Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
 Αμφικτύων
    Το κοινοβουλευτικό καθεστώς Σύριζα θεωρεί τον Ελληνικό λαό κρετίνο και αμνήμονα και προσπαθεί με την προπαγάνδα του το μαύρο να το κάνει άσπρο και την εθνική προδοσία της Μακεδονίας μας διπλωματική επιτυχία. Επι πλέον κατηγορεί το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων πατριωτών  που αντιτίθενται στην προδοτική συμφωνία σαν ακροδεξιούς και  φασίστες για να κρύψει το δικό του ανθελληνικό και φαυλοκρατικό  προσωπείο .
    Για να κρύψει τα σκάνδαλα της  τώρα προεκλογικά ανακάλυψε   τα σκάνδαλα των άλλων κομματικών συμμοριών που  χρεοκόπησαν τη χώρα. Και τούτο   όχι για να κάνει κάθαρση αλλά για να ισοφαρίσει με τους αντιπάλους της και να μειώσει το ποσοστό συντριβής της στις προσεχείς  εκλογές  .
    Και αντί τα κόμματα να κάνουν διάλογο επάνω σε προεκλογικά προγράμματα για την επίλυση των καυτών προβλημάτων  της χώρας όπως :
      1/ Την κατάργηση ή βελτίωση της ανθελληνικής και ετεροβαρούς   συμφωνίας των Πρεσπών
      2/Το σταμάτημα της μεταναστευτικής ροής και το διώξιμο των λαθρομεταναστών
      3/ Την επίτευξη ασφάλειας και τάξης στους πολίτες που φοβούνται και μέσα στα σπίτια τους
      4/  Την οικονομική ανάπτυξη(προσέλκυση επενδύσεων, μείωση φορολογίας κ.α)
      5/ Απαλλαγή της χώρας από την οικονομική κατοχή των δανειστών(μείωση δυσβάστακτου χρέους)
      6/ Την αντιμετώπιση  των εθνικών θεμάτων  σε μια εποχή επαναχαράξεως των συνόρων στην Βαλκανική και δημιουργίας διεθνούς ενεργειακού άξονα στην Ανατ. Μεσόγειο.
    Η κυβέρνηση ασχολείται με τα σκάνδαλα που έχουν ήδη παραγραφεί για να ισοφαρίσει τα δικά της σκάνδαλα και να κρύψει την προδοσία της Μακεδονίας .
    Δυστυχώς στο γαϊτανάκι των κομματικών συγκρούσεων συμμετέχει και η αντιπολίτευση  η οποία καίτοι προηγείται στις δημοσκοπήσεις- όχι διότι οι πολίτες εμπιστεύονται τον αδύναμο αρχηγό της Ν.Δ αλλά  διότι θέλουν να διώξουν τον κ. Τσίπρα . Ένα μεγάλο όμως μέρος δεν απαντά στις δημοσκοπήσεις και ένα άλλο   απαντά αλλά δεν παίρνει θέση υπέρ των κομμάτων . Γενικώς ο λαός δεν έχει εμπιστοσύνη στα κόμματα τα οποία ενεργούν σαν συμμορίες και βγάζουν τα σκάνδαλα τους στις οθόνες όπως οι κουτσομπόλες της γειτονιάς.
    Είναι λυπηρόν ότι ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων δεν τον εκφράζουν τα κόμματα εξουσίας , ούτε και τα μικρότερα που ψήφισαν ομαδόν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών δεν έχουν ένα   πολιτικό φορέα να τους εκφράσει στο Κοινοβούλιο. Ακόμη και τώρα εν όψει εκλογών δεν μπορούν τα κομματίδια, οι ομάδες, οι  κινήσεις και οι ανεξάρτητες προσωπικότητες να ενταχθούν κάτω από ένα φορέα και να αντιπροσωπευτούν στο κοινοβούλιο διότι όλοι θέλουν να  είναι αρχηγοί.
    Τα δύο κόμματα εξουσίας παίρνουν τις εντολές τους όχι από το εκλογικό σώμα και την λαϊκή εντολή αλλά από τις Βρυξέλλες,  τους δανειστές και το Βερολίνο. Εξ αυτού και η απογοήτευση των πολιτών  , η απομάκρυνση τους από την πολιτική , διότι βλέπουν ότι  η ψήφος τους ουδεμία έχει αξία και αυτή είναι αιτία της διαμαρτυρίας των πολιτών προς τους πολιτικούς .
    Στο μεταξύ η χώρα έχει βαλτώσει και αποτελματωθεί. Κατά την κυβέρνηση οι αριθμοί   και  οι  αξιωματούχοι  ευημερούν,  αλλά οι πολίτες πένονται και πεινούν.
    Μόνο οι ταυτόχρονες τετραπλές εκλογές τον Μάιο μπορούν να δώσουν κάποια λύση στην τραγωδία του λαού μας.
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου