Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/4/2019)
    Διάβασα στα «σχόλια» αναρτήσεων στο μπλόκ, ότι κάποιοι φίλοι, δεν μπορούν να αναδημοσιεύσουν μέσω facebook διάφορα άρθρα. Πράγματι, συμβαίνει αυτό, εδώ και λίγο καιρό, γιατί κάποιοι…. Φίλοι διαμαρτυρήθηκαν, πως κάποιες αναρτήσεις μου, τους…. προσβάλουν! Αποτέλεσμα, το facebook έκλεισε την δυνατότητα αναδημοσιεύσεων από το μπλόκ. Βέβαια, εγώ χειρίζομαι και άλλο μπλόκ, στο οποίο μπαίνουν όλες οι αναρτήσεις που μπαίνουν στο «ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» καθημερινά. Το μπλόκ είναι το http://eidhseis-24.blogspot.com/  στο οποίο δεν έφτασαν ακόμα οι «πλέρια δημοκρατικές» απαγορεύσεις.
----------------------------------------------------
    Μια φορά και έναν καιρό, επειδή είχα κάποιες  οικονομικές ανάγκες, δανείστηκα από 10 φίλους,   1000 ευρώ από τον καθενα τους. Ο καιρός πέρασε, και τα οικονομικά μου κάπως έστρωσαν, όχι όμως τόσο ώστε να επιστρέψω όλα τα δανεικά πίσω. Οι 3 από τους 10, μου τα ζήτησαν πίσω, και θα τους τα δώσω. Οι υπόλοιποι 7, έ, αφού δεν τα ζήτησαν, δεν θα πάρουν ούτε ευρώ. ( Το παραπάνω, είναι μυθοπλασία). Το ίδιο κάνει και η «κυβέρνησή» μας, σχετικά με τα αναδρομικά. Τα χρωστάει σε όλους, αλλά θα τα πάρουν μόνο όσοι τα ζήτησαν με προσφυγές. Οι άλλοι, για να μην τα ζητήσουν, σημαίνει πως δεν τα έχουν ανάγκη, οπότε θα πάρουν…. «ένα κβα τσόκια»! Και αυτό σημαίνει… ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ!  Υπόψη, ότι δεν αφορά μόνο την σημερινη «κυβέρνηση», αλλά και τις προηγούμενες…..
----------------------------------------------------
    Αποχώρησε ο Γ. Επιτήδειος από την «Χρυσή Αυγή». Και πολύ κάθησε…. Άλλες συμπεριφορές θέλουν αυτοί!
----------------------------------------------------
    Απέραντη θλίψη με διακατέχει, από την κατάντια της Πατρίδας μας σε ότι αφορά τους λαθρομετανάστες. ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό που γίνεται. Μπαίνουν, όσοι θέλουν, όπως θέλουν, από όπου θέλουν, και δεν καίγεται καρφί από κανένα! Το μέγεθος του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ θα το βιώσουμε σε λίγα χρόνια. Δεν μπορέι να συνεχιστεί αυτό, όμως και με την επόμενη κυβέρνηση, κάτι παρόμοιο θα γίνεται. Κάτι πρέπει να γίνει, όμως…  «οι μάγκες δεν υπάρχουν πιά, τους πάτησε το τραίνο»….
----------------------------------------------------
    Τι «φαγώνεται» η Βέφα με τηνμαγειρίτσα της; ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ! Όλα τα άλλα, είναι «κάτι σαν μαγειρίτσα». Σε μερικά μέρη μάλιστα της Κεντρικής Ελλάδος, όταν λένε «μαγειρίτσα» εννοούν… φρικασέ! Καρδίτσα μεριά! Όσο για τη Βέφα, έ, δεν είναι δα και η μυστική συνταγή της COCA COLA….
----------------------------------------------------
    Ωραίο και αυτό! Από 4.500 περίπου γιατρούς του ΕΣΥ, αναδρομικά κανονικά, δικαιούνται μόνο… 4! Οι άλλοι, θα έπρεπε να κάνουν προσφυγές, αλλά… τώρα είναι αργά!. Αυτή η λογική, είναι ακαταμάχητη!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου