Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/1/2019)
    Φανταστείτε, τον Ερμή του Πραξιτέλους, τον Ηνίοχο των Δελφών ή την Αφροδίτη της Μήλου, να τα «ντύνουν» με παρδαλά ρούχα, να τα «φτιασιδώνουν» και να τα μοστράρουν σαν… έργα τέχνης! Γίνεται; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Το ίδιο και με το ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ! ΕΝΑ είναι το παστίτσιο! Διαφορετικό, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
----------------------------------------------
    Αυτό με τις ηλεκτρικές συσκευές, είναι απαράδεκτο. Καλά κάνουν και ξεσηκώνονται οι καταναλωτές, όμως δεν νομίζω πως θα καταφέρουν κάτι. Μακάρι να κάνω λάθος. Γεγονός είναι, πως τα νέα μοντέλα, είναι κατά το κοινώς λεγόμενο, «ψεύτικα»! Πήρα πλυντήριο ρούχων στη μητέρα μου το 1975, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ! Πήρα ηλεκτρική κουζίνα επώνυμης εταιρείας το 1993, χάλασε οριστικά το 2016. Πήρα ψυγείο το 1993, και αυτό χάλασε οριστικά το 2016. Κράτησαν, πάνω από 20 χρόνια! Τώρα, πήρα κουζίνα της ίδιας εταιρείας, και σε 2 χρόνια άρχισε να σκουριάζει! Το νέο ψυγείο, στα 2 χρόνια άρχισε τα προβλήματα! Να μην σας λέω και για τηλεοράσεις κτλ. Άλλωστε, πιστεύω ότι το ίδιο πρόβλημα έχετε και εσείς. Είναι γεγονός, πως όλα τα νέα μοντέλα, έχουν τεχνολογικά ΣΚΟΠΙΜΗ ημερομηνία λήξεως, ώστε να αναγκαστούμε να πάρουμε καινούρια. Και όταν καλέσεις τον τεχνικό της εταιρείας για βλάβη, ούτε γιατρός να ήταν! Απλώς εντοπίζει την βλάβη, παίρνει 30 ευρώ και.. αυτό ήταν! Πρέπει να πάς την συσκευή στο σέρβις, εάν υπάρχει, και εάν επισκευάζεται! Παίρναμε ακριβές συσκευές ( τότε είχαμε λεφτά… ) για να κρατήσουν περισσότερο. Τώρα, καθ’ ομολογία των τεχνικών, οι ακριβές συσκευές έχουν την ίδια διάρκεια ζωής με τις φτηνότερες. Τα πράγματα, έχουν αλλάξει, δραματικά!
----------------------------------------------
    Ο «κακός χαμός» συνεχίζεται με την Συμφωνία των Πρεσπών και την μελλοντική ( αργά ή γρήγορα) σχετική ψηφοφορία στη βουλή. Όλοι, προσπαθούν να κάνουν τους βουλευτές να καταλάβουν, πως η έγκριση ισοδυναμεί το λιγώτερο με προδοσία. Προδοσία όχι μόνο της Μακεδονίας, αλλά της Ελλάδας! Και βέβαια, δεν απευθύνονται στους γνωστους ιδεοβαρεμένους διεθνιστές που η κακή μας τύχη και αγανάκτηση τους έβαλε να κυβερνούν. Απευθύνονται κυρίως στους υπόλοιπους, οι οποίοι έναντι 30 αργυρίων θα δώσουν την ψήφο τους υπέρ των Σκοπιανών! Έ, όσοι το κάνουν, ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!
----------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου