Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/5/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/5/2019)
    Πολύ αμφιβάλλω για το εάν αυτό το περιβόητο Κτηματολόγιο θα τελειώσει κάποια στιγμή. Από παράταση σε παράταση το πάνε! Πολλοί οι λόγοι για το ότι δεν προχωράει. Η αδιαφορία, η διαδικασία, το «άσε το για αργότερα, έχουμε καιρό», αλλά κυρίως οι εξόχως περιπεπλεγμένες περιπλοκές στις ιδιοκτησίες, με ποσοστά ιδιοκτησίας, με κληρονομιές επι κληρονομιών και πάει λεγοντας. Υπάρχει μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών, που στην κυριολεξία δεν ξέρουν ποια είναι δικά τους και ποια όχι, από όσα θεωρούν ότι τους ανήκουν. Μπερδέματα, που πάνε μέχρι και 100 χρόνια πίσω, και λίγα λέω. Ίσως τα λεγόμενα για «Το γεφύρι της Άρτας» πρέπει να αντικατασταθούν με την «Ολοκλήρωση του Κτηματολογίου». Χώρια που υπάρχει ο βάσιμος φόβος, πως μόλις δηλώσεις τα δέοντα, θα σε «πλακώσουν» στους φόρους, ίσως και αναδρομικά….
------------------------------------------------
    Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, ένα σας λέω: Μην πιστεύετε τίποτα για πλήθος στις διάφορες εκδηλώσεις, εκτός και εάν ήσασταν οι ίδιοι παρόντες! Τα ΜΜΕ τις δίνουν ανάλογα με το… χρώμα οφθαλμών τους! Και όταν δεν μπορούν να κάνουν «μοντάζ» στις φωτογραφίες, ε, βρίσκουν παλιές και τις μοστράρουν!
------------------------------------------------
    Με το μπάσκετ, γίνεται «της π@@@ας το κάγκελο»! Προεξαρχόντων των … «αιωνίων»! Η μη κάθοδος του ΠΑΟ στον τελευταίο αγώνα «χάλκευσε» σε μεγάλο βαθμό την βαθμολογία, η οποία δικαίως θεωρείται πλαστή. Και ενώ στην κορυφή στο τέλος με τα πλαίη-όφ θα βγεί άκρη, αφού μάλλον θα επικρατήσει ο καλύτερος (….) στην ουρά υπάρχουν ΒΑΣΙΜΑ παράπονα από τους υποβιβασθέντες. Για αυτό και ο ΕΣΑΚΕ, δικαίως, προτείνει να μην υποβιβασθεί κανένας! Θα μου πείτε, «μα, γίνονται αυτά;» Στην Ελλάδα, ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
------------------------------------------------
    Έχουμε και το άλλο πάλι, με τις επικυρώσεις των βαθμολογιών! Ενώ δεν εκκρεμούν ενστάσεις, βαθμολογίες δεν επικυρώνονται, ή επικυρώνονται «μερικώς», μια για τους 4 πρώτους για να γίνουν τα πλαίη-όφ, την άλλη για τους 10 πρώτους, και πάει λέγοντας. Παντού υπάρχουν ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, δόλιες στο σύνολό τους! Θα δείτε, τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση των 3 πρώτων κατηγοριών στο ποδόσφαιρο.
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου