Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/10/2019)
  Μπορεί το «ΒΕΛΟΣ» να μην είναι το «ΑΒΕΡΩΦ», όμως αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη, αυτές τις εορταστικές ημέρες. Ιδιαίτερα για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Βέβαια, είναι 60 χρονών πλοίο  πλέον…..
------------------------------------------
    Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ, δηλαδή να μπορούν οι λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ελεύθερα και να πηγαίνουν όπου θέλουν. Ένα σκεπτικό, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ, ήταν πως έτσι θα κατανεμηθουν ομοιόμορφα σε όλη την Ελλάδα. Πολύ ηλίθια σκέψη! Είναι δεδομένο, πως εάν τους «ξαμολήσουν», το 70% θα πάει στην Αθήνα και το υπόλοιπο 30% σε μεγάλα αστικά κέντρα. Σιγά να μην πάνε σε χωριά και κωμοπόλεις. Το θέμα παραμένει ένα και μοναδικό: ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
------------------------------------------
    Ωραία, τους έπιασαν τους 71 «αλλοδαπούς» χωρίς «χαρτιά» στη Θεσσαλονίκη… Προφανώς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Και τώρα τι θα τους κάνουν; Σε 10 μέρες το πολύ πάλι στη Θεσσαλονίκη θα γυροφέρνουν.
------------------------------------------
    Πάλι θα τα οικονομήσουμε! Σκέφτονται να μας κάνουν δώρο για τις γιορτές ΕΝΑ ΜΕΡΙΣΜΑ! 100-150 ευρώ δηλαδή…. Για το Χριστουγεννιατικο τραπέζι και τα δώρα στα εγγόνια μας…. ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου