Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/3/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (27/3/2020)
   Μια και κλεισμένοι στο σπίτι δεν έχουμε τι να κάνουμε, ( όσοι έχουν, είναι οι «τυχεροί») και με την ευκαιρία που ο «ΦΛΟΓΟΒΟΛΟΣ» του Νίκου Ναούμ έστειλε μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση, και ένα λίνκ, το παρακάτω:
σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε. Είμαι σίγουρος, πως θα το αποθηκεύσετε στον Η/Υ σας, για να περνάτε ευχάριστα κάποιες ώρες. Περιλαμβάνει πάρα πολλά Κόμιξ Ντίσνεϋ, παλιά παιδικά περιοδικά, παλιά σχολικά βιβλία, διεθνείς μουσικές επιτυχίες όλων των δεκαετιών, παλιές ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες, και άλλα πολλά. Προσωπικά, το άνοιξα και «κόλλησα» για πάνω από μία ώρα. Και το επισκέπτομαι συχνά πλέον!
------------------------------------------
    Από ότι φαίνεται, οι παλαιοπασοκτσήδες πρέπει να ήταν…. συμβολαιογράφοι! Διαφορετικά, δεν εξηγείται το ότι ο… Γιωργάκης ( και 100 χρονών να γίνει, «Γιωργάκης» θα είναι ) προτείνει ( τι άλλο;) ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ! Καλά, τα προηγούμενα, τι έγιναν;;;; Έληξαν; Και βέβαια, σαν γνήσιος λαγός της παγκοσμιοποίησης, προτείνει…. Παγκόσμια Δημοκρατική Διακυβέρνηση! Ακόμα δεν κατάλαβε «το παιδί», πως κάποια «παγκόσμια διακυβέρνηση» μόνο δημοκρατική δεν μπορεί να είναι. Όσοι είναι «μέσα», θα την λένε… δημοκρατική. Όλοι οι άλλοι, θα την λένε αυτό που πράγματι θα είναι, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ!
------------------------------------------
    Με στεναχωρεί που διαβλέπω αντιπαλότητες στο ΔΣ/ΕΑΑΣ, από την αρχή ακόμα! Πράγμα αναμενόμενο… Ελπίζω να κάνω λάθος!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου