Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/4/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/4/2018)
Ανδρέας
    Μάλλον ο σχολιαστής του defence point στο άρθρο για τις φρεγάτες και τον Κουβέλη, τα μπέρδεψε, όχι «ελαφρώς» αλλά… «ΒΑΡΕΩΣ»! Γράφει προς το τέλος: «σ.σ. διαφθορά, χρηματισμός, η οποία αφορά αν όχι κυρίως, τουλάχιστον και τους πολιτικούς» Πώς του «κατέβηκε» αυτό, Κύριος οίδε! Γνωστό και πολλάκις αποδεδειγμένο, πως στις Ένοπλες Δυνάμεις η διαφθορά και ο χρηματισμός είναι προνόμιο των πολιτικών! ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΩΝ! Όχι βέβαια, πως ενδεχομένως και κάποιοι στρατιωτικοί δεν έβαλαν το δαχτυλάκι τους στο μέλι….
----------------------------------------
    Αυτοί οι λαθρομετανάστες που συλλαμβάνονται να εγκληματούν, δεν χρειάζονται και πολλά – πολλά. Ούτε φυλακίσεις, ούτε δικαστήρια. Άμεση τιμωρία με τον νόμο της αναλογικότητας, και «πακέτο» στην πατρίδα τους. Εάν αρνούνται, να τους ρίχνουν με αλεξίπτωτο. Ή και χωρίς, εάν πρέπει….
----------------------------------------
    Αυτό με τους σκοπιανούς στην Αυστραλία και τον Ήλιο της Βεργίνας, σαν κάπως παλιό μου φαίνεται…. Όχι πως τώρα έχουν φρονιμέψει δηλαδή…..
----------------------------------------
   ΚΟΥΙΖ για αδύνατους λύτες: Ποιος υπουργός κάνει « με το νού του μπαϊράμι»;;; Είναι και φρέσκος, είναι και … μεγαλούτσικος, έχει και  μουστάκι! Ά, εάν δεν είναι και άθεος, γιορτάζει τα Φώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου