει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τους τελυεταίους μήνες. Πραγματικά δεν γνωρίζουμε αν έχει κατανοήσει το Γολγοθά που θα έχει να αντιμετωπίσει σε σχέση με τα προβλήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
16.Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα γραφεία της ΕΡΑ Κομοτηνής!
‘’ΓΥΝΑΙΚΕΣ’’ σου λέει ο άλλος…
Gossiptv.gr
    Η διευθύντρια του ραδιοφωνικού σταθμού πιάστηκε στα χέρια με μία δημοσιογράφο.
    Ο λόγος; Η δημοσιογράφος παραπονέθηκε στην διευθύντριά της ότι ο υπολογιστής της χάλασε πάλι! Τι ήταν να το ακούσει αυτό η διευθύντρια... «Τα πήρε», την έπιασε από το λαιμό, την χτυπούσε και την έβριζε χυδαία!
    Ευτυχώς η δημοσιογράφος γλίτωσε χάρη στον τεχνικό προϊστάμενο, που κατάφερε να τις χωρίσει!   
    Η δημοσιογράφος αμέσως, σύμφωνα με το star, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, έκανε μήνυση και κινήθηκε αμέσως η αυτόφωρη διαδικασία! Το ίδιο όμως έκανε και η διευθύντρια ισχυριζόμενη πώς της επιτέθηκε και ότι αυτοτραυματίστηκε!
    Η συνέχεια στα δικαστήρια!
17.Πώς προέκυψε η Τσικνοπέμπτη

    Η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου (Κρεατινής) ονομάζεται Τσικνοπέμπτη ή Τσικνοπέφτη, επειδή την ημέρα αυτή όλα τα σπίτια ψήνουν κρέας ή λειώνουν το λίπος από τα χοιρινά και ο μυρωδάτος καπνός (τσίκνα) είναι διάχυτος παντού. Από αυτή την τσίκνα, λοιπόν, έχει πάρει και το όνομά της η Πέμπτη και λέγεται Τσικνοπέμπτη.
    Το έθιμο χάνεται στα βάθη των αιώνων, χωρίς να γνωρίζουμε την προέλευσή του. Εικάζεται, όμως, ότι προέρχεται από τις βακχικές γιορτές των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων, που επιβίωσαν του Χριστιανισμού. Σύμφωνα με τον λαογράφο Δημήτριο Λουκάτο, το φαγοπότι και το γλέντι της ημέρας είναι «ομοιοπαθητικές προσπάθειες για την ευφορία της γης».
    Την Τσικνοπέμπτη, που βρίσκεται στο μέσο του Τριωδίου, ξεκινούν ουσιαστικά οι εκδηλώσεις της Αποκριάς, οι οποίες κορυφώνονται με τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα. Ανάλογες γιορτές υπάρχουν στη Γερμανία (Schmutziger Donnerstag = Λιπαρή Πέμπτη) και στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ (Mardi Gras = Λιπαρή Τρίτη), που συνδυάζονται με καρναβαλικές εκδηλώσεις.
    Στο έθιμο της Τσικνοπέμπτης και γενικά στην κρεατοφαγία αντιτίθεται η οργάνωση “Πολίτες για τα Δικαιώματα της Φύσης και της Ζωής” (ΠΟΦΥΖΩ), που υποστηρίζει την ιδεολογία του «αντισπισισμού» (anti-speciesism), η οποία στρέφεται κατά της καταπάτησης των δικαιωμάτων των ζώων.
Η Τσικνοπέμπτη ανά την Ελλάδα
    Στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας τελούνται τα Κορφιάτικα Πετεγολέτσια ή αλλιώς Κουτσομπολιά ή Πέτε Γόλια. Η πετεγολέτσα, το πετεγουλιό όπως το λένε οι Κερκυραίοι, δεν είναι άλλο από το γνωστότατο κουτσομπολιό. Η πετεγολέτσα πραγματοποιείται το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, στην Πιάτσα κοντά στην τοποθεσία “Κουκουνάρα”, της πόλης τής Κέρκυρας.
    Στην Πάτρα έχουμε το έθιμο της Κουλουρούς. Η Γιαννούλα η Κουλουρού πιστεύει λανθασμένα πως ο Ναύαρχος Ουίλσον είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και πως έρχεται να την παντρευτεί. Γι’ αυτό ντύνεται νύφη και με τη συνοδεία των Πατρινών πηγαίνει να προϋπαντήσει τον καλό της στο λιμάνι. Γύρω της οι Πατρινοί διασκεδάζουν με τα καμώματά της.
    Στις Σέρρες ανάβονται μεγάλες φωτιές στις αλάνες, στις οποίες αφού ψήσουν το κρέας, πηδούν από πάνω τους. Στο τέλος κάποιος από την παρέα με χιούμορ αναλαμβάνει τα «προξενιά», ανακατεύοντας ταυτόχρονα τα κάρβουνα με ένα ξύλο.
    Στην Κομοτηνή καψαλίζουν την κότα που θα φαγωθεί την επόμενη Κυριακή (της Απόκρεω). Αυτήν την ημέρα τα αρραβωνιασμένα ζευγάρια ανταλλάσσουν δώρα φαγώσιμα. Ο αρραβωνιαστικός στέλνει στην αρραβωνιαστικιά του μια κότα, τον κούρκο, και εκείνη στέλνει μπακλαβά και μια κότα γεμιστή. Όλα αυτά πραγματοποιούν την παροιμία πως ο «έρωτας περνάει από το στομάχι».
    Στο Ηράκλειο της Κρήτης, μικροί και μεγάλοι περιδιαβαίνουν μεταμφιεσμένοι στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης, τραγουδώντας και χορεύοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου