Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση περί διαθέσεως του ΝΙΜΤΣ στο ΕΣΥ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΑΣ


Ενημέρωση περί διαθέσεως του ΝΙΜΤΣ στο ΕΣΥ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΔΒ 
    Αγαπητοί Συνάδελφοι,
    Σας κοινοποιούμε παρακάτω σχετική ανακοίνωση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΑΑΣ Υπτγου ε.α. Δεβούρου Ιωάννη στη προσωπική του ιστοσελίδα στο fb σχετικά με ενέργειες της ΕΑΑΣ για την προσωρινή διάθεση του ΝΙΜΤΣ στο ΕΣΥ και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Εκ του ΔΣ/ΣΑΑΔΒ
  
  "Σε συνέχεια της από 23 Μαρ.20 ανάρτησής μου, σχετικά με το θέμα του ΝΙΜΤΣ,έχω να δηλώσω τα παρακάτω:
... - Με τον πρόεδρο του ΔΣ/ΝΙΜΤΣ, έχω επικοινωνία, σε μια προσπάθεια ειλικρινούς και αμοιβαίας αλληλοενημερωσης.
... - Θεωρώ ότι ο πλέον αρμόδιος να ενημερώσει τους συναδέλφους για τις εξελίξεις είναι το ΔΣ του νοσοκομείου καί ο πρόεδρος του , γεγονός το οποίο θα γίνει τις προσεχείς ημέρες.
... - Σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημερωσή μου :
...... - Αναμένεται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ),σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) ΦΕΚ - Α - 68/ 20 Μαρ. 2020 με την οποία διατίθεται γιά χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών στο ΕΣΥ, γιά κάλυψη εκτάκτων αναγκών Δημόσιας Υγείας, σαν κεντρική μονάδα, δομή υγείας, αντιμετώπισης του κορωνοϊού.
...... - Θα διατεθεί από το Υπ. Υγείας το απαιτούμενο επιστημονικό καί νοσηλευτικό προσωπικό για συμπλήρωση των υφιστάμενων κενών θέσεων. Οι απαιτούμενες διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει καί οδεύουν πρός ολοκλήρωση
...... - Θα επισκευαστούν κατά προτεραιότητα οι υπάρχουσες σοβαρές φθορές στις κτιριακές εγκαταστάσεις, κυρίως στους τελευταίους ορόφους των κτιρίων και θα γίνει πληρης εκσυγχρονισμός των κτιριακών υποδομών του νοσοκομείου.
...... - Οι δικαιούχοι του νοσηλευτικού ιδρύματος που τυχόν ασθενήσουν από την επιδημία, θα νοσηλεύονται κατά προτεραιότητα σε αυτό.
...... - Με το πέρας της υφιστάμενης έκτακτης καί κρίσιμης κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα (επιδημία covid 19), το νοσοκομείο θα επανέλθει στην προτεραία υπαγωγή του καί στους δικαιούχους του.
...... - Η ιατροφαρμακευτική καί νοσοκομειακή κάλυψη των δικαιούχων του νοσοκομείου, θα παρέχεται από τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία των τριών (3) κλάδων, 401 ΓΣΝΑ, 251 ΓΝΑ, καί ΝΝΑ. Αναμένεται άμεσα η σχετική ανακοίνωση από ΥΠΕΘΑ.
... - Ένα από τα έντονα χαρακτηριστικά της κοινωνικής μας ομάδας, είναι η πολύχρονη και ποιοτική μας προσφορά στη Πατρίδα, η οποία την παρούσα χρονική περίοδο ταλανίζεται από πολύ σοβαρά καί σύνθετα προβλήματα. Είναι δεδομένο ότι θα σταθούμε και πάλι παραστάτες καί αποτελεσματικά αρωγοί, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου!!!
... - Η Ένωση Αποστράτων Αξκών Στρατού θα εκδόσει σχετική ανακοίνωση μετά την έκδοση ανακοίνωσης του ΔΣ/ΝΙΜΤΣ. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις διαφυλάσσοντας τα κεκτημένα δικαιώματα των συναδέλφων καί ενημερώνοντας άμεσα τα μέλη της."

Υπτγος ε.α Ιωάννης Δεβούρος 
Διευθ. Σύμβουλος ΕΑΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου