Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/1/2019)
    Προφανώς κατόπιν εντολής του νέου ΥΕΘΑ, το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών απέσυρε την έγκριση για την εκδήλωση που σχετίζεται με την ελληνικότητα της Μακεδονίας! Τι φοβήθηκαν; Ότι μετά την εκδήλωση θα γινόταν πορεία… καταλήψεως της βουλής; Ας το πάρουν απόφαση, όλοι όσοι έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις με παρόμοιο θέμα,ακόμα και «φιλανθρωπικά τέϊα», πως εάν υπάρχει αρμόδιο υπουργείο, θα κάνει τα πάντα για την μη πραγματοποίηση. Μπορεί να «μασκαρέψουν» και μερικούς αστυνομικούς σε… κουκουλοφόρους, για να . επέμβουν δυναμικά…. Δόξα τω Στάλιν, υπάρχουν ακόμα πολλά χημικά για κατανάλωση!
----------------------------------------------------
    Επηρεασμένος από το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά», ο συριζαίος – τι άλλο;- διοικητής του Νοσοκομείου Νικαίας έφτιαξε… τέσσερα πλαστά πτυχία για πάρτη του! Φαίνεται πως το παράκανε, και τον πήραν «πρέφα»! Όμως, το μάθημα το έκανε: «ΦΤΙΑΞ΄ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ»! Πόσοι ακόμα «μαϊμουδοδιευθυντές» και «μαϊμουδοπρόεδροι» κυκλοφορούν στο δημόσιο;;;;
----------------------------------------------------
    Μετά το «Μακεδονικό» που θέλουν να λήξει ( αλλα… το αφιλότιμο δεν λήγει! ) πρέπει να αποπροσανατολιστεί το ενδιαφέρον των πολιτών. Και πού αλλού; Στα οικονομικά! Με κατώτατους υποκατώτατους, ανθυποκατώτατους μισθούς, με αναδρομικά, με δώρα κτλ. Να περιμένετε έξαρση των πληροφοριών και παραπληροφοριών, δηλώσεων κτλ από τους συριζαίους τον επόμενο καιρό.
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου