Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Προπαρασκευαστικές ισλαμοεξεγέρσεις στα νησιά - Το ακραίο σενάριο που ίσως ήδη σχεδιάζεται



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Προπαρασκευαστικές ισλαμοεξεγέρσεις στα νησιά - Το ακραίο σενάριο που ίσως ήδη σχεδιάζεται
του Στρατή Μαζίδη
    Η ισλαμική εξέγερση στα διάφορα μικρο-Αουσβιτς βρίσκεται προ των πυλών και όλες οι πρόβες τζενεράλε πρέπει να άφησουν ικανοποιημένους τους αφανείς σχεδιαστές τους.
    Μέσα όμως σε όλη αυτή την ανοργανωσιά και το μπάχαλο του ελληνικού κράτους μπορούμε να εξάγουμε ένα συμπέρασμα και να κάνουμε μια υπόθεση, πιθανώς ακραία, πιθανώς όμως όχι.
    Το συμπέρασμα είναι πως η Ελλάδα εμφανίζεται εντελώς αναποτελεσματική στον τομέα της αποτροπής.  Όταν λέμε αποτροπή δεν εννοούμε αυτό που σημειώναμε χθες βράδυ, ότι δηλάδη δεν αποφύγαμε την υπερσυγκέντρωση χιλιάδων μουσουλμάνων ως επί τον πλείστον παρανόμων μεταναστών στη χώρα.  Εννοούμε την ανυπαρξία της ΕΥΠ να έχει έγκαιρη πληροφόρηση και να αποτρέπει τις μίνι ισλαμο-εξεγέρσεις.
    Ας έρθουμε τώρα και στο σενάριο. Ας υποθέσουμε ότι σε Χ χρονικό διάστημα ξεσπούν ταυτόχρονες ισλαμοεξεγέρσεις σε Λέσβο, Χίο, Κω, Σάμο, Λέρο και όπου έχει συγκεντρωθεί νεοεισαχθέν μουσουλμανικό στοιχείο.
    Ας φανταστούμε (αν και δε θέλει πολύ φαντασία) ότι τα επεισόδια δεν σταματούν, οι οργισμένοι νεαροί μουσουλμάνοι δεν εκτονώνονται, συμπλέκονται με κατοίκους, σημειώνονται βιασμοί, ληστείες και θάνατοι οπότε αναλαμβάνει ο Στρατός να "τελειώσει" το πρόβλημα. Σε μια τέτοια εκδοχή ο κατάλογος των θυμάτων, ιδίως των αλλοδαπών μακραίνει. Αρχίζει να δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα (ρωτήστε τον Ασαντ πως γίνεται αυτό) και ο φιλόδοξος πατερούλης του Ισλάμ, Ερντογάν δίνει εντολή (σαν αυτές του Τελ Αβίβ σε επιχειρήσεις αστραπή στο Γκολάν) σε δύο ελικόπτερα να βάλουν κατά θέσεων του Στρατού στα νησιά ή εκτοξεύει ρουκέτες από μια τορπιλάκατο ή δύο F-16 εκτελούν μια αποστολή για να προστατεύσει τους "ανυπεράσπιστους πρόσφυγες" από το Μαρόκο και το Πακιστάν.
    Το έχουμε σκεφθεί αυτό; Είναι τραβηγμένο και ναι, ο Ερντογάν αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων, μπορούμε όμως να το αποκλείσουμε αν πχ ζητήσει και πάρει το οκ όπως έκανε με τη Συρία;
    Σίγουρα πάντως αυτές οι εξεγέρσεις και η χρησιμότητά τους έχουν αρχίσει και μελετώνται από τις Τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις εντασσόμενες στα επιχειρησιακά τους σχέδια.
    Ας μη μας διαφεύγει ότι πίσω από όλα αυτά τα αόρατα κέντρα με τα sms και τις κατευθύνσεις προς τους εξαθλιωμένους μουσουλμάνους, ενδέχεται να κρύβεται (και) η Αγκυρα.
    Πόσοι άραγε από αυτούς τους 60.000 των χοτ σποτς έχουν θητεύσει στη Συρία ως τουρκοκίνητοι ισλαμιστές που εκπαιδεύθηκαν και έδρασαν με τη στήριξη της ΜΙΤ κόβοντας κεφάλια, ατιμάζοντας μητέρες και κόρες και δολοφονώντας αθώους; Έστω και 50-60 τέτοιοι να βρίσκονται στα κέντρα φιλοξενίας του ξέφραγου αμπελιού που λέγεται Ελλάδα, είναι ή δεν είναι σε επαφή με την απέναντι πλευρά όποτε χρειάζεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου