Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/9/2019)
    Κάθε επίθεση των ιδεοβαρεμένων ΣΥΡΙΖΑΙων εναντιον της Υπουργού Παιδείας, είναι ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ για αυτήν και απόδειξη ότι κάνει καλά την δουλειά της. Οι λύκοι, είναι έξω από το «μαντρί», και μπορούν να «αλυχτούν» όσο θέλουν. Απλώς, μας προειδοποιούν για το τι θα γίνει, εάν, για κακή μας τύχη, βρούν το «μαντρί» αφύλακτο.
------------------------------------------
    Σήμερα παίζουμε για το Μουντομπάσκετ με τις ΗΠΑ. Και φυσικά, θέλουμε να νικήσουμε, για να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο. Όμως, η δική μας νίκη, συνεπάγεται και πιθανό αποκλεισμό των ΗΠΑ από την συνέχεια. Πρίν από όχι και πάρα πολλά χρόνια, χάσαμε από τις ΗΠΑ με λιγώτερους απο 100 πόντους, και πανηγυρίσαμε, αφού όλοι οι άλλοι είχαν «φάει» κατοστάρα +. Πάμε να τους κερδίσουμε, με τον τρόπο παιξίματος που παίζουν οι Αμερικανοί, αφού έτσι αρχίσαμε και παίζουμε και εμείς. Μου φαίνεται πως έχουμε άγνοια του κινδύνου! Αλήθεια, πιστεύει κανείς πως οι αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται για τη συνέχεια; Ή πως επειδή δεν ήρθαν 5-10 περίφημοι παίκτες του ΝΒΑ, οι υπόλοιποι είναι… «της σειράς»; Ας πάμε στον αγώνα, κρατώντας μικρό «καλάθι». Για εμένα, βαδίζουμε στο άγνωστο. Μακάρι να κερδίσουμε…
------------------------------------------
    Όταν το αίμα βράζει, η ηλικία δεν έχει σημασία. Έτσι λοιπόν, δυό υπέργηρες, για άγνωστο ακόμα λόγο, «πλακώθηκαν» στις…. μαγκουριές με τα μπαστούνια τους! Λέτε να κρύβεται… ερωτικό δράμα από πίσω; Δεν το αποκλείω, ή μάλλον, το θεωρώ πιθανώτερο!
------------------------------------------
    Το Σέιχ- Σού, είναι η ζωή και ο πνεύμονας της Θεσσαλονίκης, κάτι που το ζηλεύουν όλες οι άλλες πόλεις. Από την μια η θάλασσα του Θερμαϊκού, από την άλλη το δάσος του Σέιχ-Σού, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για μια μεγάλη πόλη όπως η δική μας. Αυτά τα δύο λοιπόν, οφείλουμε να προστατεύσουμε και διαφυλάξουμε «ως κόρην οφθαλμού». Αυτό το διαβόητο έντομο που τρώει τους φλοιούς των δένδρων, το αφήσαμε να τρώει ανενόχλητο! Έπρεπε να αλλάξει η κυβέρνηση, για να το αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω οριστικά.
------------------------------------------
    Οι Τούρκοι, «μπέσα» δεν έχουν, και ούτε τις συμφωνίες τηρούν, όταν πάρουν αυτό που θέλουν.  Όμως, δεν είναι μόνον αυτός ο λόγος που άνοιξαν τα σύνορά τους στους λαθρομετανάστες, για να έρθουν στην Ελλάδα. Ξέρουν πολύ καλά το πρόβλημα που μας δημιουργούν. Και ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ! Μην ξεχνάμε, πως ο πόλεμος δεν γίνεται μόνο με ντουφέκια, αεροπλάνα και βαπόρια. Υπάρχουν και άλλα μέσα….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου