Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/4/2019)
    Είδα εχθές το  ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. – ΗΡΑΚΛΗΣ 73 – 71 στην Α2 στο μπάσκετ, και προβληματίστηκα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έκανε ό τι μπορούσε από το χέρι του, για να χάσει το παιχνίδι! Από ό τι είδα, δεν «χτύπησε» το παιχνίδι, δεν ξέρω για ποιους λόγους και με ποιους υπολογισμούς. Με Σοκ 0 πόντους και Ρουσκάουκας 3, δεν νικά η ομάδα! Δεν ξερω τι γίνεται……
----------------------------------------------------
    Κανονικά, θα έπρεπε να απαγορεύεται η «ενασχόληση με τα κοινά» χυδαίων και περιθωριακών ανθρώπων. Έλα όμως που… όλοι έχουν ίσα δικαιώματα… Και αφού είναι έτσι, το «μπαλάκι» πέφτει στους αρχηγούς των κομμάτων. Όμως και αυτοί λόγω δεσμεύσεων, ψηφοθηρίας, φιλίας κτλ, μας «μοστράρουν» στα ψηφοδέλτια κάτι άτομα, που λόγω συμπεριφοράς, γενικώς, είναι καταδικαστέα. Και τότε το «μπαλάκι» πέφτει σε εμάς που ψηφίζουμε! Το ποιο κόμμα ψηφίζει ο καθένας, είναι άσχετο. Εκείνο που είναι σχετικό, είναι το ότι αυτοί οι χυδαίοι άνθρωποι, θα πρέπει να απομονώνονται, και να μην παίρνουν ούτε την ψήφο της οικογένειάς τους. ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
----------------------------------------------------
    Η εξουδετέρωση της «Χρυσής Αυγής» δεν θα γίνει με δικαστήρια και πολιτικό πόλεμο. Κακά τα ψέματα, την οντότητά της, την δημιούργησε η πολιτική των λεγομένων «κομμάτων εξουσίας» που αποδείχτηκαν κατώτερα των περιστάσεων. Εάν δεν ήταν αυτό που είναι, θα είχε περισσότερους ψηφοφόρους. Όμως, το «στυλ» της, δεν το συμπαθεί κανένας, και δικαίως. Και για αυτό, με την πρώτη ευκαιρία που θα δημιουργηθεί από ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση, η «Χρυσή Αυγή» θα γυρίσει στα πεζοδρόμια, από όπου και ξεκίνησε.
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου