Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/10/2019)
    Το καταλαβαίνω, να θέλουν οι ΗΠΑ να ανακαλύψουν και να σκοτώσουν τον αρχηγό της Αλ Κάιντα πρίν, του ISIS τώρα καθώς και κάποιους άλλους αναγνωρισμένα αρχηγούς τρομοκρατών. Από την μια μεριά, είναι λογικό. Από την άλλη όμως, αυτό προσφέρεται μόνο για «εσωτερική κατανάλωση» αφού αυτές οι οργανώσεις είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Κόβεις ένα κεφάλι, ξεφυτρώνουν δύο στη θέση του. Έτσι και τώρα , έγινε γνωστός ο διάδοχος του Μπαγκνταντί. Τι θα γίνει, θα τον σκοτώσουν και αυτόν; Άντε και το έκαναν. Και τι έγινε;
------------------------------------------
    Σιγά να μην έχουμε 956.000 ξένους στην Ελάδα. Αυτοί είναι οι επίσημα καταγεγραμένοι. Υπάρχει κανένας που πιστεύει πως είναι λιγώτεροι από 2.000.000; Τι θα τους κάνουμε; Αντε, να μην λέμε πάλι τα ίδια….
------------------------------------------
    Το ντονέρ κεμπάπ πείραξε τους Γερμανούς. Τους αρέσει να το τρώνε, αλλά… να μην το λένε ντονέρ κεμπάπ! Και θέλουν να του δώσουν άλλο όνομα, το «Drehspiess im Fladenbrot»! Πολύ ωραία, να αλλάξουν και την πίτσα, αφού το όνομα δεν είναι γερμανικό. Θα το σκέφτηκαν, σίγουρα, αλλά θα… μαλώνουν για το όνομα!
------------------------------------------
    Τελικά, με αυτές τις ενσωματώσεις ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αρ. Ταυτότητας κτλ, θα καταλήξουμε όλοι να έχουμε ως μοναδικό αριθμό, ένα μακρυναρι όπως το ΙΒΑΝ των λογαριασμών τραπέζης….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου