Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Δεν δήλωσε απο λάθος τον Γκαρθία ως αξιωματούχο του αγώνα ο Ολυμπιακός- Δείτε την επίσημη λίσταΔεν δήλωσε απο λάθος τον Γκαρθία ως αξιωματούχο του αγώνα ο Ολυμπιακός- Δείτε την επίσημη λίστα
http://www.seleo.gr/
    Αρκετά ερωτηματικά προκαλεί η επίσημη λίστα του ματς που παραδόθηκε στον ΠΑΟΚ περίπου 75 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
    Και αυτό διότι σύμφωνα με την λίστα που δόθηκε στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ως προπονητής του Ολυμπιακού έχει δηλωθεί ο Χρήστος Κόντης, με τον Όσκαρ Γκαρθία να μην βρίσκεται στην λίστα των αξιωματούχων.
    Αυτό φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να απορούν και να τονίζουν μεταξύ άλλων ότι: «ποιος υποτίθεται ότι τραυματίστηκε, κάποιος που είχε ή δεν είχε δικαίωμα εισόδου;».
    Αξίζει να σημειωθεί πως το παρακάτω έγγραφο έρχεται με τις ενδεκάδες στους παρατηρητές και με υπογραφή των αξιωματούχων.


    Βέβαια, το παραπάνω έγγραφο είναι μεν πραγματικό, αλλά πρόκειται για λάθος του Ολυμπιακού, το οποίο έγινε αντιληπτό και διορθώθηκε εμπρόθεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου