Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΠΕΡΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ


ΠΕΡΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ
του Δημήτρη Βαλασίδη, Αξιωματικού εα-Οικονομολόγου, ΜΒΑ-Συγγραφέα.
    Το σχέδιο νόμου, με τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας», επιτρέπει την υιοθεσία και από  ομόφυλα ζευγάρια. Αποτελεί την συνέχεια μιας σειράς άλλων νόμων που αποσκοπούν στην αποδόμηση της ελληνοχριστιανικής κοινωνίας μας. Οι νόμοι αυτοί ψηφίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή ή την στήριξη των ΑΝΕΛ και πολλών κομμάτων της αντιπολίτευσης.
    Βεβαίως και οι ομόφυλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους ανθρώπους. Δικαιώματα όμως έχουν και τα ανήλικα παιδιά. Και το πρώτιστο δικαίωμά τους είναι να μεγαλώσουν και να διαπαιδαγωγηθούν σε μια οικογένεια με έναν πατέρα και μια μητέρα και όχι σε ένα έκτρωμα με δυο πατεράδες ή δυο μητέρες. Μόνον έτσι θα βιώσουν χωρίς ψυχικά τραύματα το πρότυπο της  πραγματικής οικογένειας, το οποίο θα θελήσουν να  ακολουθήσουν, όταν μεγαλώσουν.
    Ο Ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι πιστός στα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη. Το ότι σας ψήφισε αγανακτισμένος από την φαυλότητα και την ανικανότητα των προηγουμένων, δεν σας δίνει το δικαίωμα να αλλοιώσετε τα χρηστά ήθη μας. Άλλοι «πολιτισμένοι» λαοί, εμφορούμενοι από αρρωστημένες ιδέες ,ας ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο και ας υποστούν τις συνέπειες.

2 σχόλια:

  1. κ. ΒΑΛΑΣΙΔΗ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΤΑ "ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άλλο θα ψηφίσουν οι αντίχριστοι;;Μέχρι σήμερα άτεκνα ζευγάρια παραπονιόταν ότι αργούν υπερβολικά οι διαδικασίες υιοθεσίας γιατί οι αρμόδιες αρχές έψαχναν πολύ το ποιόν κλπ του ζευγαριού,πρίν δώσουν για υιοθεσία ένα παιδί.Τώρα ξαφνικά θα αποφασίζουν να δίνουν παιδιά σε ομόφυλα ''ζευγάρια''λες και αυτό είναι φυσιολογικό και υγιές για τα δυστυχισμένα ορφανά;;;Καλύτερα στο ίδρυμα παρά σε ομόφυλους ανώμαλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή