Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Της έβαλαν πρόστιμο 500 δολ. επειδή ξέχασε να δηλώσει ένα μήλο φτάνοντας στις ΗΠΑ


Της έβαλαν πρόστιμο 500 δολ. επειδή ξέχασε να δηλώσει ένα μήλο φτάνοντας στις ΗΠΑ
    Πού να ήξερε η Κρίσταλ Τάντλοκ ότι θα πλήρωνε 500 δολάρια για ένα μήλο, το οποίο πήγε μαζί της φεύγοντας από το αεροπλάνο.
    Κι όμως, αυτό το πρόστιμο της επιβλήθηκε, από την τελωνειακή υπηρεσία των ΗΠΑ, επειδή βρέθηκε το φρούτο στην τσάντα της, φτάνοντας στο αεροδρόμιο.
    Η Τάντλοκ «πετούσε» από το Παρίσι προς τις ΗΠΑ. Οταν της πρόσφεραν ένα μήλο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αποφάσισε να το κρατήσει για την επόμενη πτήση της, προς το Ντένβερ.
    Ομως, οι τελωνειακοί βρήκαν το μήλο κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αεροδρόμιο στη Μινεάπολις, τον πρώτο σταθμό του ταξιδιού της. Το φρούτο βρισκόταν ακόμη στην πλαστική σακούλα, όπως της το είχαν δώσει οι αεροσυνοδοί της
Delta Airlines. Οταν βρήκαν το μήλο της, η Τάντλοκ ρώτησε τους υπαλλήλους της τελωνειακής υπηρεσίας αν μπορούσε να το πετάξει ή να το φάει. Αντί για αυτό, την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 500 δολαρίων, επειδή δεν το δήλωσε.
    Πάντως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να το αφήσει να περάσει έτσι και δήλωσε ότι θέλει να πάει την υπόθεση στο δικαστήριο. «
Είναι πραγματικά ατυχές να συμπεριφέρονται σε κάποιον σαν να είναι εγκληματίας, για ένα φρούτο», σχολίασε, σύμφωνα με το BBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου