Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «Ιστορίες του κρεβατιού» 1964


ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ
ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  «Ιστορίες του κρεβατιού» 1964
   Τα πρώτα χρόνια της νιότης μας, ο κινηματογράφος ήταν μια βασική διασκέδαση, ατομική,  με την παρέα, αλλά και οικογενειακή. Ξέραμε το είδος των ταινιών που παίζει κάθε κινηματογράφος, και διαλέγαμε ανάλογα. Τότε, οι κινηματογράφοι Β΄Προβολής έβαζαν δύο έργα, και ανάλογα με τον κινηματογράφο ήταν αξιόλογα.
    Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1940 μέχρι 1970. Αξίζει να τις δούμε!
   Για σήμερα, έχουμε την ταινία του 1964 « Ιστορίες του κρεβατιού » (Bedtime Story)
Ο Lawrence Jameson (David Niven) είναι ένας απατεώνας που αποσπά χρήματα από πλούσιες κυρίες στην Γαλλική Ριβιέρα. Η κυριαρχία του στην περιοχή απειλείται όταν εμφανίζεται ο Αμερικανός απατεωνίσκος Freddy Benson (Marlon Brando). Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να τον ξεφορτωθεί, ο Lawrence αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί του. Τελικά, όμως, αποδεικνύεται ότι η περιοχή είναι πολύ μικρή για δυο λιοντάρια και αποφασίζουν να μονομαχήσουν βάζοντας ένα στοίχημα. Όποιος χάσει, θα πρέπει να φύγει από την περιοχή.

Την ταινία, μπορείτε να δείτε στο λίνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου