Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Ηθικη σταθμη του βιου των Ελληνων



Ηθικη σταθμη του βιου των Ελληνων
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.
            Είναι απορίας άξιο, αυτή η συμπεριφορά των γιαλατζί αριστερών προοδευτικών πολιτικών της Εκάλης και του Κεφαλαρίου, ενάντια σε κάθε τι που είναι εθνικό, πατριωτικό και θρησκευτικό φρόνημα του συνόλου σχεδόν του Ελληνικού Λαού. Και! ακόμη με πολιτική θρασύτητα να προσπαθούν δια της Βίας και μάλιστα με στρατευμένους τους συμπαθείς των κουκουλοφόρους, να επιβάλλουν τις απόψεις των, στην μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, που δεν μπορώ να φαντασθώ από πού πηγάζουν και τι τελικό σκοπό έχουν.
            Εκτός από το κακό που κάνουν στην νεολαία μας, στην πατρίδα και στην ιστορία της, στις αρχές και τις αξίες της, ακόμη κάμουν μεγαλύτερο κακό στην Αριστερή ιδεολογία. Επειδή! Σήμερα βρίσκεται στην εξουσία, ως εκ τούτου δέχεται κριτική, αντιμετωπίζει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της χώρας και επειδή η εξουσία φθείρει τα κόμματα χωρίς αρχές και αξίες.         
             Ιδού τα κατορθώματα μερικών που   τους    χρυσοπληρώνει ο  δυστυχής Ελληνικός λαός, αντί ν’ ασχολούνται με τα τεράστια προβλήματα της χώρας Οικονομικά, Εθνικά , Κοινωνικά Παιδείας και επιβιώσεως, της χώρας που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού από πάσης πλευράς, αυτοί που με 1700 ψήφους, (βλέπετε οι πολιτικές κομπίνες), έγιναν εθνοπατέρες ασχολούνται αποκλειστικά για να διαλύσουν το κοινωνικό ιστό της πατρίδος μας.
    Φαγώθηκαν με την έπαρση της σημαίας στα σχολεία και πέτυχαν να την καταργήσουν.
    Προσπάθησαν ακόμη να ματαιώσουν την πρωινή προσευχή στα Σχολεία.
     Επέτυχαν επίσης την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών.
    Τ’ αναγνώσματα των Σχολείων δεν έχουν πλέον πατριωτικά κείμενα και είναι δυστυχώς θλιβερή η εικόνα των.
    Μέρος του πολιτικού χώρου, με αφορμή την κακή συμπεριφορά κάποιων λειτουργών της εκκλησίας βάλλει συνεχώς κατά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας μας και της πίστεως του Ελληνικού Λαού.  
     Άπιστοι και άθρησκοι έχω την γνώμη οι ίδιοι, βάλλουν μετά φανατισμού κατά του μόνου και τελευταίου αναχώματος της κοινωνίας μας, που παρά τα μύρια προβλήματά της, προσπαθεί και παίζει τον βασικό ρόλο της, της αγάπη προς τον πλησίον, της συγχώρεσης, της φιλαλληλίας, της ανθρωπιάς και της θαλπωρής, προς τους κατατρεγμένους, ανήμπορούς και δυστυχείς συνανθρώπους μας.
            Τώρα τελευταία ο χώρος αυτός της αριστεράς επιδιώκει μετά μανίας την κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων. Γιατί ζητούν την κατάργηση; Τι τους πταίει; Ποίος ο σκοπός και τι επιδιώκουν; αναλογίζεται ο σκεπτόμενος Έλλην πολίτης και θλίβεται.
            Κάποιες δικαιολογίες που είδαν το φως της δημοσιότητος, ήσαν τόσο φθηνές που μειώνουν την προσωπικότητα αυτού που της λέει και προσβάλλουν ακόμη την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Οι αντιλήψεις περί πατρίδος ακόμη και σήμερα κάποιων πολιτικών και πρυτάνεων στην παιδεία, είναι πολύ επικίνδυνες,για τις αρχές και αξίες και τον πατριωτισμό των νέων μας.
            Οι Έλληνες! Αξιότιμοι πολιτικοί της πατρίδος μας, είναι κληρονόμοι ευλαβείς της Ιεράς παρακαταθήκης και των μεγάλων υποθηκών των προγόνων μας, όπως ορίζει ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ στον Επιτάφιό του «Έπαινον του πρέποντος», δηλ. στους νεκρούς ήρωες της πατρίδος μας. Έτσι κάθε επέτειο εθνικής εορτής, συγκεντρωνόμαστε στον οίκο του Θεού,   όπου γίνεται δοξολογία και εκφωνείται πανηγυρικός. Και! στην συνέχεια παρακολουθούμε παρέλαση των Ε.Δ. και Σχολείων (την νέα γενεά), για ν’ αποτίσουμε με τον τρόπο αυτό, φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης, προς όλους τους επωνύμους και ανωνύμους ήρωας της πατρίδος μας, χάριν της θυσίας των οποίων ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι και υπερήφανοι γι’ αυτούς. Ρωτώ λοιπόν, είναι κακό αυτό;
            Παρά τα ανεξήγητα καμώματα και τις συμπεριφορές μερίδας πολιτικών και παρασυρμένων συμπατριωτών μας ο Ελληνικός λαός, σχεδόν στο σύνολό του, πιστεύει ότι μόνο με την εθνική ενότητα την Ιστορική μνήμη του λαού μας και το δημοκρατικό πολίτευμα, που ως κόρην οφθαλμού θα πρέπει να τηρούμε τους νόμους του, θα μπορέσουμε να διαφυλάξουμε την ιερή αυτή πατρίδα μας.
            Προσδοκά, πιστεύει και ελπίζει ο Ελληνικός λαός, μέσα στις επερχόμενες πολιτικές γενεές των Ελλήνων, να υπάρξουν κάποτε αξίες ειρήνης, με εθνική και πολιτική ελευθερία, που θα κρατήσουν προπάντων υψηλά την ηθική στάθμη του βίου των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου