Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ


ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Αντιναύαρχος ε.α. Β. Μαρτζούκος ΠΝ  Επίτιμος Διοικητής ΣΝΔ  Πρόεδρος ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.
    Ντρέπομαι για μία Κυβέρνηση μειοψηφίας, που στις παραμονές εθνικών εκλογών, εν μέσω εσωτερικών κατηγοριών για χρηματισμό από γνωστό ξένο ανθέλληνα, δίχως το τελικό κείμενο του αναθεωρημένου Συντάγματος των Σκοπίων  και με την αρωγή ιδιοτελών τυχοδιωκτών πολιτικών άλλων κομμάτων (μεταξύ αυτών και πρώην «Μακεδονομάχοι»), σπεύδει στην ψήφιση μείζονος Διεθνούς Συμφωνίας εθνικά επιζήμιας στο διηνεκές, αγνοώντας τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα και κυρίως την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
    Ντρέπομαι διότι η «ισχυρή» Ελλάς, μακροχρόνιος και πιστός εταίρος των Δυτικών Συμμαχιών και Διεθνών Οργανισμών, υπέκυψε στις δήθεν διαπραγματεύσεις και έδωσε στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων όλα όσα επεδίωκε κατά τις τελευταίες δεκαετίες έναντι ισχνών και νεφελωδών ανταλλαγμάτων. Από αύριο με ελληνική συγκατάθεση γεννάται η κρατική οντότητα με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» και η οποία είναι θέμα χρόνου να επιδιώξει σε κάποια ευνοϊκή συγκυρία και με την αρωγή «προθύμων» την ένωση με την «αλύτρωτη αδελφή Νότια Μακεδονία».
    Ντρέπομαι διότι με ελληνική υπογραφή δύο εκατομμύρια  Σλάβοι, Αλβανοί, Τούρκοι, Ρομά κ.λπ., ενός τεχνητού πολιτικού μορφώματος που ονειρεύονται την «Μακεδονία του Αιγαίου», θα αναγνωρίζονται διεθνώς ως «Μακεδονικός λαός» και θα αποκαλούνται από την διεθνή κοινότητα ως «Μακεδόνες», ομιλούντες την «Μακεδονική γλώσσα». Κατόπιν αυτού ο όρος «Βόρεια Μακεδονία» χάνει αυτομάτως την υποτιθέμενη γεωγραφική του και μόνο διάσταση και γίνεται η «ελεύθερη» κοιτίδα των απανταχού «Μακεδόνων».
    Ντρέπομαι για την ηχηρή σιωπή του ανωτάτου πολιτειακού άρχοντα αλλά και για την συναινετική υπογραφή του σημερινού υπουργού άμυνας και χθεσινού ανωτάτου στρατιωτικού ηγέτου που είχε ταχθεί να φυλάσσει Θερμοπύλες.
    Ντρέπομαι για στρατευμένους κονδυλοφόρους, ιδεοληπτικούς παπαγάλους των ΜΜΕ και ακαδημαϊκούς μαϊντανούς με βαρυσήμαντα βιογραφικά, που ευθυγραμμιζόμενοι με ξένα συμφέροντα επιχειρηματολογούν περισπούδαστα υπέρ της σκοπιμότητος της συμφωνίας των Πρεσπών,   τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
    Ντρέπομαι για το μάταιο αίμα των προγόνων μου υπέρ της Μακεδονίας, αυτής που σήμερα παραδίδεται αμαχητί με μία υπογραφή. Ντρέπομαι τα παιδιά μας που δεν θα μαθαίνουν για τον μακεδονικό αγώνα και τους αγνούς Έλληνες πρωταγωνιστές του (εκτός εάν επιβληθεί να χαρακτηρίζονται «ακραίοι εθνικιστές ή και τρομοκράτες, όργανα του ιμπεριαλισμού της ελληνικής άρχουσας τάξης»).
    Ντρέπομαι για την απόγνωση των 2.5 εκατομμυρίων πραγματικών Μακεδόνων της ελληνικής Μακεδονίας, οι οποίοι δεν θα τολμούν να εκστομίσουν προς την διεθνή κοινότητα την μακεδονική καταγωγή τους για να μην εκληφθούν ως Σκοπιανοί.
    Ντρέπομαι για την Ελλάδα των επομένων ετών εντός της οποίας η προσωνυμία «μακεδονικός» θα εκλείψει από  ελληνικά προϊόντα, από σταθμούς, από ιδρύματα, από μέγαρα και από τοπωνύμια, ενώ ανά την επικράτεια θα ανοίγονται φροντιστήρια εκμαθήσεως της «μακεδονικής» γλώσσας και ξένα κέντρα θα ανακαλύπτουν την ύπαρξη  «μακεδονικής μειονότητας», στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», του «δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού», της «Διαβαλκανικής συνεργασίας» και της «σταθερότητος» στην περιοχή. 
    Ντρέπομαι κάθε μελλοντικό συμπολίτη μου, αρνητή της Συμφωνίας των Πρεσπών που όταν θα ορθώνει ανάστημα, θα χαρακτηρίζεται  ως συναισθηματικός, αφελής, γραφικός, αμόρφωτος και ανιστόρητος ή ως φασίστας και ακροδεξιός, ενώ θα διώκεται για επιθετική συμπεριφορά κατά φίλης χώρας, όπως επιτάσσει η Συμφωνία των Πρεσπών.
    Ντρέπομαι για τον πάντα ευκολόπιστο και πάντα προδομένο Έλληνα που ψηφίζει με κύριο κριτήριο ψευδείς και ανεφάρμοστες παροχές,  ακόμη και αν η παράταξη που τις υπόσχεται πίστευε ενεργά στο παρελθόν ότι τα Σκόπια πρέπει να λέγονται «Μακεδονία» και ακόμη εάν παλαιότερα θυσιαζόταν για μία «αυτόνομη Μακεδονία» σχηματισμένη από τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδος. 
    Ντρέπομαι για την διαχρονική έλλειψη Εθνικής Στρατηγικής που οδηγεί σε πολιτικές παλινωδίες και εθνικές αποτυχίες. Ντρέπομαι που όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής αβελτηρίας και αδράνειας, την σημαία του μακεδονικού ζητήματος σηκώνει συστηματικά, ακούραστα και με πατριωτικό ενθουσιασμό κυρίως ο απόδημος ελληνισμός, αυτός δηλαδή που η πατρίδα του στερεί το δικαίωμα να ψηφίζει, την ώρα που ελληνοποιεί προεκλογικά χιλιάδες μετανάστες από Αφρική και Ασία.
    Ντρέπομαι που ανήκω στην ζώσα γενιά Ελλήνων, που λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, του κατευνασμού της Τουρκίας, της ανικανότητος για οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη και κυρίως λόγω της παντελούς αδράνειας έναντι της υψίστης απειλής του συνδυασμού «δημογραφικό – μετανάστευση», θα κληροδοτήσει στα παιδιά και τα εγγόνια της μία κοινωνικά εφιαλτική, οικονομικά εξαρτημένη, τύποις δημοκρατική και δυστυχώς συρρικνωμένη Ελλάδα.
    Ελπίζω σε ολική ανατροπή με παρέμβαση από μηχανής Θεού, που θα διαψεύσει τους φόβους μου.
23   Ιανουαρίου  2019

3 σχόλια:

  1. ΩΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ: Λυπούμαι που κι ο συγγραφέας του παραπάνω "μοιρολογίου" δεν αναφέρεται ονομαστικά στους ουσιαστιούς υπευθύνους της συγκεκριμένης συμφωνίας, στους πρωθυπουργούς δηλαδή της Ελλάδος μετά τον Β΄ΠΠ από του Κων/νου Καραμανλή μέχρι και του ανεψιού Κώστα Καραμανλή (τί σύμπτωση)!!! Όλοι αυτοί, για διαφόρους λόγους πλην εθνικών, προτίμησαν να "σπρώχνουν το θέμα κάτω από το χαλί" προσφέροντας την ευκαιρία και της διεθνούς αναγνώρισης της... Βαρντάσκας του Τίτο ως "Μακεδονίας" αλλά και, όπερ θεωρώ ανεπίτρεπτον, της ανατροφής τουλάχιστον δύο γενεών Σκοπιανών με Μακεδονική συνείδηση μερικώς δικαιολογημένη, λόγω της των Ελλήνων ανοχής που έφτασε μέχρι τις επίσημες εμπορικές συναλλαγές με τη γείτονα υπογράφουσα ως "Μακεδονία". Τουλάχιστον, ο εκ πεποιθήσεων διεθνιστής ή και εθνομηδενιστής Τσίπρας, αν προτιμάτε, ξαναβάφτισε την γείτονα ως "Βόρεια Μακεδονία", χωρίς να δύναμαι επακριβώς να προσδιορίσω ή να μαντέψω τις μελλοντικές εξελίξεις τις οποίες αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς ως υπόδουλη οικονομικά χώρα ... Και για την υποδούλωση αυτή ο Τσίπρας έχει την μικρότερη ευθύνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απάντηση προς τον σχολιάζοντα πιο πάνω ! Ο cipra και λοιποί ,έκαναν τα πράγματα πολύ πιο χειρότερα από ότι όλοι οι άλλοι προδότες μαζί !! Διότι o cipra και οι κυβέρνηση του υπέγραψαν την τελική κατάπτυστη συμφωνία ,που στην τελική ανάλυση ήταν άκυρη ,διότι έληξε την 31-12-2018 ! Όσο για τον στρατηγό ,και τους υπόλοιπους
    υπάρχει νομίζω στο σύνταγμα άρθρο που με την βοήθεια του θα μπορούσε να καταλύσει την κοινοβουλευτική αναρχία και την μη νομιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ ,και να αναλάμβανε την ευθύνη τον πράξεων του ακόμα και εάν χρειαζόταν να πάει φυλακή ! Παλιά οι αξιωματικοί αυτοκτονούσαν όταν θιγόταν η υπόληψη τους ,σε αντίθεση με τους σημερινούς όπως ο Αποστολάκης που υπέγραψε την προδοτική << αντισυνταγματική >>συμφωνία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα.
    Περίμενε κανείς να φτάσουμε στο 2019 για να καταλάβουμε τι συμβαίνει; Ποίος έβαλε τους στρατηγούς να πουν «ΝΑΙ» στο Δημοψήφισμα του Αλέξη;
    Ποίος αντέδρασε όταν ο Μπεγλίτης και ο Βενιζέλος κατέστρεφαν τις Ένοπλες Δυνάμεις; Ποίος ο ρόλος του Ροζάκη και ποίος ο λόγος που τον χρησιμοποιούν όλες οι Κυβερνήσεις; Γνωρίζουμε ποίος έσφαλε και εξαπατήθηκε για τη Κύπρο αλλά δεν ακούσαμε ποίος πρόδωσε. Δεν άκουσα κανένα να ομιλεί κατά του Κίσινγκερ.
    Κύριε Ναύαρχε ποτέ μην εμπιστεύεστε τους πολιτικούς. Τη δουλειά την σχεδιάζουν κλιμάκια πάνω από κυβερνήσεις. Από το 1974 καθιερώθηκε η κομματοκρατία και η συναλλαγή, έκτοτε όλοι ήσαν και είναι προδότες ………………
    Στις 20 Απριλίου του 1967, η χώρα είχε πιάσει πάτο. Μία άλλη φορά θα σας αναρτήσω την επίσημη πολιτική κατάσταση μιας χώρας ακυβέρνητης που κατέρρεε υπό το βάρος των κομμουνιστών, των Αμερικανών, της απραξίας των Πολιτικών και της απραξίας της Βασιλικής αυλής. Μία στρατιωτική προσωπικότητα της περιόδου ανεδείχθη ο Βασιλικός Αξιωματικός Ν. Παππάς που τελικά δήλωσε αριστερός. Από την άλλη πλευρά ο αδελφός του μοναδικού αντιστασιακού ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε στη Σχολή είναι να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Μη ξεχνάτε ότι όσοι Έλληνες Πολιτικοί έχουν οίκους είναι οι μεγαλύτεροι Προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή