Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/9/2019)
     Η επιστήμη, πλέον, σηκωνει τα χέρια! Κάποιες παλαβες ακτιβίστριες κάνουν επιθέσεις στα… κοτέτσια, για να μην… βιάζουν τα κοκόρια τις κότες!!!!!!!!!!! Από ποιο τρελάδικο ξέφυγαν; Και γιατί επέλεξαν τα καημένα τα κοκοράκια; Ά, ναι, επειδή έχουν πολλές κότες στη διάθεσή τους… Μα και ο γάτος δεν… βιάζει την γάτα; Τι να πούμε τώρα… Οι καημένες, το έπαθαν από το κρέας, που δεν το τρώνε, ούτε ψημένο, ούτε… ωμό!
------------------------------------------
    Καλά, στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή με τις τσάντες. Δεν είναι μόνο το πώς τις κουβαλάνε. Κυρίως το πρόβλημα, είναι από τα πολλά και περιττά που έχουν μέσα! Θυμάμαι στα μαθητικά μου χρόνια (αλλά και αργότερα όταν κουβαλούσα στη δουλειά χαρτοφύλακα) είχα μια κακή συνήθεια. Ό τι έμπαινε στην τσάντα, δεν ξαναβγαινε ποτέ! Και από το βάρος, κόντευα να γίνω… αρσιβαρίστας!
------------------------------------------
    Οι γύφτοι, δεν παίζονται! Άμα έρθεις σε οποιουδήποτε είδους συναλλαγή μαζί τους ( όπως οι δύο στρατιωτικοί στον Έβρο) πάει, την πάτησες! Σίγουρα θα σε ξεγελάσουν, δεν μπορείς να το αποφύγεις!
------------------------------------------
    Αφού τους έβαλαν από λάθος στο λογαριασμό τους 120.000 δολάρια, ( και εκείνοι τα ξόδεψαν), τώρα τους τα ζητούν πίσω! Το γνωστό «Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου» ισχύει μόνο για τους πελάτες; Δεν ισχύει για τις τράπεζες; Όσο για τα λάθη, πληρώνονται από αυτούς που τα κάνουν!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου