Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο 100% της ενσωμάτωσης


ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο 100% της ενσωμάτωσης
Από parallaxi
    Τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο 100% της ενσωμάτωσης των ψηφοδελτίων και στα 3.560 εκλογικά τμήματα, δόθηκαν στη δημοσιότητα.
    Το ποσοστό του περιφερειάρχη και υποψήφιου περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα βρίσκεται στο 62,02% και ακολουθούν ο Χρήστος Γιαννούλης με 11,47%, ο Χρήστος Παπαστεργίου με 7,22%, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος με 5,67%, ο Νίκος Χρυσομάλλης με 3,83%, ο Φίλιππος Γκανούλης με 3,17%, ο Γαβριήλ Αβραμίδης με 2,13%, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 1,98%, ο Θανάσης Αγαπητός με 1,85% και ο Δημήτρης Βάνης με 0,65%.
    Σε ό,τι αφορά την σταυροδοσία στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, στο 47,15% της ενσωμάτωσης προηγούνται από την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, η Βούλα Πατουλίδου με 20.784 ψήφους και ακολουθούν ο Κώστας Γιουτίκας με 10.981 και στη συνέχεια ο Άγγελος Χαριστέας, ο Δημήτρης Ασλανίδης ο Στάθης Αβραμίδης, ο Ντίνος Κούης, ο Νίκος Τζόλλας, ο Σωκράτης Δώρης, ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Παντελής Καζαντζίδης, ο Αλέξανδρος Θάνος, η Μελίνα Δερμεντζοπούλου, η Αθηνά Αηδονά, ο Πάρις Μπίλλιας, η Όλγα Γούλα, ο Κώστας Βογιατζής, ο Σωτήρης Μπάτος, ο Αθανάσιος Κικής, ο Θεόδωρος Αγγελίδης και ο Θεόδωρος Μητράκας.
    Στην παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη προηγούνται η Ανατολή Αγαθαγγελίδου, ο Γιώργος Ζέρβας και η Δήμητρα Θωμά.
    Στην παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου προηγούνται σε σταυρούς ο Γιώργος Τρελλόπουλος, ο Στάθης Δημόπουλος και ο Πόλης Ασαρίδης.
    Στην παράταξη του Σωτήρη Αβραμόπουλου προηγούνται ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης με 1.658 ψήφους, ο Γιώργος Χαβατζάς και ο Γιάννης Ζιώγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου