Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «Ελάτε να σας δείρουμε» (1977)


ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ
ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  «Ελάτε να σας δείρουμε» (1977)
  Τα πρώτα χρόνια της νιότης μας, ο κινηματογράφος ήταν μια βασική διασκέδαση, ατομική,  με την παρέα, αλλά και οικογενειακή. Ξέραμε το είδος των ταινιών που παίζει κάθε κινηματογράφος, και διαλέγαμε ανάλογα. Τότε, οι κινηματογράφοι Β΄Προβολής έβαζαν δύο έργα, και ανάλογα με τον κινηματογράφο ήταν αξιόλογα..
    Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1940 μέχρι 1970. Αξίζει να τις δούμε!
  Για σήμερα, έχουμε την ταινία του 1977 «Ελάτε να σας δείρουμε» (I due superpiedi quasi piatti)   
    Μία απολαυστική κωμική περιπέτεια Ο Ματ (Τέρενς Χιλ) και ο Γουίλμπουρ (Μπαντ Σπένσερ) είναι το δίδυμο της καταστροφής... Άνεργοι και απένταροι καθώς είναι, συνεργάζονται για να ληστέψουν ένα μικρό σούπερ μάρκετ αλλά κατά λάθος εισβάλουν σε ένα αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι! Δυστυχώς γι αυτούς και για να γλιτώσουν από περαιτέρω προβλήματα δηλώνουν ότι θέλουν να καταταγούν στην αστυνομία. Μετά από πολλές και άκαρπες προσπάθειες να αποτύχουν στην εκπαίδευση της αστυνομίας προσλαμβάνονται και αναλαμβάνουν να επιτηρούν τους δρόμους της πόλης και να την απαλλάξουν από διάφορες συμμορίες μπλέκοντας εν τω μεταξύ σε απίστευτες περιπέτειες...
. Ηθοποιοί: David Huddleston, Terence Hill, Bud Spencer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου