Κυριακή 28 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/4/2019)
     «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ», φίλοι μου, και εύχομαι σε όλους μας, το επόμενο Πάσχα να μας βρεί όλους καλά, υγιείς και δυνατούς. Όλα τα άλλα, είναι λεπτομέρειες. «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» λοιπόν, και «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»!
----------------------------------------------------
    Δεν το άντεχε φαίνεται ο «Πινόκιο» και μερικοί από τους «συν αυτώ» και την «κοπάνησαν» στην… Κίνα, για να μην κάνουν Ανάσταση στην Ελλάδα, και αναγκαστούν να κάνουν τον σταυρό τους! Θα γυρίσουν πίσω, μόνο για τον οβελία! Αμφιβάλλετε πως μπορεί να είναι και έτσι; Να δούμε, την Πρωτομαγιά θα είναι εδώ, για να γιορτάσει την… «εργατική πρωτομαγιά» για την οποία χύνουν καντάρια δακρύων…
----------------------------------------------------
    Γιατί, ρε παιδιά, ο οβελίας να γίνει «λουκούμι»;, Θαύματα θα ψάχνουμε τώρα; Όποιος θέλει λουκούμι, ας φάει λουκούμι! Ας βάλει και μπισκότο και καρύδι, να γίνει… μπισκοτολούκουμο!
----------------------------------------------------
    Τελικά, δεν κατάλαβα, γιατί κάναμε το ΟΑΚΑ των 80.000 θέσεων; Για να γίνονται οι αγώνες μπροστά σε… δείγμα φιλάθλων; Και όποτε προβλέπεται κοσμοσυροή, όπως στον Τελικό Κυπέλου, να απαγορεύεται η προσέλευση φιλάθλων! Δεν μπορούνε να μπούν 25.000 φίλαθλοι από κάθε ομάδα, και να μην γίνουν επεισόδια; Τους νόμους γιατί τους έχουμε; Ας ανακοινώσουν εκ των προτέρων τις ενδεχόμενες ποινές για επεισόδια: Δέκα βαθμοί μείον για τον καθένα, από την ΦΕΤΕΙΝΗ βαθμολογία! Πάει το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, πάει η Ευρώπη για την ΑΕΚ! Και επανάληψη τελικού, με Λαμία και Τρίπολη! Χαρά οι Ολυμπιακοί…. Όμως, υπάρχει πιθανότητα Ολυμπιακοί με χρώματα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, να αναμειχθούν και να σκηνοθετήσουν επεισόδια! Άσε, δεν βγαίνει συμπέρασμα… Θα πρότεινα στον Βασιλειάδη, ο τελικός να κριθεί στο ΤΑΒΛΙ, σε μία παρτίδα!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου