Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/5/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/5/2019)
    Εκλογές, σήμερα, όπως τόσες μέρες περιμέναμε. Πολλοί φίλοι, σοβαρά ή περιπαικτικά, με ρωτούν τι και ποιόν να ψηφίσουν. Η απάντησή μου, είναι ΜΙΑ και ΣΤΑΘΕΡΗ. Δεν μπορώ να πώ ποιόν να ψηφίσουν, μπορώ όμως να πώ ποιους να μην ψηφίσουν! Αλλά και αυτό, είναι περιττό, αφού και οι ίδιοι το ξέρουν. Και επειδή πολλοί από εμάς, εάν ψήφιζαν αύριο και όχι σήμερα, θα ψήφιζαν διαφορετικά, ας είναι σίγουροι, πως ό τι και να ψηφίσουν, θα είναι σε μεγάλο ποσοστό λάθος!
------------------------------------------------
    Σήμερα λοιπόν, η επικαιρότητα γράφει: ΕΚΛΟΓΕΣ! Πολλοί τις θεωρούν πολύ σοβαρό πράγμα ( τις Ευρωεκλογές). Εγώ προσωπικά, τις θεωρώ «της πλάκας», αφού όσοι εκλεγούν, το μόνο που θα κάνουν είναι να πάνε στις Βρυξέλες, στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, και να συνεδριάζουν, και να το «κουβεντιάζουν» το θέμα. Στο τέλος να… αποφασίζουν, και οι αποφάσεις τους να μην έχουν καμία ισχύ, αφού είναι απλώς προτάσεις για την Ε.Ε. Σας το ξαναγράφω, ούτε μία απόφαση του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι σήμερα, Ίσως κάποιες για θέματα πολύ μικρής σημασίας, όπως η επιβίωση των ρόζ πιγκουϊνων στην Μάλτα… Σας γράφω τρελά πράγματα; Πράγματι, αφού στην ουσία οι εκλογές αυτές είναι μια σφυγμομέτρηση των πολιτών, η οποία, ως συνήθως, θα περάσει στο «ντούκου»! Και αύριο το πρωί, θα βγούν διάφοροι «αρχηγοί» και «αρχηγίσκοι» να μας πούν πως…. το έλαβαν το μήνυμα! Και  θα το λάβουν, και θα το κάνουν ό τι και τα υπόλοιπα που έχουν πάρει. Στον κάλαθο αχρήστων….
------------------------------------------------
    Όμως, η βόλτα για τα εκλογικά τμήματα, μπορεί να συνδιαστεί με κάποιο ουζάκι στην παραλία, μια και ο καιρός είναι ιδανικός. Γιατί δηλαδή, μόνο οι «αρχηγοί» και οι παρέες τους έχουν ψυχή; Ουζάκι με καλαμαράκια λοιπόν, αλλά, προσοχή, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ!
------------------------------------------------
    Άντε, γειά σας και καλή ψήφο!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου