Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/2/2018)
Ανδρέας
     Τέλος η προπληρωμή για την αγορά γυαλιών (http://roykoymoykoy.blogspot.gr/2018/02/blog-post_956.html) σας έγραψα προχτές ( 22/2), σύμφωνα με ανακοίνωση του             ΕΟΠΠΥ. «Πώς και δε», που έλεγε ο Γεωμέτρης μου ο Φιλίππου στο φροντιστήριο το 1967! Δεν είναι έτσι! Ενδιαφέρθηκα προσωπικά, γιατί τα γράμματα διαρκώς μικραίνουν, και έμαθα πως τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη, ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, αφού με όσα περιλαμβάνει, είναι ζημιογόνα! Εάν θέλετε, ρωτήστε σε κάποιο κατάστημα. Ακόμα, γίνεται δαπάνη προς τον ΕΟΠΠΥ για να πάρουμε τα χρήματα πίσω. Έτσι, για να μην μας δουλεύουν….
--------------------------------------
    Πολύ ωραία… Ήρθε η ώρα, να δούμε εφοριακούς να κάνουν… ρεσάλτο! ( Ξέρω τι σημαίνει)
--------------------------------------
    Και οι δέκα πολιτικοί, παραπέμφθηκαν σε προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis. Η «νεκροψία» θα δέιξει κατά πόσο είναι ένοχοι ή αθώοι. Κατά την «αριστερή» λογική, πρέπει να αποδείξουν ότι είναι αθώοι!!!!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία! Έτσι «δίκαζε» ο Στάλιν; Πάντως, κατά την γνώμη μου, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ, ίσως όχι για την Novartis, αλλά για πολλά άλλα πράγματα. Και δεν είναι οι μόνοι!
--------------------------------------
    Δεν χρειαζόμαστε συμβουλές από τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών, για το τι θα κάνουμε με το Σκοπιανό. Καλύτερα να κοιτάει την δουλειά του και να μας αφήσει ήσυχους ( ελπίζω ακόμα… )Όμως, φαίνεται πως κάποιος του είπε ότι είναι… Υπουργός Εσωτερικών της ΕΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου