Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Σλούκας: «Πλήρωσε» ακριβά τα «εγκλήματα» του «καθεστώτος» Ερντογάν


Σλούκας: «Πλήρωσε» ακριβά τα «εγκλήματα» του «καθεστώτος» Ερντογάν
        Ο Κώστας Σλούκας, «πλήρωσε» ακριβά τα «εγκλήματα» του «καθεστώτος» Ερντογάν στην Τουρκία! Ο Ελληνας παίκτης της Φενέρμπαχτσε, οι συμπαίκτες του, Γιαν Βέσελι, Αχμέτ Ντουβερίγολου και ο μάνατζερ της ομάδας, Τζεν Ρεντά βρέθηκαν «θετικοί» στον κορονοϊό.
         Η Φενέρμπαχτσε, αλλά και οι άλλες ομάδες της Τουρκίας άρχισαν ήδη να πληρώνουν την παράνοια του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Κυβέρνησής του. Οι τουρκικές αρχές έκαναν «εγκληματικές αμέλειες» στο θέμα του Covid-19! Έκαναν ό,τι δεν έβλεπαν την επέλαση του ιού και δεν έλεγαν να πάρουν κάποιο μέτρο.
        Το πρωτάθλημα μάλιστα, ήθελαν να το συνεχίσουν κανονικά (κεκλεισμένων των θυρών βέβαια), παρά τις κραυγές πολλών παικτών, όπως ο Σέιν Λάρκιν της Εφές, που όχι φώναζαν, αλλά «ούρλιαζαν» για «λουκέτο». Οι αρχές κώφευαν. Όχι μόνο δεν έπαιρναν μέτρα ασφαλείας στο μπάσκετ, αλλά δεν έπαιρναν γενικά κανένα μέτρο στην χώρα. Όταν σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον πλανήτη για να είμαστε πιο σωστοί, είχαν σταματήσει όλα τα πρωταθλήματα σε όλα τα σπορ λόγω κορονοϊού, στην Τουρκία είχαν τον… χαβά τους και έπαιζαν κανονικά. Σε κάποιες περιπτώσεις και με κόσμο στις κερκίδες.
        Μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξάγονταν αναμετρήσεις και είναι ενδεικτικό αυτό που έγινε στον τελευταίο αγώνα της Φενέρμπαχτσε, με τον Τζέιμς Νάναλι στην άκρη του πάγκου να μοιράζει… αντισηπτικό στους συμπαίκτες του την ώρα της προθέρμανσης.
        Φαίνεται, ωστόσο, πως δεν… έπιασε και τόσο τόπο η προσπάθεια του Αμερικανού και των υπόλοιπων να προφυλαχθούν, αφού η ανεύθυνη στάση που τήρησε ο Ερντογάν και κατ’ επέκταση κι οι υπόλοιποι αρμόδιοι φορείς, σε υγεία αλλά και αθλητισμό, προκάλεσε αρκετά κρούσματα.
        Προ ημερών όμως, οι Τούρκοι ξύπνησαν μπροστά στην φονική επέλαση του ιού. Άρχισαν να παίρνουν μέτρα. Το κακό όμως, είχε ήδη γίνει. Ο Kώστας Σλούκας και τα άλλα 3 μέλη της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκαν θετικοί στον coronavirus το πλήρωσαν ακριβά αυτό.
        Όπως φυσικά θα το πληρώσουν κι άλλοι και από τις ομάδες, αλλά και από τον κόσμο. Και το κακό σίγουρα θα έχει και συνέχεια. Εγκληματικά λάθη έκανε, όμως και η Euroleague. Να θυμίσουμε ότι πριν η διοργανώτρια αρχή… φιλοτιμηθεί να διατάξει την διακοπή της σεζόν ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν να πάει να παίξει στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε.
        Μάλιστα, θα πήγαινε να παίξει με τον σε γήπεδο με 13.000 κόσμο! Ως τότε η Euroleague επέτρεπε σε όποιον ήθελε να παίζει τα ματς με κόσμο! Πόσο μάλλον στα αγαπημένα παιδιά του Τζόρντι Μπερτομέου, τους Τούρκους. Έτσι ο Κώστας Σλούκας και η ομάδα του θα υποδέχονταν με κόσμο τον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει από την Euroleague να μην γίνει στο Μιλάνο το ματς με την Αρμάνι, επειδή στην Ιταλία «θέριζε» ο κορονοϊό. Έφαγε πόρτα όμως στη αρχή.
        Η διοργανώτρια αρχή του είπε «όχι». Στη συνέχεια η Euroleague άλλαξε γνώμη και έδωσε εντολή να γίνει το ματς στο Βερολίνο. Ο Ολυμπιακός μάλιστα πέταξε για το Βερολίνο για το ματς. Στην πορεία όμως, η Euroleague ξύπνησε και αποφάσισε να μπει «λουκέτο» στην διοργάνωση. Και ο Ολυμπιακός πήγε και ήρθε αυθημερόν στην Γερμανία. Πέταξε για Βερολίνο και γύρισε με το ίδιο αεροπλάνο πίσω στην Ελλάδα.
        Ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός. Δεν πέταξε για την Πόλη. Πριν ξεκινήσει να πάει στην Τουρκία για το ματς με την Φενέρ, η Euroleague είχε αποφασίσει να… κατεβάσει τα ρολά στη διοργάνωση. Πάλι καλά που ξύπνησε έστω και αργά…

1 σχόλιο:

  1. Αν τελικως φυσικα ο Σλουκας οπως φαινεται, διαφυγει τον κινδυνο ασυμπτωματικα η τουλαχιστον με ελαφρα συμπτωματα, τοτε μάλλον καλο του εκανε του ιδιου προσωπικα ολο αυτό, διοτι οπως ειπε κι ο Στρατηγος Τσιοδρας θα αποκτησει την πολυτιμη φυσικη ανοσία με τα καταλληλα αντισωματα και σε λιγο καιρο θα ειναι απο τους πρωτους που θα βγει απο το σπιτι....
    (κι αυτο το ειπε ο Στρατηγός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή