Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ»



ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ»
Βούλτσος Ηρακλής  Αντγος ε.α. και τέως Γεν. Γραμ. Δήμου Ερμούπολης
    Καθημερινά ακούμε και βλέπουμε διάφορους υποψήφιους ‘’σωτήρες’’ να μας τάζουν με  μεγάλη  ευκολία   λαγούς με  πετραχήλια.  Αυτό  υποδηλώνουν  και  οι  τίτλοι  που χρησιμοποιούν για τους συνδιασμούς  τους οι παρατάξεις , προκειμένου να διεκδικήσουν υφαρπάζοντας την ψήφο μας .
  Έτσι πάντοτε προεκλογικά , όλα τα προβλήματα τα ‘’λύνουν’’ και ικανοποιούν πλήρως τις ‘’απαιτήσεις ‘’ μας   
    Φυσικά ούτε λόγος, με σοβαρά επιχειρήματα, για το πώς θα γίνουν  Αρκεί να περάσουν τα μηνύματά τους σε εμάς τους ‘’αφελείς’’ , γιατί έτσι μας θεωρούν .
    Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου σε υψηλά κλιμάκια βλέπουμε πρόσωπα που δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα και τα οποία με τίποτε δεν θα προσλαμβάναμε σε δική μας επιχείρηση . Αυτό είναι κοινή διαπίστωση αφού στις ημέρες μας οι δημόσιοι άρχοντες διαχειρίστηκαν ιδιοτελώς το δημόσιο χρήμα και έπαιξαν την τιμή και την αξιοπρέπειά μας στα ‘’ζάρια’’ .Αυτός είναι και ο λόγος που ο λαός μας ευθέως διατύπωσε  εναντίον τους την αγοραία έκφραση  ’είστε κλέφτες και ψεύτες ‘’
    Είναι γεγονός  ότι ζούμε σε αδιέξοδες καταστάσεις  και αναζητούμε ‘’αντίδοτο ‘’ , με άξιους αντιπροσώπους μας στο κοινοβούλιο . Είναι λοιπόν ευκαιρία να τους υποδείξουμε όλοι εμείς οι ψηφοφόροι για το πώς θα θέλαμε να είναι και να σκεφτούμε  Σ  Ο  Β  Α  Ρ  Α  όταν θα ρίχνουμε την ψήφο μας το τι άρχοντες θέλουμε .
    Θέλουμε ανθρώπους ανθεκτικούς και όχι αναίσθητους , νοήμονες ,εργατικούς με αυξημένη κριτική ικανότητα, που αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις των καιρών ,που είναι δημιουργικοί και πρωτοτυπούν .
    Θέλουμε ανθρώπους έντιμους , ειλικρινείς , συνεπείς , αξιοπρεπείς , ευσυνείδητους , υπεύθυνους και δίκαιους .
    Θέλουμε ανθρώπους δραστήριους , με κύρος και δύναμη επιβολής ,που προβλέπουν μελλοντικές καταστάσεις  , με ικανότητα οργανώσεως , διευθύνσεως , συντονισμού και ελέγχου
    Θέλουμε αυτούς που έχουν θάρρος , διέπονται  από πνεύμα συνεργασίας , είναι ψύχραιμοι και προ παντός , σταθεροί στις γνώμες και τις αποφάσεις τους .
    Θέλουμε αυτούς που έχουν την εμπειρία ,τις γνώσεις  και δεν φοβούνται να πούν τα σύκα, σύκα και την σκάφη , σκάφη .
    Ασφαλώς και δεν θέλουμε κάποιους με σάπιες , απαρχαιομένες αντιλήψεις και κριτήρια , γυρολόγους της πολιτικής και των ιδεών , της διαφθοράς και της αδιαφάνειας .
    Μπορεί να είμαι ονειροπόλος  . Δεν θα πάψω όμως ποτέ να είμαι αδιόρθωτα ιδεολόγος και ρεαλιστής  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου