Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Ξεπέρασαν τα 3,1 εκατ. οι δωρεές - Ποια η ανώτερη


Παναγιώτης - Ραφαήλ: Ξεπέρασαν τα 3,1 εκατ. οι δωρεές - Ποια η ανώτερη
    Όσο το δυνατόν συντομότερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διεκπεραίωση των διαδικαστικών ζητημάτων, ώστε ο μικρός Παναγιώτης - Ραφήλ να ξεκινήσει το «ταξίδι ζωής» του για τις ΗΠΑ, για τη χορήγηση της γονιδιακής θεραπείας για τη νόσο της Νωτιαίας Μυικής Ατροφίας.
    Ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Γλωσσιώτης, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους για τη στήριξη στην οικογένεια και στον
Παναγιώτη - Ραφαήλ.
    Μέχρι το πρωί της
Τετάρτης 23 Οκτωβρίου τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό ήταν 3.100.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο κ. Γλωσσιώτης, τα χρήματα ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφτασαν μέχρι και τις 40.000.
    Ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε κατάθεση του 1 εκατ. ευρώ από άγνωστο ιδιώτη, όπως γράφτηκε, και ότι το μεγαλύτερο ποσό που κατατέθηκε ήταν
40.000 ευρώ.
    Έως
31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι κουμπαράδες, θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και θα γίνεται συγκέντρωση χρημάτων μιας και εκτός της θεραπείας είναι τεράστιο το κόστος μεταφοράς του Παναγιώτη στη Βοστώνη και με ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου