Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ζευγάρι λαμβάνει ΕΞΩΣΗ από τον Άπληστο ΕΓΓΟΝΟ τους ο οποίος τους ξεγέλασε με τον Χειρότερο Τρόπο!



Ζευγάρι λαμβάνει ΕΞΩΣΗ από τον Άπληστο ΕΓΓΟΝΟ τους ο οποίος τους ξεγέλασε με τον Χειρότερο Τρόπο!
    Αν ρωτούσατε την Helen Kawecki ποίος ήταν πίσω από την έξωση της ποτέ, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα είχε προτείνει τον αγαπημένο εγγονό της. Όπως αποδεικνύεται ο εγγονός είχε χειριστεί την Helen και τον συζύγου της, Hank για χρόνια.
    «Δεν πίστευα ότι ο εγγονός μου θα μου το έκανε ποτέ αυτό. Αυτός θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος», δήλωσε η Helen Kawecki.
    Ήταν μόνο όταν ένας διορατικός γείτονας, ο Doug Emerson, που παρατήρησε ότι κάθε φορά που το ζευγάρι ήταν μακριά με τον εγγονό τους, μεσίτες εμφανίζονταν στο σπίτι. Ο Emerson ρώτησε την Helen, αν το σπίτι της ήταν προς πώληση, αλλά του είπε ότι σίγουρα δεν ήταν.
    Ο Emerson το έψαξε λίγο και ανακάλυψε ότι ο εγγονός ήταν ένα λαμόγιο. Η Helen και ο Hank νόμιζαν ότι είχαν υπογράψει τα χαρτιά για ένα προσωπικό δάνειο από τον εγγονό τους, αλλά, αντίθετα, είχαν υπογράψει ένα συμφωνητικό.
    Ο εγγονός στη συνέχεια έβγαλε δάνεια αξίας $ 470.000 από το σπίτι. Η Helen και ο Hank είναι κατεστραμμένοι και σε κατάθλιψη. Έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του εγγονού τους, αλλά εξακολουθούν να πρέπει να μαζέψουν τα πράγματα τους και να εγκαταλείψουν αυτό που ήταν το σπίτι τους για 56 χρόνια.
    Αλλά υπάρχει και μια καλή είδηση. Η κοινότητα συσπειρώθηκε και μάζεψε πάνω από $ 119.000 για να πάρει το ζευγάρι σε ένα νέο σπίτι και να πληρώσει τα νομικά έξοδα τους.
    Μερικές φορές η οικογένεια που νομίζατε ότι είχατε δεν είναι τόσο καλή όσο η οικογένεια που θα συσπειρωθεί γύρω σας στην ώρα της ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου