Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Τα 007 χαρακτηριστικά που θα ήθελε κάθε γυναίκα σε έναν άντρα


Τα 007 χαρακτηριστικά που θα ήθελε κάθε γυναίκα σε έναν άντρα
    Ο χαρακτήρας του James Bond γεννήθηκε το 1953 στο βιβλίο του Ίαν Φλέμινγκ, Καζίνο Ρουαγιάλ.
    Η μεταφορά του όμως, στους κινηματογράφους θα γίνει στις 5 Οκτώβρη του 1962 με τον θρυλικό 007 να κλέβει τις καρδιές όλων μας.
    Με πρωταγωνιστές τον Σον Κόνερι και την Ούρσουλα Άντρες, ο κινηματογραφικός James Bond γίνεται η επιτομή του πιο γοητευτικού κατασκόπου.
    Με πολλές προβεβλημένες ταινίες γύρω από την αποστολή του, ο πράκτορας 007 έως σήμερα, είναι ο άνδρας που οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν να έχουν για σύντροφό τους.
    Ποια είναι αλήθεια, τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει πάνω του ο πιο σέξι μυστικός πράκτορας στον κόσμο;
1. Αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση
    Ο Bond έχει αναμφίβολα, τα δύο παραπάνω. Έχει επίγνωση του ποιος είναι ακόμη και ως μυστικός πράκτορας. Παρόλο που κατηγορείται ως σεξιστής και μισογύνης, αποδέχεται αυτά τα «αρνητικά στοιχεία» του χαρακτήρα του, ενισχύοντας το δυναμικό του προφίλ κατά τη διάρκεια των αποστολών του.
2. Πρωτοβουλία και λήψη ρίσκων
    Από μικρά έως πολύ μεγάλα που μπορεί να κοστίσουν ακόμη και την ίδια του τη ζωή, τα ρίσκα του James Bond είναι αξιoσημείωτα. Ο ίδιος στηρίζεται στην εκπαίδευση, στην εμπειρία του και φυσικά στην αυτοπεποίθηση που έχει ως μυστικός πράκτορας για να πάρει τα κατάλληλα ρίσκα που γοητεύουν φυσικά, κάθε γυναίκα.
3. Ο λόγος του... συμβόλαιο με ύψιστη ακρίβεια
    Ο James είναι πάντοτε συνεπής στα λόγια και τις πράξεις του. Ό,τι λέει ότι σκοπεύει να κάνει, θα το κάνει. Η θεωρητική απειλή του για παράδειγμα, προς έναν εχθρό θα γίνει πράξη ενώ καταφέρνει πάντα να έχει πλήρη ακρίβεια στα λόγια του ώστε να μην ξεφύγει σε τίποτα, και ίσως αυτό να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μικρά μυστικά ενός πράκτορα.
4. Είναι μετρημένος και ήρεμος
    Όπως τηρεί ύψιστη ακρίβεια στα λόγια του, έτσι και στις πράξει του φροντίζει να είναι μετρημένος και φειδωλός με απόλυτη ηρεμία, ακόμη και στις πιο έντονες κινηματογραφικές σκηνές. Ενώ θα τον περιμέναμε πιο επιπόλαιο σε κάποιες κινήσεις, είναι πάντοτε ακριβής σε κάθε τεχνική που χρησιμοποιεί για να παγιδεύσει αυτούς που θέλει.
5. Είναι πολύ πιστός και αφοσιωμένος στο έργο του
    Για την ακρίβεια, τον παρατηρούμε να μην εγκαταλείπει ποτέ όσους τον έχουν ανάγκη, θέτοντας ακόμη και την ίδια του τη ζωή σε κίνδυνο. Παραμένοντας πιστός στο έργο του κι ενώ ξέρουμε πως δεν έχει πολλούς φίλους, κρατάει κοντά του όσους ξέρει ότι δεν θα τον προδώσουν ποτέ όπως και ο ίδιος.
6. Είναι πέρα για πέρα αυθεντικός
    Δίπλα από τον ορισμό της γνησιότητας βρίσκεται ο χαρακτήρας του. Όλοι ξέρουμε πως ο James Bond ανά τις κινηματογραφικές δεκαετίες, έχει το δικό του, μοναδικό και αυθεντικό στυλ. Δεν βρίσκει προφάσεις κι ίσως γι΄αυτό, ενώ όλοι ξέρουμε ότι έχει αρκετά ελαττώματα, τον αγαπάμε για αυτό που είναι.
7. Έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ
    Αυτή του η αρετή τον διαφυλάσσει από πολλές παγίδες σε κάθε δύσκολη στιγμή που συνοδεύει το επάγγελμά του, και μάλλον αυτό είναι το χαρακτηριστικό που μας έλκει παραπάνω απ’ όλα τα άλλα πάνω του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου