Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΧΕΣ του ΣΕΕ για το Έπος του 40


ΕΥΧΕΣ του ΣΕΕ για το  Έπος του 40
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα Στρατιωτικούς ε.α.  & Τεχνοκράτες)
(Γνωστό ως κόμμα Αποστράτων)
www.syndesmosee.org
Αθήνα,  21  Οκτ. 2019
ΕΥΧΕΣ για το  Έπος του 40
    Αγαπητοί  πρόεδροι Περιφερειών, Περιφ. Ενοτήτων, αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες, φίλοι
    Ευχόμαστε σε εσάς, στα μέλη της οικογένειάς  σας, στις φίλες και στους φίλους μας, στους συναδέλφους όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδας μας, σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην Ελλάδα, στο εξωτερικό, στις αλησμόνητες πατρίδες  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ για την Εθνική Επέτειο του Έπους του 40, με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.      
    Ο ηρωικός – αποτελεσματικός αγώνας των Ελλήνων  -ολίγων πάντα αριθμητικά-  απέναντι στις ισχυρότατες δυνάμεις του άξονα είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει μήνυμα, στόχος δράσης και παράδειγμα  προς μίμηση για όλους μας.
    Για τους μόνιμα απειλητικούς – προκλητικούς - εμμονικούς γείτονές μας  υπενθύμιση,  πως η μικρή Ελλάδα από την αρχαιότητα υπήρξε ο κυματοθραύστης των πολυπληθέστερων βαρβάρων, ο υπερασπιστής όχι μόνο της ιστορίας, του πολιτισμού, των ιερών και οσίων της Ελληνικής Φυλής, αλλά και της  ίδιας της υπόστασης της Ευρώπης. «Μολών λαβέ».
    Για τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους σοβαρότητα – υπευθυνότητα – τόλμη  – φρόνηση, εθνική ενότητα για το καλό της Πατρίδας.
     Για την Ελλάδα μας γρήγορη έξοδο από την καταστροφική ύφεση, δυναμική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε ικανοί να κάνουμε το θαύμα στηριζόμενοι στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, ξεχωριστές δυνάμεις. Μας αξίζουν νίκες για μια  περήφανη  Πατρίδα με χαμογελαστούς Έλληνες.
Μπορούμε!  Ναι μπορούμε!!
Με αισιοδοξία, θετική σκέψη,  ενωτικό κλίμα και δημιουργική δράση.
                                                                                      
Με εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό
Γιώργος  Τσακίρης
Β΄ αντιπρόεδρος(αναπληρωτής προέδρου)       
Αξιωματικός ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου