Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 1025 ( 27 ΙΑΝ 2013 )

ΠΗΓΑ ΓΙΑ ‘’ΨΑΡΕΜΑ’’ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΠΙΑΣΑ !
ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Τα σχόλια με μπλέ γράμματα και σιέλ υπογραμμιση, είναι δικά μου.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
1.ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
2.ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
3.Περιμένοντας τον Πρωθυπουργό... κάνουμε προτάσεις...
4.Χρυσό στεφάνι βρέθηκε στο Μετρό Θεσσαλονίκης
5.Ετοιμάζονται για παγκόσμιο νομισματικό πόλεμο
6.Σερβία: «Δεν θα δανειστούμε για την κατασκευή του Καναλιού Βελιγραδίου-Θεσσαλονίκης»
7.Τόμσεν: "Νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις αν..."
8.Πoιοι δικαιούνται φθηνότερο ρεύμα κατά 42%
9.Ομολογία Στουρνάρα: Δεν μπορούμε να διώξουμε τον Γεωργίου…
10.Λοβέρδος: Να απεμπλακεί τώρα η χώρα από το ΔΝΤ
11.ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός επιβάλλει με «πολιτικό τσαμπουκά» την μηδενική ανοχή
12.Περιζήτητος ο Γιωργάκης: Ετοιμάζεται να διδάξει και στο Κολούμπια!
13.Ευρωπαϊκός Συναγερμός, το νέο όνομα της Νέας Δημοκρατίας
14.sony vaio
15. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ
16.Πολλά... Aνεκδοτάκια
17.«Ο πιο χαζός φόνος στην ιστορία» έγινε στο Ντουμπάι!
1.ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
Ανακομιδή Τιμίων Λειψάνων Ιωάννου Χρυσοστόμου,
Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα
2.ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Οικία Ελευθερίου Βενιζέλου
Περιοχή: οδός Λουκιανού 2
Έτος: 1930-1932
Περιγραφή:
Το όψιμο νεοκλασικό μέγαρο της οδού Λουκιανού 2 οικοδομήθηκε μεταξύ των ετών 1930-1932, βάσει σχεδίων του αρχιτέκτονα Αναστάσιου Μεταξά (1862-1937), για λογαριασμό της Έλενας Σκυλίτση, προοριζόμενο για κατοικία του συζύγου της Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος δεν διέθετε μέχρι τότε ιδιόκτητο σπίτι στην Αθήνα (κατά καιρούς είχε διαμείνει σε ξενοδοχεία και σε διάφορα κτίρια, μεταξύ των οποίων στην κατεδαφισμένη σήμερα οικία Ζωγράφου, επί της οδού Πανεπιστημίου). Προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου πολιτικού, με προθάλαμο, αίθουσες υποδοχής, χορού, σαλόνια, γραφεία, κ.τ.λ., το κτίριο κατέληξε πολύ διαφορετικό από το ζεστό "σπιτικό", που είχε αρχικά ελπίσει να προσφέρει στον Βενιζέλο η (δεύτερη) σύζυγός του. Επιπλέον χρησιμοποιήθηκε μόνο επί δύο έτη, και συνδέθηκε με αρνητικά γεγονότα για τους κατοίκους του (απώλεια εκλογών 1932, απόπειρα δολοφονίας 1933, αποτυχημένο κίνημα 1935), με αποκορύφωμα την αυτοεξορία του Βενιζέλου στη Γαλλία, όπου και απεβίωσε στις 18 Μαρτίου 1936. Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, η Έλενα Σκυλίτση, πώλησε το "άτυχο" σπίτι στη Βρετανική κυβέρνηση, και έκτοτε στέγασε εκεί την Βρετανική Πρεσβεία (η οποία μέχρι τότε στεγαζόταν επί έναν σχεδόν αιώνα στην κατεδαφισμένη σήμερα οικία Αμβροσίου Ράλλη, ένα από τα πρώτα έργα του Σταμάτη Κλεάνθη, στη δυτική πλευρά της πλατείας Κλαυθμώνος), και από την δεκαετία του 1960 την πρεσβευτική κατοικία (ενώ η πρεσβεία εγκαταστάθηκε σε παρακείμενο νεόδμητο κτίριο).
Ενδεικτική Βιβλιογραφία:
Michael Llewellyn Smith, "Η πρεσβευτική κατοικία", Καθημερινή/Επτά Ημέρες, 22.11.1998, σ. 2-8* Έλενα Βενιζέλου, Στη σκιά του Βενιζέλου, Αθήνα 2002..
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
3.Περιμένοντας τον Πρωθυπουργό... κάνουμε προτάσεις...
    17-12-2012 οι πρόεδροι των ΝΠΔΔ Ενώσεων Αποστράτων που αποτελούν το Συντονιστικό των ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ, ζήτησαν με επιστολή τους να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό, στις 01-01-2013 αναρωτηθήκαμε πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση και στις 06-01-2013 μάθαμε ότι η συνάντηση θα γίνει εντός της εβδομάδος. Από τότε πέρασαν 3 εβδομάδες πλην όμως η περιβόητη συνάντηση δεν έγινε. Γιατί άραγε;
    (1) Δεν είναι ενημερωμένος λένε μερικοί. Αποκλείεται λέμε εμείς. Τόσος ντόρος έγινε. Επιστολές και άρθρα αιχμηρά σε blogs και εφημερίδες, συνεντεύξεις και παρεμβάσεις σε ράδιο και τηλεόραση, τιτιβίσματα κλπ. Απλώς αποκλείεται.
    (2) Μας αγνοεί, δεν μας έχει ανάγκη, ακούγεται. Για τους προαναφερθέντες λόγους αλλά και επειδή τους ενδιαφέρει να επανεκλεγούν, το αποκλείουμε. Το μήνυμα περί "μη δεδομένου" εκτιμούμε ότι το πήραν.
    (3) Δεν αναγνωρίζει την αδικία, υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι. Κι αυτό το αποκλείουμε. Την αναγνώρισαν 33(!) βουλευτές της ΝΔ, αφού υπέβαλαν και σχετική ερώτηση στη Βουλή με θέμα "Διπλή μείωση στις συντάξεις απόστρατων των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας".      
    Λέτε να την έκαναν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού; Σχεδόν αδύνατον. Τότε τι συμβαίνει; Γιατί καθυστερεί;
    ΑΠΟΨΗ: Ο Πρωθυπουργός θα συναντήσει το Συντονιστικό μόνον αν έχει κάτι να "δώσει" και ξέρει ότι το ΒΟΕΑ του ΜΤΣ (αν όλα πάνε καλά) δε φθάνει. Τι θα είναι δε γνωρίζουμε, τα κυριότερα πάντως αιτήματα μας, ως απόστρατοι, είναι:
    Ø Κατάργηση της Έκτακτης Εισφοράς Αλληλεγγύης σε όσους έχουν ηλικία κάτω των 60 ετών και αποστρατεύθηκαν με αίτηση τους, που υπέστησαν μείωση στη μικτή σύνταξη πάνω από 1.700 ευρώ, 6 έως 10% (ν.3986/2011 & ν.4002/2011).
    Ø Κατάργηση της μείωσης της μικτής σύνταξη 40% του ποσού που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ και μετάπτωση σε μείωση 20% πάνω από 1.200 ευρώ, σε όσους είναι κάτω των 55 ετών, αποστρατεύθηκαν με αίτηση τους και δεν είχαν συμπληρώσει 35 χρόνια συντάξιμης υπηρεσίας (ν.4024/2011).
    Ø Κατάργηση του άρθρου του ν.3865/2010, όπου επί της ουσίας απαγορεύτηκε η εργασία στους αποστράτους.
    Ø Να μην εφαρμοστούν διπλές περικοπές στη σύνταξη των αποστράτων (ν.4093/2012 και παλαιότερης γνωμοδότησης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου), παραβιάζοντας έτσι την αρχή της ισότητας και της αναλογικότητας μεταξύ Ελλήνων πολιτών.
    Ø Να μην υπάρξουν νέες περικοπές το 2014 στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ.
    Ø Να δοθεί το ΒΟΕΑ από το ΜΤΣ εντός του α' εξαμήνου του 2013 όπως έχει προγραμματισθεί.
    Ø Να δίδεται εκτός έδρας αποζημίωση και υπερωρίες στα στελέχη των ΕΔ, που να καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες αλλά και αποζημίωση νυχτερινής εργασίας με τους ίδιους όρους που ισχύει και για τα ΣΑ.
ΣΧΟΛΙΟ Προέδρου ΕΑΑΣ Λάρισας: Στη Λάρισα χθες οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" διοργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο "Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ". Παρευρέθηκα και ζήτησα να αναλάβουν οι ΑΝΕΛ πρωτοβουλία και να καταθέσουν τροπολογία στο ν.4093/2012 προκειμένου οι απόστρατοι να εξαιρεθούν από τη μείωση του 5, 10, 15 και 20%, έχοντας ως δεδομένο ότι 33 βουλευτές της ΝΔ έκαναν ερώτηση στη Βουλή για τις διπλές μειώσεις των αποστράτων, αλλά και την αναγνώριση για το δίκαιο του αιτήματος μας, από όλους τους βουλευτές (ανεξαρτήτου κόμματος) που έχουμε επισκεφθεί οι απόστρατοι ανά την Ελλάδα.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
4.Χρυσό στεφάνι βρέθηκε στο Μετρό Θεσσαλονίκης
    Χρυσό στεφάνι βρέθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια κατασκευών στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι το ένατο που εντοπίζεται από την έναρξη του έργου της κατασκευής του μετρό στην πόλη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρυσό στεφάνι βρέθηκε σε μεγάλο κιβωτιόσχημο τάφο, ο οποίος ανήκει στο ανατολικό νεκροταφείο της πόλης, το μεγαλύτερο μέρος το οποίου έχει έρθει στο φως κατά τη διάρκεια των έργων, μαζί με πολλούς τάφους.
    Μετά την ασφαλή απομάκρυνση του στεφανιού, θα συνεχιστούν οι έρευνες στον τάφο, για τυχόν εντοπισμό και άλλων ευρημάτων. Το στεφάνι θα μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΙΣΤ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, προκειμένου οι ειδήμονες να το καθαρίσουν και να το μελετήσουν.
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
5.Ετοιμάζονται για παγκόσμιο νομισματικό πόλεμο

greeknation.blogspot.gr
    Για έναν παγκόσμιο πόλεμο σε επίπεδο νομισμάτων προετοιμάζονται τα μεγάλα dealing rooms των ξένων τραπεζών.
    Η προειδοποίηση του απερχόμενου προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, σχετικά με την σταθερότητα του ευρώ έναντι του δολαρίου, παρά τον πόλεμο που δέχθηκε το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, μόνο τυχαία δεν έγινε.
    Όπως τυχαίο δεν ήταν και το σχετικό δημοσίευμα των Financial Times, που προειδοποιούσε γι αυτόν τον πόλεμο, προχθές, αλλά και η μεγάλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει τελευταία, αναφορικά με την ολική επαναφορά της ιαπωνικής οικονομίας και του γιεν.
    Άγνωστος «Χ» αυτής της ιστορίας είναι το δολάριο. Οι αναλυτές, που ασχολούνται με το αμερικανικό νόμισμα, περίμεναν προχθές το βράδυ με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία ορκωμοσίας του προέδρου Ομπάμα, για να βγάλουν κάποια συμπεράσματα αναφορικά με τα σχέδια του ως προς την νομισματική του πολιτική. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, παρά τις προσπάθειες που έγιναν να “διαβαστούν” μηνύματα πίσω από τις λέξεις.
    Οι λέξεις «ισχυρό δολάριο» και «στήριξη του ευρώ», δεν ακούσθηκαν, μολονότι είχαν δημιουργηθεί σχετικές προσδοκίες Αποδείχθηκαν ωστόσο φρούδες στην πορεία…
6.Σερβία: «Δεν θα δανειστούμε για την κατασκευή του Καναλιού Βελιγραδίου-Θεσσαλονίκης»
greeknation.blogspot.gr
    Η Σερβία δεν θα συνάψει δάνειο για την κατασκευή του Εμπορικού Καναλιού στον Αξιό ποταμό που θα ενώνει το Βελιγράδι με τη Θεσσαλονίκη.
    Αυτό δήλωσε ο υπουργός Φυσικών Πόρων και Δημόσιων Έργων Μιλάνο Μπάτσεβιτς, σύμφωνα με το σερβικό πρακτορείο Beta.
    Σύμφωνα με τον Μπάτσεβιτς όταν πρόκειται να γίνει η κατασκευή του έργου θα επιδιωχθεί κάποιο μοντέλο χρηματοδότησης.
    Επισήμανε, ακόμη, ότι ο πρόεδρος της Σερβίας, Τίμισλαβ Νίκολιτς είχε μιλήσει με εκπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων για την κατασκευή του εμπορικού καναλιού, αλλά ότι θα έχει και άλλες επίσημες συνομιλίες για το θέμα.
The Hellenic Information Team
7.Τόμσεν: "Νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις αν..."
Ο ΔΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΝΙΚΑ.
ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ???????
    Νέα προειδοποίηση ότι μόνον εάν η κυβέρνηση προχωρήσει στην ορθολογική οργάνωση της φορολογικής διοίκησης θα αποφευχθούν περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, απευθύνει ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν.
    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ ο Πολ Τόμσεν αποδίδει σε κεκτημένα συμφέροντα, ανεπαρκείς πολιτικές δεσμεύσεις, αλλά και στην έλλειψη ηγεσίας την αδυναμία είσπραξης φόρων, ενώ παραδέχεται πως ΔΝΤ και ΕΕ αποδείχθηκαν υπερβολικά αισιόδοξοι στις προβλέψεις που είχαν διατυπώσει για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
    Ο Δανός επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα ξεκαθαρίζει ακόμη πως θα χρειαστεί περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους περιγράφοντας εμμέσως ένα κούρεμα του επίσημου τομέα.
    Στην ίδια συνέντευξη το στέλεχος του ΔΝΤ σημειώνει πως παρά τις ισχυρές μακροοικονομικές αντιξοότητες, η κυβέρνηση συνεχίζει να πετυχαίνει τους δημοσιονομικούς στόχους.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
8.Πoιοι δικαιούνται φθηνότερο ρεύμα κατά 42%
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
    Ζήτηση... υψηλών βολτ καταγράφεται στη ΔΕΗ για το κατά 42% φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του στην ειδική τηλεφωνική γραμμή που έχει ανοίξει εδώ και οκτώ μέρες στην επιχείρηση για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) έχουν υποβληθεί τηλεφωνικά γύρω στις 14.000 αιτήσεις.
    Το ειδικό τιμολόγιο απευθύνεται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και είναι χαμηλότερο κατά 42% σε σχέση με τις χρεώσεις που ισχύουν για τα υπόλοιπα νοικοκυριά. Εφαρμόζεται στο σύνολο της τετραμηνιαίας κατανάλωσης, εφόσον:
    1. Η κατανάλωση αφορά σε κάλυψη αναγκών της κύριας κατοικίας του δικαιούχου
    2. Η παροχή ρεύματος είναι στο όνομα του δικαιούχου ή του/της συζύγου
    3. Η κατανάλωση είναι από 200 kWh (κιλοβατώρες) έως 1.500 ή 1.700 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο και ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων. Αν το νοικοκυριό κάψει πάνω από αυτά τα όρια τότε η χρέωση γίνεται με τις τιμές του κανονικού οικιακού τιμολογίου. Επίσης στα όρια των 1.500 kWh ή 1.700 kWh δεν λαμβάνονται υπόψη οι καταναλώσεις του νυχτερινού τιμολογίου.
Οι δικαιούχοι
Οι κατηγορίες των δικαιούχων του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου είναι:
• Άτομα με Χαμηλό Εισόδημα: Άτομα που έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο των 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο για τα πρώτα 2 παιδιά και με τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.500 kWh
• Τρίτεκνοι: Άτομα με τρία παιδιά και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 23.500 ευρώ και με τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.700 kWh
• Μακροχρόνια άνεργοι: Άτομα που είναι άνεργοι για συνεχές χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών, με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο για τα πρώτα 2 παιδιά, στο οποίο δεν λαμβάνεται υπόψη το εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες για την περίοδο που προηγήθηκε της περιόδου ανεργίας και με τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.500 kWh.
• Άτομα με αναπηρία: Άτομα με αναπηρία 67% και άνω ή άτομα που τα βαρύνουν προστατευόμενα μέλη με αναπηρία 67% και άνω, με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 23.500 ευρώ και με τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας 200 kWh - 1.700 kWh.
• Άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης: Άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης ή άτομα που τα βαρύνουν προστατευόμενα μέλη που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 30.000 ευρώ και με τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας μεγαλύτερη από 200 kWh. Οι καταναλώσεις, πέραν των 2.000kWh, θα τιμολογούνται με το οικιακό τιμολόγιο ΔΕΗ, όπως ισχύει κάθε φορά.
Τα δικαιολογητικά
Οι πελάτες που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουν είναι:
1. Τα στοιχεία της παροχής τους (Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και Αύξοντα Αριθμό λογαριασμού)
2. Τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας και το ΑΦΜ τους (και του/της συζύγου εφόσον είναι έγγαμοι)
3. Στην περίπτωση των ατόμων που χρήζουν ενεργοβόρας μηχανικής υποστήριξης και μόνο χρειάζεται επιπλέον βεβαίωση χρήσης ενεργοβόρας συσκευής απαραίτητης για τη ζωή του ασθενούς από κρατικό ασφαλιστικό φορέα, στον οποίο υπάγεται ο δικαιούχος. Στην περίπτωση που κάποιος είναι ανασφάλιστος χρειάζεται αντίστοιχη βεβαίωση από κρατικό νοσοκομείο.
    Η εφαρμογή του ΚΟΤ, αφού έχει υποβληθεί η αίτηση, ξεκινά από τον πρώτο εκκαθαριστικό λογαριασμό που θα εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των στοιχείων από τους αρμόδιους φορείς (Υπ.Οικονομικών, ΟΑΕΔ) και θα αφορά στο σύνολο της ημερήσιας κατανάλωσης, ανεξάρτητα δηλ. εάν ο εκκαθαριστικός λογαριασμός αφορά και διάστημα πριν την ημερομηνία ολοκλήρωσης του ελέγχου.
Αλλαγή παροχής
Όσοι δεν έχουν στο όνομά τους παροχή ρεύματος μπορούν να κάνουν αλλαγή χωρίς να χρειάζεται να προπληρώσουν τη λεγόμενη «εγγύηση». Το ύψος αυτής δεν θα ξεπερνά τα 20 ευρώ και θα επιμερίζεται σε έξι ισόποσες διμηνιαίες άτοκες δόσεις με ενσωμάτωσή τους στους επόμενους λογαριασμούς.
Που υποβάλλονται οι αιτήσεις
Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο υποβάλλονται:
- ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ (Διαχειριστής Δικτύου ή Διαχειριστής μη Διασυνδεδεμένων Νησιών) στο www.dei.gr.
- Τηλεφωνικά στο 210-9298000 (αστική χρέωση) τις μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 7πμ-10μμ και το Σάββατο τις ώρες 7πμ- 3μμ
Στα καταστήματα της ΔΕΗ γίνεται μόνον διανομή ενημερωτικού εντύπου σχετικά με το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και παρέχονται σχετικές πληροφορίες.
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
9.Ομολογία Στουρνάρα: Δεν μπορούμε να διώξουμε τον Γεωργίου…
greeknation.blogspot.gr
    Ομολογία Στουρνάρα: Δεν μπορούμε να διώξουμε τον Γεωργίου…
    Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Ο υπουργός Οικονομικών παραδέχεται ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να αποπέμψει το πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ από τη θέση του.
    Σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας τα Νέα, διαβάστε τι είπε ο κος Στουρνάρας:
Θα απαλλάξετε τον κ. Γεωργίου από τα καθήκοντά του; …
– «Πώς να κάνω κάτι τέτοιο; Η ΕΛΣΤΑΤ είναι μια ανεξάρτητη αρχή, η λειτουργία της οποίας καθορίζεται από το Σύνταγμα, η δε διοίκησή της διορίζεται από τη Βουλή».
    Παράλληλα – σύμφωνα πάντα με τα ΝΕΑ – ο κος Στουρνάρας δηλώνει ότι υιοθετεί όλα τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα αφού αυτό είναι εντολή των Βρυξελλών.
    «Η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά δεν αμφισβητούμε τα στοιχεία του ελλείμματος» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στα Νέα, μετά το τελεσίγραφο των Βρυξελλών που αναφέρει «αν ανακαλείτε τα στοιχεία, ανακαλούμε το πρόγραμμα», το οποίο επικαλείται η εφημερίδα.
    Ο κ. Στουρνάρας συμπλήρωσε: «Υιοθετούμε τα στοιχεία. Το αντίθετο θα δημιουργούσε τεράστιο ζήτημα με την ευρωζώνη και το ΔΝΤ, χωρίς μάλιστα ουσιαστικό αντίκρισμα».
    Μπράβο στον κ.Στουρνάρα για την ομολογία του… Την υιοθετεί ο Πρωθυπουργός;
10.Λοβέρδος: Να απεμπλακεί τώρα η χώρα από το ΔΝΤ
ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ...!
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΙΑ
Yahoo! Ειδήσεις
    O ανεξάρτητος βουλευτής και ιδρυτής της ΡΙΚΣΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε την ανάγκη απεμπλοκής της Ελλάδας από το ΔΝΤ ,με την συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεσή του με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου:
    «Η διαφωνία μου δεν αφορούσε τον ίδιο το μηχανισμό, που τον στηρίξαμε ομόφωνα τον Μάιο του 2010 αλλά τη συμμετοχή του ΔΝΤ σε αυτόν. Οι λόγοι απεμπλοκής μας από το ΔΝΤ είναι προφανείς και από πλευράς Ελλάδας και από πλευράς Ε.Ε. Ο μηχανισμός χρηματοδότησης της Ελλάδας πρέπει να είναι αμιγώς ευρωπαϊκός. Ούτε χρήματα προσφέρει το ΔΝΤ, σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οι ευρωπαϊκοί λαοί, ούτε στην παρακολούθηση του προγράμματος παίζει ενεργό ρόλο, ενώ δημιουργεί διαρκώς προβλήματα».
    Ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι δεν θα πάει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ακόμη και αν προσκληθεί και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέες οριζόντιες περικοπές.
    «Δεν θα ψηφίσω άλλες οριζόντιες περικοπές. Το έκανα ήδη τέσσερις φορές κάτω από συνθήκες εκβιασμού για να μην πτωχεύσει αλλά και για να χρηματοδοτηθεί η χώρα. Έως εδώ λοιπόν. Θα ψηφίσω όμως όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για να δοθεί η μάχη κατά της ύφεσης».
11.ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός επιβάλλει με «πολιτικό τσαμπουκά» την μηδενική ανοχή
    Για διγλωσσία κατηγορεί τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δήλωσή του- ως προέδρου της ΝΔ- στις 3 Φεβρουαρίου 2011, στην οποία, μεταξύ άλλων, τόνιζε ότι «όταν υπάρχει αναλγησία και ανευθυνότητα από την πλευρά της εξουσίας, τότε πράγματι πυροδοτούνται φαινόμενα ανυπακοής και αυτοδικίας..».
    Ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «πότε όμως ο πρωθυπουργός έλεγε την αλήθεια, τότε ή σήμερα που προσπαθεί να επιβάλει με τη βία, την καταστολή, τον πολιτικό τσαμπουκά και την παραβίαση των νόμων, το δόγμα της μηδενικής ανοχής επιστρατεύοντας απεργούς σε μια επίδειξη αυταρχισμού χωρίς προηγούμενο;»
    Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει τη στάση του κ. Σαμαρά στο πρώτο Μνημόνιο και την προεκλογική του δέσμευση για εξεταστική επιτροπή για το πρώτο Μνημόνιο και προσθέτει:
    «Τώρα πλέον ο κ. Σαμαράς αποκαλύφθηκε. Έχοντας χάσει κάθε ίχνος πολιτικής αξιοπιστίας, ακολουθώντας μια στρατηγική έντασης και διχασμού, εφαρμόζει την πιο καταστροφική πολιτική που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες. Η ακροδεξιά του ιδεολογία είναι επικίνδυνη για την κοινωνία και τη δημοκρατία».
    Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ανέφερε: «Η σοβαρή και σθεναρή αντιμετώπιση της κρίσης από τον Αντώνη Σαμαρά – που αποτυπώνεται θετικά σε όλες τις δημοσκοπήσεις – είναι φυσικό να έχει προκαλέσει δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκφράζουμε την κατανόησή μας, τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού…»
12.Περιζήτητος ο Γιωργάκης: Ετοιμάζεται να διδάξει και στο Κολούμπια!
ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΑΜΑΝ ! ΚΑΗΚΑΜΕ!
    Έκανε θραύση στο Χάρβαρντ και τον ζητούν από όλα τα πανεπιστήμια της Οικουμένης.
    Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου.
    Ως επισκέπτης συνεργάτης θα διδάξει στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κολούμπια, ο πρώην πρωθυπουργός.
    Ο κοσμήτορας της σχολής τόνισε ότι αποτελεί ευτύχημα το γεγονός ότι οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν από μία τόσο περιζήτητη παγκοσμίως μορφή.
    Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το φημισμένο πανεπιστήμιο η διεξαγωγή σεμιναρίου κατά το εαρινό εξάμηνο του 2013 θα έχει αντικείμενο την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.
    Ο Ρόμπερτ Λίμπερμαν (Robert Lieberman), κοσμήτορας της SIPA (School of International and Public Affairs), στην οποίο θα διδάξει ο Γιώργος Παπανδρέου, γράφει στην επίσημη ανακοίνωση ότι:
«Είναι μεγάλη τιμή για την ακαδημαϊκή κοινότητα της SIPA να τον έχουμε κοντά μας» και προσθέτει εμφαντικά: «Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί ένα ζωντανό εργαστήριο στο οποίο τίθενται ορισμένες από τις πιο σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις του καιρού μας.Είμαι βέβαιος ότι οι φοιτητές μας αδημονούν να αντλήσουν γνώση σχετικά με τη διαχείριση και τη λήψη αποφάσεων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».
    Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε από την πλευρά του πως συνιστά πραγματική τιμή για εκείνον να μετάσχει σε αυτό τον τόσο επίκαιρο κύκλο συζητήσεων στη SIPA, επισημαίνοντας την ανάγκη για νέες ιδέες και προοπτικές που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων σε οικουμενικό επίπεδο.
    Άσε Γιωργάκη. Από ιδέες χορτάσαμε! Μας έστειλε κατευθείαν στον γκρεμό...
    Κύριε Λίμπερμαν ρωτήστε τον πως κατέστρεψε μία χώρα σαν την Ελλάδα. Θα σας τα πει όλα με κάθε λεπτομέρεια...
www.newsbomb.gr/
13.Ευρωπαϊκός Συναγερμός, το νέο όνομα της Νέας Δημοκρατίας
    Έτος συνεδρίου το 2013 για την Νέα Δημοκρατία και είναι κοινό μυστικό πως σε αυτό είναι πάρα πολύ πιθανόν να γίνει και αλλαγή ονόματος , το οποίο θα εκφράζει τα νέα δεδομένα της εποχής. Το επιτελείο μάλιστα της ΝΔ ψάχνει πυρετωδώς ένα όνομα που θα κάνει πάταγο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και φαίνεται πως επικρατεί , μέχρι νεωτέρας είναι αυτό του "Ευρωπαϊκού Συναγερμού".
    Το "Ευρωπαϊκός", σύμφωνα με τους υποστηρικτές, πιάνει τον παλμό της εποχής, που το μείζον είναι η παραμονή στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια ισχυρή Ευρώπη, ενώ κάνει άνοιγμα σε όλες τις φιλοευρωπαικές δυνάμεις.
    Από την άλλη το "Συναγερμός" εκφράζει όχι μόνο τον δυναμισμό και την πανστρατιά που αρέσει στον Σαμαρά, αλλά συνειρμικά ενώνει την δεξιά διαχρονικά , αφού παραπέμπει στο πρόδρομο της ΕΡΕ και της Νέας Δημοκρατίας, τον "Ελληνικό Συναγερμό" του Παπάγου, δημιουργώντας ένα κράμα της παλιάς δεξιάς παράταξης και των σύγχρονων ευρωπαϊκών απαιτήσεων.
    Μάλιστα οι υποστηρικτές αυτής της άποψης δημιούργησαν και σελίδα στο facebook για το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ, που "διαφημίζουν" εμμέσως το νέο όνομα αφού γράφουν
"Με Νέους Ανθρώπους & Νέες Ιδέες για τον Ευρωπαϊκό Συναγερμό!"
parapolitika.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ )
14.sony vaio
    Ήταν μια φορά ο Βάιος και η παρέα του στη θάλασσα.
    Σε κάποια φάση και ενώ όλοι κάνανε το μπανάκι τους αμέριμνοι, ο Βάιος, που είχε ξανοιχτεί, παθαίνει κράμπα και αρχίζει να καλεί σε βοήθεια.
    Η παρέα σάστισε...
    Ένας από την παρέα αμέσως επιχειρεί να του πετάξει ένα σχοινί το οποίο, όμως, αποδεικνύεται μικρό.
    O Βάιος συνεχίζει να πνίγεται και να καλεί σε βοήθεια.
    Κάποιος άλλος προσπαθεί να του πετάξει ένα στρώμα.
    Ο αέρας όμως ήταν δυνατός και το στρώμα καταλήγει αλλού για αλλού...
    Η κατάσταση είχε ζορίσει.
    Ο Βάιος που δεν είχε πολλές δυνάμεις ακόμα άρχισε να βουλιάζει!
    Ξαφνικά ένας τρίτος από την παρέα αποφασίζει να πάρει την ευθύνη πάνω του και να σώσει τον Βάιο!
    Βγάζει, λοιπόν, ένα λάπτοπ από την τσάντα του, το ανοίγει, πατάει alt + f5 + shift + tab + page up + f11 + caps lock και από το λάπτοπ βγαίνουν, ως δια μαγείας, πέντε ακτίνες oι οποίες πέφτουν πάνω στον Βάιο.
    Μετά όπως οι ακτίνες ακουμπάνε τον Βάιο ξαναπατάει ο τύπος num lock + insert + f9 + f4 + scroll + escape και οι ακτίνες σηκώνουν τον Βάιο και τον βγάζουν στην παραλία.
    Η γυναίκα του Βάιου, με δάκρυα ευγνωμοσύνης αγκαλιάζει τον λουόμενο και του λέει:
- Να σαι καλά ανθρωπέ μου, έσωσες τον άντρα μου! Αλλά πες μου τι μηχάνημα είναι αυτό που έχεις και τον έσωσες?
- Σώνει Βάιο (sony vaio)
15. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
    Μετά από έρευνα που διενήργησε εταιρεία ερευνών, διαπιστώθηκε πως στην εταιρεία µας οι εργαζόµενοι χρησιµοποιούν µεταξύ τους ένα λεξιλόγιο κάπως ανάρµοστο και πολλές φορές γεµάτο ύßρεις, Επιθυµώντας η εταιρεία µας να διατηρήσει την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9002, λήφθηκε η απόφαση πως τέτοιες συµπεριφορές δεν θα γίνονται εφεξής αποδεκτές. Θέλοντας να συµßάλλουµε στην οµαλότερη µετάßαση σε ένα επίπεδο επικοινωνίας πιο εκλεπτυσµένο δηµιουργήθηκε η παρακάτω λίστα περιπτώσεων µε τις προτεινόµενες αλλαγές:
16.Πολλά... Aνεκδοτάκια
- Μάνα, μου κλέψανε το αυτοκίνητο!
- Ήτανε και η ζακέτα σου μέσα;
- Μάναααα, ένα τσιγάροοοο!!
- Τι παιδί μου, καπνίζεις από τα 13 σου, τόσο μικρός;
- E ναι, ρε μάνα, μετά το σεξ...
- Κάνεις και σεξ;
- Ε ρε μάνα, πώς θα βγάλω λεφτά για τα ναρκωτικά;
- Ζακέτα φοράς τουλάχιστον;
Μη τυχόν και κάνει το σταυρό της μια γριά μέσα στο λεωφορείο!
Αμέσως να τον κάνουν όλες. Το γνωστό σταυροcopy.
- Γκαρσόν, σερβίρετε μοσχάρι;
- Τους πάντες σερβίρουμε, κύριε. Καθίστε !!!
Ήρθε ο άλλος στο μπαρ να παραγγείλει κι έριξα λίγο ποτό πάνω του. Campari δεν πήρε.
- Πω, ρε φίλε, έχω να κοιμηθώ πέντε μέρες!
- Κι εγώ, αλλά εντάξει, κοιμάμαι τα βράδια.
Η πρώτη πρόταση στα βιβλιαράκια των οδηγιών χρήσης θα έπρεπε να είναι:
"Μπα, τι έγινε; Τα κάναμε σκ...ά και τώρα κοιτάμε το βιβλιαράκι;"
Σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη:
- Έχετε τα πάντα για το σκι;
- Ναι, τι θα θέλατε;
- Ένα ζευγάρι πατερίτσες.
Φέτος τα Χριστούγεννα, λέω να στολίσω το καλοριφέρ.
Να φανεί και κάπου χρήσιμο.
- Με έκοψαν στο δίπλωμα οδήγησης.
- Γιατί;
- Με ρώτησαν τι κάνω στο κόκκινο φανάρι.
Και τους είπα: μπαίνω στο Facebook .
Ωραίος ο χειμώνας, αλλά αυτή η παγωμένη λεκάνη της τουαλέτας που το σκέφτεσαι να κάτσεις, δεν παλεύεται με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ !!!
Αυτό που στα γενέθλια σβήνεις τα κεράκια και όταν πεθάνεις στα ανάβουν ... δεν το καταλαβαίνω...
Συζητάνε δυο γύφτοι:
- Ρε, εσύ βρομάς πολύ.
- Ναι, ρε είμαι δυο χρόνια μεγαλύτερος.
Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα έχουν φωσφορούχα γράμματα για να διαβάζονται στο σκοτάδι.
- Οι βλάκες έχουν πάντα αμφιβολίες.
- Λες, ε;
Πάει ένας Πόντιος σε μια έκθεση επίπλων να αγοράσει ένα κρεβάτι:
- Ξέρετε, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι πολύ γερό.
- Μα γιατί ανησυχείτε;, Δεν είστε χοντρός.
- Ναι, αλλά κοιμάμαι πολύ βαριά.
Ξοδεύουμε τόσα πολλά λεφτά για ρούχα και δε συνειδητοποιούμε ότι οι καλύτερες ώρες που περνάμε είναι όταν δε φοράμε τίποτα!!!
- Τι έγινε; Στενοχωρημένη σε βλέπω ... Ζυγίστηκες;;;
Μια ξανθιά λέει στον άντρα της:
- Τι θράσος ! Τι θράσος! Θα το πίστευες, Θανάση, ότι κάποιος Ελύτης έβγαλε ένα βιβλίο αντιγράφοντας όλα αυτά τα ποιήματα που μου έγραφες όταν ήμασταν νέοι;
Όταν κάναμε για πρώτη φορά σεξ με είπε τσούλα...
Γι αυτό και εγώ θύμωσα πολύ και του είπα να φύγει μαζί με τους φίλους του!!!
Το "άντε γ@μήσ@υ" δεν πληγώνει και τόσο μια γυναίκα...
Το "άντε ζυγίσου" όμως...;;;!!!
Ρώτησα 100 κοπέλες τι αφρόλουτρο χρησιμοποιούν ενώ έκαναν μπάνιο...
Οι 99 μου απάντησαν ουρλιάζοντας: "Πώς μπήκες εδώ μέσα ρε μ @λ@κ@";
Με την κοπέλα μου χωρίσαμε όταν ο πατέρας της θέλησε να μου δώσει για προίκα 3 σπίτια...
Ήθελε να ξεφορτωθεί και κόρη και χαράτσια...
Κάποιους ανθρώπους πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω... π.χ. Αυτούς που μιλάνε Ολλανδικά...
Γιατί η Ελληνίδα μάνα όταν σου λέει "Ίδιος ο πατέρας σου είσαι" ποτέ δεν το λέει για κοπλιμέντο;
Αν αντί "Το κάπνισμα σκοτώνει", έγραφαν στο πακέτο "Με αυτο το πακέτο πληρώνεις στο κράτος 2.15" θα το έκοβαν περισσότεροι...
Τα λεφτά δεν αγοράζουν την ευτυχία, αλλά μπορείς να αγοράσεις μια βίλα στην Καραϊβική και κάτσε και κλάψε σε όποιο δωμάτιο θέλεις...
Πήγα στο βενζινά και του λέω με υφάκι: "Φούλαρέ το"
Εκτός του ότι δεν χαμογέλασε καν,... μου κλώτσησε και το ποδήλατο!!!
- Θες να παίξουμε το γιατρό;;
- Αμέ!
- Ωραία! Κάτσε εδώ διάβασε ένα περιοδικό και σε μια ώρα θα σε φωνάξω μέσα να μου δώσεις 50 ευρώ...
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΑ
17.«Ο πιο χαζός φόνος στην ιστορία» έγινε στο Ντουμπάι!
    Μια απίστευτη υπόθεση εκδικάζεται στο Ντουμπάι, με το δικηγόρο του κατηγορούμενου να δηλώνει ότι «πιο ανόητο φόνο» δεν έχει δει στα 40 χρόνια καριέρας του!
    Ο κατηγορούμενος είναι ένας άνδρας, μάγειρας σε υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο, που κρίθηκε ένοχος για το φόνο της φίλης του, μιας καμαριέρας σε γειτονικό σπίτι.
    Ο μάγειρας σκότωσε τη γυναίκα χτυπώντας τη με μία πέτρα, όταν αυτή του είπε ότι είναι έγκυος και θα τον κατηγορήσει για βιασμό. Ο ινδικής καταγωγής μάγειρας την πίστεψε, παρόλο που οι δυο τους δεν είχαν ποτέ σεξουαλική επαφή!
    Για να εξαφανίσει τα ίχνη του, ο Ινδός έβαλε το πτώμα της γυναίκας μέσα στη μπανιέρα και τη γέμισε με νερό. Στη συνέχεια, έβαλε φωτιά στο σπίτι.
    Το κτήριο καταστράφηκε ολοσχερώς, όμως το μόνο που γλίτωσε ήταν η μπανιέρα με το πτώμα της καμαριέρας, αφού το νερό εμπόδισε φυσικά την καύση!
    Τον άνδρα παρέδωσε στην αστυνομία ο εργοδότης του. Ο ίδιος ο συνήγορος του Ινδού είπε στο δικαστήριο ότι είναι «ο πιο χαζός φόνος που έχει δει σε 40 χρόνια». Ο άνδρας ενδέχεται να καταδικαστεί σε θάνατο.
Ο ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου