Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/4/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/4/2018)
Ανδρέας
    Εάν πιστεύω τους Ρώσους που λένε πως ανακάλυψαν αποθήκη χημικών των τζιχανιστών; Ναι, τους πιστεύω. Και τους πιστεύω, γιατί η πρακτική των Αμερικανών με ψεύτικες πληροφορίες είναι επαναλαμβανόμενη πολλές φορές, για να δικαιολογήσει τις διάφορες «ανθρωπιστικές» και «τιμωρητικές» επεμβάσεις της. Είναι οι Ρώσοι άγιοι; Φυσικά και δεν είναι!
--------------------------------------
    Κατάλαβε επιτέλους ο τρελός πως έχει να κάνει με μεθυσμένο, και έφυγε! Έτσι δεν είναι; Και η Βόρεια Κορέα αποφάσισε να σταματήσει τις πυρηνικές δοκιμές….  Πιστεύω πως έπαιξε κάποιο ρόλο και η Κίνα!
--------------------------------------
    Τι στο διάολο κράτος είμαστε; Αστυνομικός εφαρμόζει το νόμο στην Κρήτη, και του κάνουν Ειδική Διοικητική Εξέταση ( ΕΔΕ)! Γιατί αφαίρεσε αυτοκόλλητο «ΜΚ» από αυτοκίνητο με σκοπιανούς! Και ύστερα μου λέτε εσείς πως η τράπουλα δεν είναι σημαδεμένη… Αφού όλα είναι «σικέ»!
--------------------------------------
    Αυτό πάλι, με τον «δαίμονα της Αργεντινής» κάπου δεν μου «κάθεται», αλλά τέλος πάντων…. Όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν ένα τέρας, όπως στη λίμνη Λοχ Νές….
--------------------------------------
    Φαντάσου λοιπόν, να είσαι δάσκαλος, και ξαφνικά να ανοίγει η πόρτα, να μπαίνει κάποιος μέσα και να λέει πως θα διδάσκετε μαζί, ο καθένας σε διαφορετική γλώσα, τα παιδιά. Αυτά, μόνο με ΣΥΡΙΖΑ και Γιαβρόγλου γίνονται… Είχαμε τον Φίλη, είπαμε «ΑΜΑΝ» να τον ξεφορτωθούμε, και μας προέκυψε ο… Γιαβρόγλου!
--------------------------------------
    Μόνο συγχαρητήρια ανήκουν στο βόλεϋ του ΗΡΑΚΛΗ για το φάιναλ φόρ στη Ρόδο. Κατάκοπη η ομάδα, με δύο βασικούς τραυματίες, με ένα ξένο β΄διαλογής, έ, δεν άντεξε στον τελικό με τους νεόπλουτους των 4 ξένων … Συγχαρητήρια, παιδιά, η φανέλα πάντα μιλάει, είμαστε περήφανοι για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου