Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019

Ορεστιάδα: Μετανάστες μπήκαν σε εξοχική κατοικία, έφαγαν, ήπιαν, αφήνοντας ρούχα και ευχαριστήριο σημείωμα


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( Και με τη σύμφωνη γνώμη του ΣτΕ )
Ορεστιάδα: Μετανάστες μπήκαν σε εξοχική κατοικία, έφαγαν, ήπιαν, αφήνοντας ρούχα και ευχαριστήριο σημείωμα
    Συνηθισμένο φαινόμενο έχουν γίνει πλέον στο νομό Έβρου και κυρίως στο βόρειο τμήμα του, η εισβολή λαθρομεταναστών σε ακατοίκητα κυρίως σπίτια διαφόρων χωριών ή γενικότερα των περιοχών Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου
    Αυτό συνέβη και σε εξοχική κατοικία μιας Ορεστιαδίτισσας, η οποία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες με όσα προκάλεσαν κατά την… επιδρομή τους οι λαθρομετανάστες στο κτήμα της. Όπως έγραψε:  “Εικόνες από το κτήμα μας μετά από επίσκεψη ξένων “επενδυτών”…. Σβησμένα τσιγάρα στο τραπέζι, σπασμένα τζάμια και μας άφησαν προίκα…. τα ρούχα τους και ένα ευχαριστήριο σημείωμα”. 
    Όλα αυτά μπορεί μάλιστα να τα διαπιστώσει κάποιος από τις φωτογραφίες, ενώ στο σημείωμα που
έγραψαν πάνω σε χαρτοπετσέτα αφού έφαγαν και ήπιαν ότι βρήκαν παρατώντας ρούχα και παπούτσια με τα οποία έφτασαν από την Τουρκία, ανέφεραν: GOD Protect you” δηλαδή: “Ο Θεός να σε προστατεύει”.    Όντως την προστατεύει ο Θεός, αφού κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συνέβαινε αν βρισκόταν μέσα στο εξοχικό σπίτι η ίδια ή μέλη της οικογένειας της”. 
    Φυσικά δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που έχουμε παρόμοια συμβάντα και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, με τους κατοίκους των χωριών να ανησυχούν έντονα, αφού οι ροές λαθρομεταναστών αυξάνονται, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν για τον έλεγχο και παρ’ ότι ως τώρα αν και “ανοίγουν” πολλά σπίτια δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό όσον αφορά ανθρώπινη ζωή (πρόσφατα βέβαια κάηκε από πυρκαγιά που προκάλεσαν σπίτι στον Βάλτο Ορεστιάδας), ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος τι υπάρχει κίνδυνος να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου