Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Να αφαιρεθεί το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας ζητούν πολίτες της περιοχής.


Να αφαιρεθεί το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας ζητούν πολίτες της περιοχής.
https://www.iefimerida.gr
    Πολίτες της Σκύδρας μαζεύουν υπογραφές προκειμένου να καταργηθεί το όνομα που δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας, μετά την επιτυχία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγωγή από το Μαυροβούνι Σκύδρας.
    Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, τον οποίο αποδοκίμασαν στην Πτολεμαΐδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναμένεται σήμερα να κάνει περιοδεία στην Εδεσσα, ωστόσο, είναι άγνωστο εάν θα βρεθεί και στην Σκύδρα, όπως αναφέρει το pellanews.
    Αίσθηση, μάλιστα, προκάλεσε το μίσος που εκτόξευσε προς τους διαμαρτυρόμενους, λέγοντας πως «βγήκαν από τις τρύπες τους».
    Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Νικολαίδης και ο Κώστας Αρβανίτης αποδοκιμάστηκαν, καθώς πριν λίγες ημέρες τους γιούχαραν στην Κατερίνη.
Η ανακοίνωση των πολιτών Σκύδρας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη:
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
    Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και με το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων που υιοθέτησε πρώτο σε όλη την Ελλαδα το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας μη αποδεχόμενο την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία!
    Για τους λόγους αυτούς κι επειδή δεν επιθυμούμε στους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας να υπάρχουν πρότυπα ανθρώπων που από Ολυμπιονίκες μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς…
    Καλούμε όλους τους δημότες της Σκύδρας αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 το μεσημέρι έξω από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας για συλλογή υπογραφών με αίτημα προς το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας και υπέρ της αλλαγής αυτού.
ΥΓ.: Ευχή όλων μας είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του και η μη ενασχόληση του με την πολιτική γενικότερα. Ώστε να σταματήσει η συλλογή των υπογραφών.

1 σχόλιο:

  1. Επικροτώ την κίνηση των κατοίκων της Σκύδρας για κατάργηση της ονοματοδοσίας του Σταδίου στο όνομα του ολυμπιονίκη Νικολαϊδη. Δεν αρμόζει τέτοια τιμή σε ολυμπιονίκη που προσβάλλει κατά τον πλέον ανάρμοστο τρόπο τα όσια και τα ιερά που σηματοδοτεί το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ. Να γιατί δεν πρέπει να αποδίδονται τιμές μς ονοματοδοσίες και προτομές σε Ζώντες. όλα κρίνονται συνολικά μετά θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή