Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/3/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/3/2020)
   Τι κακό είναι αυτό…. Ούτε να κλέψουν δεν μπορούν οι άνθρωποι… Μόλις τους πιάσουν ( εάν τους πιάσουν ) τους ρίχνουν για… ορεκτικό το πρόστιμο των 150 ευρώ για παράνομη κυκλοφορία!  Και έπεται η συνέχεια….
------------------------------------------
    Πώ, πώ, συμφορά!.... Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο πουστοπάρτυ στη Θεσσαλονίκη…. Ούστ από εδώ, ρε…
------------------------------------------
    Τι έγινε; Βρήκαν οι τούρκοι «ντουβάρι» τις πόρτες στονΈβρο και μάζεψαν πίσω τους λαθρομετανάστες τους; Μην είμαστε και τόσο σίγουροι. Ό τι έγινε, ήταν μια πρώτη «επιχείρηση». Οι τούρκοι θα επανέλθουν με άλλο τρόπο. Μπορεί να τους κάνουν και «ανθρώπους – βολίδες» όπως στο τσίρκο, και να τους ρίχνουν έτσι στην Ελλάδα…
------------------------------------------
    Για πρώτη φορά, οι παραγωγοί ξεπούλησαν όλο το σκόρδο! Και σε καλύτερη τιμή! Αυτό οφείλεται στην φήμη πως το σκόρδο προστατεύει από τον κορονοϊό! Είναι γεγονός, πως το σκόρδο, γενικά, κανει καλό στην υγεία. Για τον κορνοϊό δεν ακούστηκε τίποτα επιστημονικό. Όμως, μπορεί να προστατέψει! Εάν «πλακωθείς» στο σκόρδο, στη σκορδαλιά κτλ, το σίγουρο είναι πως… δεν θα σε πλησιάσει κανένας σε απόσταση μικρότερη από  5 μέτρα τουλάχιστον! Εκτός και εάν έχει κάνει και εκείνος το ίδιο….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου