Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/2/2018)ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/2/2018)
Ανδρέας


    Εάν αυτή τη βροχή την έριχνε στη Σαχάρα, θα είχε φυτρώσει χορτάρι!
---------------------------------------
  
  Πάλι καλά, που τον αφήσαν ελεύθερο τον 55χρονο από τη Μυτιλήνη που απείλησε και πυροβόλησε ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ λαθρομετανάστες που πήγαν να του κλέψουν τα ζώα. Και δεν ήταν η πρώτη φορά… Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανέναν από αυτούς, γιατί τότε θα τον κατηγορούσαν για απόπειρα… ( να μην το πώ…).
---------------------------------------
    Διεφθαρμένη χώρα η Ελλάδα; Πλάκα κάνουν, βέβαια! Πού υπάρχει μεγαλύτερη τιμιότητα και αξιοκρατία; ΠΟΥΘΕΝΑ!. Σε άλλη χώρα, τους Καρανίκες θα τους είχαν υπουργούς και όχι απλούς σύμβουλους. Σε άλλες χώρες, τα λεφτά θα πήγαιναν με μπαούλα. Εμείς περιοριζόμαστε σε κούτες πάμπερς και βαλίτσες! Να μην λέμε και ό τι θέλουμε, τέλος πάντων!
---------------------------------------
    Τι μας λέει το Πάντειο; Πως οι Έλληνες Αξιωματικοί προκαλούν όταν πηγαίνουν ΜΕ ΣΤΟΛΗ;;;;; Θα πρέπει να κρύβονται από τους αναρχομπολσεβίκους ( τα «δικά τους παιδιά» ντε… ); Εγώ θα αντιτάξω μια παροιμία. «ΚΑΛΛΙΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥ».
---------------------------------------
    Πάντως, είναι απόλαυση να βλέπεις ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Τούμπα! Τι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ… Στην Τούμπα είναι η… «μητέρα των μαχών»!

Όταν γίνεται μάτς, βεβαίως….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου