Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/4/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/4/2019)
    Ο μόνος τρόπος να επιβιώσει η Ελληνική Πολεμική Βιομηχανία, είναι να αναλάβει την κατασκευή διαστημοπλοίου, για το ταξίδι στη σελήνη που υπόσχεται ο Παππάς. Έχει αρχίσει μάλιστα και συνομιλίες με την NASA! Μόνο που πρέπει να πιέσουν τις ημερομηνίες παραδόσεως, ώστε αυτή να γίνει πρίν από τις βουλευτικές εκλογές. Έχουν περιθώριο κάποιους μήνες…. Και αυτό, γιατί θα το χρειαστούν αμέσως μετά τις εκλογές, για να μεταφέρουν σαν έποικους στην Σελήνη όλα τα μέλη της πιο επιβλαβούς κυβερνήσεως της Ελλάδος, από το 1821 και εδώ…
----------------------------------------------------
    Πράγματι, οι Άγγλοι πρέπει να ζητήσουν την βοήθεια του «Πινόκιο» στο θέμα του Brexit. Εξπέρ της κωλοτούμπας και της…. «δημιουργικής ασάφειας». Λόγου χάριν, κάνει δημοψήφισμα με ερώτημα! «ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ( ΝΑΙ – ΟΧΙ)». Βγαίνει αποτέλεσμα 85% ΟΧΙ. Αφού λοιπόν δεν θέλουμε να λέγονται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, θα εγκρίνουμε να λέγονται ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!  Κάτι σαν το αξεπέραστο  «Ο χωροφύλαξ είναι όργανο. Το μπουζούκι είναι όργανο. Άρα, ο χωροφύλαξ είναι μπουζούκι»! Αθάνατη ελληνική λογική….
----------------------------------------------------
    Πάρτε σήμερα και μια ακόμη δόση ενημερώσεως για τα αναδρομικά… σαν μικρή συμβολή στο μεγαλύτερο μπέρδεμα!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου