Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Κ. Γκιουλέκας: "Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ξέχασε να μας απαντήσει για την... ταμπακιέρα"Κ. Γκιουλέκας: "Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ξέχασε να μας απαντήσει για την... ταμπακιέρα"
    Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος για τα θέματα Μακεδονίας -Θράκης, βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, με αφορμή την απαξίωση από την Κυβέρνηση ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
   
«Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου συσσωρεύονται και γιγαντώνονται. Οι Θεσσαλονικείς και οι Βορειοελλαδίτες θέτουν εύλογα ερωτήματα γιατί η Κυβέρνηση απαξιώνει το Νοσοκομείο αυτό, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, το οποίο καλύπτει το 50% περίπου της συνολικής δραστηριότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.
    Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, οι κ. Ξάνθος και Πολάκης, μέσα στην βιασύνη τους να επιτεθούν εναντίον όσων ασκούν κριτική, ξέχασαν να μας απαντήσουν για την … ταμπακιέρα!
    Απαρίθμησαν τα όσα θεωρούν επιτεύγματά τους οι αρμόδιοι Υπουργοί, αλλά δεν μας είπαν τίποτα για τα 135.000.000 ευρώ, τα οποία χρωστούσε ο ΕΟΠΥΥ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και τα οποία διέγραψαν εν μία νυκτί, όπως αναφέρεται στο σχετικό Φ.Ε.Κ. (38/Α/28-03-2017).
    Ας σταματήσουν επιτέλους οι αρμόδιοι Υπουργοί να ευλογούν τα γένια τους και ας δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις
»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου