Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ - «Δεν θα πιάσουμε τιμόνι εάν δεν πληρωθούμε»Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ - «Δεν θα πιάσουμε τιμόνι εάν δεν πληρωθούμε»
Τώρα που συνηθίσαμε, τι να τα κάνουμε τα λεωφορεία ?
Πάμε με τα πόδια ( κάνει και καλό ! )
Παίρνουμε Ταξί ( εάν έχουμε λεφτά, πράγμα απίθανο )
Περιμένουμε το … ΜΕΤΡΟ !
    Για δέκατη ημέρα συνεχίζουν αύριο την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, ενώ στις 10.30 το πρωί πρόκειται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας δεδουλευμένα τριών μηνών, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.
    Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο και όπως επισήμανε ο κ. Τσερμενίδης δεν προτίθενται να κάνουν πίσω και να πιάσουν «τιμόνι» εάν δεν πληρωθούν.
    Απαντώντας σε ερώτηση, ο ίδιος επισήμανε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, ενώ ο κ. Τσερμενίδης δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του οργανισμού, Χρήστου Στεφανίδη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον επαναϋπολογισμό των δαπανών και της μισθοδοσίας των εργαζομένων και των μετόχων στον ΟΑΣΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου