Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Αυτοί είναι οι δέκα λόγοι της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ


Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Αυτοί είναι οι δέκα λόγοι της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ
    Στην πολιτική κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος και όχι εκ των προθέσεων και των υποσχέσεων. Αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν στην Κουμουνδούρου όταν έβαζαν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών φορτώνοντας με ελπίδα τον δοκιμαζόμενο – από τα μνημόνια της φτωχοποίησης – ελληνικό λαό - Τώρα, πέρασαν τον πήχη από κάτω και οδηγούνται νομοτελειακά στην κατηφόρα με σπασμένα φρένα - Δείτε τους λόγους της εκλογικής συντριβής όπως τους κατέγραψε το Newsbomb.gr 
    Ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του σήκωσαν τον πήχη ψηλά και τελικά τον πέρασαν από κάτω και αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο λαός έπαψε πλέον να τρώει σανό
    Το Newsbomb.gr παρουσιάζει και αναλύει τους δέκα λόγους που οδήγησαν στην συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ:
Οι 10 λόγοι της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ
    Η μεγάλη κωλοτούμπα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναρριχήθηκε 2 φορές στην εξουσία (με δυο εκλογικές αναμετρήσεις) με υποσχέσεις ότι θα σκίσει τα μνημόνια, ότι θα διώξει την τρόικα, ότι θα βάλει τέλος στον ΕΝΦΙΑ, ότι θα καταργήσει με ένα νόμο όλους τους μνημονιακούς νόμους και τις περικοπές, ότι θα σταματήσει το ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση των κρατικών υπηρεσιών, ότι θα καταργήσει την ανθρωποκτόνα φορολογία. Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα από τα παραπάνω, αλλά αντίθετα εφάρμοσε βήμα – βήμα τα όσα είχε προσχεδιάσει το δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου και μάλιστα διαλύοντας το συνδικαλιστικό κίνημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε πλήρως όλους αυτούς που έλεγαν ότι πέρασε τα πιο σκληρά μέτρα που δεν θα τολμούσε να εφαρμόσει καμία δεξιά κυβέρνηση και μάλιστα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Με την άνοδο του Τσίπρα στην εξουσία – μέχρι να περάσουν τα μέτρα των δανειστών και το 4ο μνημόνιο - εξαφανίστηκαν οι μπαχαλάκηδες, οι αγανακτισμένοι, οι πορείες και οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των μνημονίων. Κατά τον ίδιο τρόπο διαστρέβλωσε την ετυμηγορία του λαού στο περίφημο δημοψήφισμα του 2015 μετατρέποντας το ΟΧΙ, σε ΝΑΙ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στη σύγχρονη πολιτική Ιστορία του τόπου. Ο λαός ούτε ξεχνά, ούτε συγχωρεί.  Όλα τα παραπάνω λειτούργησαν σωρευτικά.
    Ίσως το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα μετά την προδοσία της Κύπρου. Ο κ. Τσίπρας αγνοώντας τη βούληση του ελληνικού λαού και του Έθνους και χωρίς να ρωτήσει απολύτως κανέναν υπέγραψε μια κατάπτυστη συμφωνία παραδίδοντας στον ξένο παράγοντα την έννοια του «Μακεδονικού Έθνους και της γλώσσας», συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός προτεκτοράτου στη μέση της Βαλκανικής. Πλήρης υποταγή στα ξένα συμφέροντα που θέλουν να περάσουν αγωγούς φυσικού αερίου μέσα από τη χώρα μας χωρίς να δίνουν δεκάρα τσακιστή. Ταυτόχρονα, με τη συμφωνία των «Πρεσπατζήδων» ο κ. Τσίπρας άνοιξε την πίσω πόρτα στους Τούρκους που θα μπουν στη συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην Μεσόγειο.
    Η ουσιαστική αλλά και η επικοινωνιακή διαχείριση των νεκρών από τις πλημμύρες στη Μάνδρα και τις φωτιές στο Μάτι, απέδειξαν ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανίκανα να διαχειριστούν και να συντονίσουν τον κρατικό μηχανισμό. Η άθλια εικόνα της κυβερνητικής σύσκεψης στο Μάτι με 100 νεκρούς αποτυπώθηκε σκληρά στη μνήμη του ελληνικού λαού. Δεν παραιτήθηκε κανείς και δεν ζήτησε κανείς μια συγγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων.
* Ο «εναγκαλισμός» με υπόδικους (Λαυρεντιάδης, Ρέστης κ.α.), τα κλειστά μάτια στα θαλασσοδάνεια και η κατάργηση του Νόμου Κατσέλη
    Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ. ήρθαν στην εξουσία με το σύνθημα – μεταξύ άλλων - «θα τους βάλουμε όλους φυλακή». Ήρθαν ως διώκτες των απατεώνων, ως σερίφηδες κατά της διαπλοκής, υποσχόμενοι ότι όλα τα λαμόγια της διαπλοκής θα δικαστούν και θα επιστρέψουν τα κλεμμένα στα κρατικά ταμεία. Όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν τα μαύρα της διαπλοκής, αλλά αντίθετα όλα τα λαμόγια της διαπλοκής και των θαλασσοδανείων βγήκαν έξω με βραχιολάκι ή χωρίς. Τσοχατζχόπουλος, Λαυρεντιάδης, Ρέστης, Μαρτίνης, Καρούζος, Κουτσολιούτσοι, Ψυχάρης, Τσουκάτος και πολλοί άλλοι, είναι όλοι έξω, ελεύθεροι. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, με αρκετούς από αυτούς το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ είχε ανοίξει και μεγάλες δουλειές. Ας μην ξεχνάμε το τρίγωνο της διαπλοκής Λαυρεντιάδη – Πετσίτη – Παππά που πρώτο αποκάλυψε το Newsbomb.gr και ακόμα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα η Δικαιοσύνη παρά τα ατράνταχτα ντοκουμέντα.
    Αντίθετα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκρινε φρόνιμο να πάρει τα σπίτια του κόσμου για να πληρώνει τα δάνεια του ΔΝΤ και των δανειστών. Σε αυτό το πλαίσιο κατάργησε το τελευταίο αποκούμπι των φτωχών, το νόμο Κατσέλη ικανοποιώντας το αίτημα της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης για να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων. Η τραγωδία αυτή συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
    Θυμίζουμε για την ιστορία και μόνον ότι η Ισλανδία έβαλε στη φυλακή τους διεφθαρμένους τραπεζίτες που είχαν άμεση ανάμειξη στην οικονομική κρίση του 2008 και κάθε ισλανδός φορολογούμενος έλαβε αποζημίωση για την πώληση μιας από τις τρεις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας.
    Χωρίς καμία συνείδηση για την πορεία της Εθνικής οικονομίας ο κ. Τσίπρας συνέχισε την πολιτική των προκατόχων του διαλύοντας την εγχώρια φαρμακευτική βιομηχανία. Καμία προσπάθεια και κανένα κίνητρο για την έρευνα και τις νέες τεχνολογίες. Αντίθετα εδώ και 4 χρόνια στέλνουν το λογαριασμό πάλι στις επιχειρήσεις με 1,8 δισ. rebate και clawback και στους πολίτες με τη συμμετοχή. Δυστυχώς οι συνέπειες για τους Έλληνες ασθενείς και για τη Δημόσια Υγεία, για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους μας, είναι οδυνηρές και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επί 4 και πλέον χώρια κορόιδευε τους πάντες πετώντας το μπαλάκι από το ένα υπουργείο στο… άλλο.
    Οι αριστερόστροφες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ συνέτριψαν ότι όρθιο είχε απομείνει στην Παιδεία. Εισήγαγαν μαθητικές ενότητες για τα έμφυλα ζευγάρια σε παιδιά του δημοτικού, λες και το πρόβλημα της ελληνικής παιδείας είναι η αναγνώριση του σεξουαλικού προσανατολισμού των διεμφυλικών. Απίστευτα πράγματα την ώρα που το επίπεδο της εκπαίδευσης στην χώρα μας είναι τραγικό. Χωρίς κανένα δισταγμό επιχείρησαν να καταργήσουν το μάθημα των θρησκευτικών, την προσευχή στα σχολεία και τις εικόνες του Χριστού από τα σχολεία. Παράλληλα υιοθέτησαν πλήρως τους ισχυρισμούς των «Ρεπούσηδων» παραχαράσσοντας την ελληνική Ιστορία, πράγμα εξόχως επικίνδυνο για τα εθνικά μας συμφέροντα.
    Σε μια ένδειξη απόλυτου ραγιαδισμού και υποτακτικότητας έναντι των Τούρκων και των Γερμανών, ο κ. Τσίπρας δέχθηκε να γίνει η Ελλάδα αποθήκη ψυχών την ώρα που καμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα δεν δέχθηκε πρόσφυγες και μετανάστες στο έδαφός της. Η αναξιοπρέπεια σε όλο της το μεγαλείο. Τα νησιά μας και αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας έγιναν καταυλισμοί λαθρομεταναστών με τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια Υγεία, με την εγκληματικότητα να φτάνει στο ζενίθ. Κι όλα αυτά με πρόσχημα τον δήθεν ανθρωπισμό της Αριστεράς. Ανθρωπισμός που κρύφτηκε πίσω από μυστηριώδεις ΜΚΟ και πακτωλό χρημάτων τα οποία δόθηκαν σε εργολάβους που ανέλαβαν τις οικοδομικές άδειες των hot spots αλλά και τη σίτιση των μεταναστών και των προσφύγων. Κανείς μέχρι τώρα δεν ξέρει που πήγαν αυτά τα χρήματα που υποτίθεται χορηγούσε η Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ συνδέθηκαν απόλυτα με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δίνοντας αγώνες για την κύρωση συμφώνου συμβίωσης μεταξύ των ομοφυλοφίλων την ώρα που η Ελλάδα δεν είχε να φάει.  Απίστευτα πράγματα με μόνο στόχο να υφαρπάξουν ψηφαλάκια από τη gay κοινότητα, διότι μην έχετε καμία αμφιβολία ότι αυτό και μόνο τους ενδιέφερε. Οι συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ έτρεχαν και φωτογραφιζόντουσαν στις εκδηλώσεις και στα gay festival και περνούσαν στη Βουλή νομοσχέδια για υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καταπατώντας με αυτό τον τρόπο το κύτταρο της ελληνικής οικογένειας.
    Με νύχια και με δόντια επιχείρησαν να περάσουν ως κανονικότητα τον σεξουαλικό προσανατολισμό των έμφυλων ζευγαριών, την ώρα που άφηναν ελεύθερους παιδεραστές και ψυχανώμαλους που κακοποιούσαν παιδιά. Κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα στον κοινωνικό ιστό συντρίβοντας τον ιερό θεσμό της οικογένειας.
    Το μεγάλο κόλπο του Τσίπρα, (με πρωτεργάτες το Νίκο Φίλη αρχικά και τον Κώστα Γαβρόγλου μετέπειτα) που ευτυχώς τινάχτηκε στον αέρα την τελευταία στιγμή. Με μια θολή και ύπουλη διαδικασία ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να ανοίξει θέμα σχέσεων Κράτους – Εκκλησίας. Λίγο έλλειψε να πείσει τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο να πετάξει στο δρόμο 10.000 κληρικούς για να φορτώσει στη συνέχεια το Δημόσιο με παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα, με την περίφημη «προσυμφωνία» που κατάρτησε, επιχείρησε να διαγράψει από το Σύνταγμα του Κράτους την έννοια της Ορθοδοξίας και να βάλει στο χέρι την περιουσία της Εκκλησίας την οποία στη συνέχεια θα χάριζε στους ξένους για να πληρώσει δήθεν τους τόκους των δανείων. Υπό το βάρος της οργής της Ιεράς Συνόδου, ο Αρχιεπίσκοπος ευτυχώς έκανε πίσω και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
* Η προεκλογική απόπειρα «εξαγοράς» της ψήφου των συνταξιούχων με τα ψίχουλα της 13ης σύνταξης
    Εδώ παίχτηκε το πιο βρώμικο παιχνίδι των τελευταίων ετών. Ο κ. Τσίπρας λίγο έφτασε να μοιράσει τη μισή 13η σύνταξη έξω από τα εκλογικά κέντρα. Μόνο που ο λαός έχει ξυπνήσει. Ο κ. Τσίπρας πήγε να πουλήσει ως «δωράκι» τα λεφτά που ο ίδιος χρωστούσε στους συνταξιούχους. Αυτά που έτσι κι αλλιώς δικαιούντο. Όμως οι πολίτες έπαψαν να τρώνε σανό. Πήραν τη σύνταξή τους και έριξαν ένα μεγαλειώδες μαύρο στην κάλπη.
    Όλα τα παραπάνω αρκούν για να καταλάβει κανείς γιατί ο Τσίπρας οδηγήθηκε σε συντριπτική ήττα στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ο λαός κατάλαβε. Στον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβαν παρά τη διαφορά των 9,5 μονάδων. «Mπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα», είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου