Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/4/2019)
    Μετά το μεσημέρι του Πάσχα, που γύρισα στο σπίτι, με περίμενε δυσάρεστη έκπληξη! Το σταθερό τηλέφωνο «πεθαμένο» και το ίντερνετ να δουλεύει με διακοπές κάθε 10 λεπτά. Δηλαδή, δουλειά 10 λεπτών, τέλειωνε σε 1,5 ώρα! Και τα δύο τα έχω στη WIND, την οποία ειδοποίησα, αλλά να δούμε πότε θα επανελθουν. Πολύ φοβάμαι, πως μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες, θα πρέπει να διακόψω, αφου, απλώς, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
----------------------------------------------------
    Μάχη του Γριμπόβου ( 1897). Όταν κάποιοι νόμισαν ότι έγιναν Μεγαλέξανδροι ή έστω Ναπολέοντες, και μετά από τρείς μέρες ανοργάνωτης επιθέσεως, ( παρά τις διαταγές) το μόνο που κέρδισαν ήταν οι νεκροί…..
----------------------------------------------------
    Άλλη μια «παρτίδα»  αναδρομικών σήμερα. Αυτά που… θα πάρουμε! Εάν το θέμα δεν ήταν τόσο σοβαρό, και για μερικούς ακόμα σοβαρότερο, θα ήταν μια πολύ καλά «στημένη» φάρσα! Την μια λένε το ένα, την άλλη το άλλο. Καταλάβατε, γιατί από την αρχή σας λέω πως… ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ; Όχι γιατί μου περισσεύουν, αλλά γιατί θέλω να διατηρήσω την ψυχραιμία και την πνευματική μου υγεία!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου